Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cyrano agency, güney kore
konu olarak kore filmlerinde fazla işlense de cyrano de bergerac oyunundan alıntılar filan vardı onun için ben pek bi beğenmiştim :)
benim önerim de kesinlikle ve kesinlikle mai geol-my girlEki Görüntüle 632210
hayatımda öyyle bişi izlemedim,öyle sürükleyiciydi ki trende izlerken geldiğimi farketmemiştim!
neyse ki onn dakika kadar mola veriliyodu,baktım etrafta kimse yok can havliyle bavulumu indirip laptopu kucaklayıp atmıştım kendimi trenden:))
Hoşgeldin.
Ben şu aralar film izliyorum.
Onları ihmal ettim uzun zamandır.
Dizi olarak sanırım Deep Rooted Tree ya da diğer adıyla Tree With Deep Roots'a başlayacağım.
Dram olacak yani.
200 Pounds Beauty hoş. Eğlenirsin.
Çok iyi oldu bu öneri. Choi Daniel varmış filmde.
En kısa sürede izleyeceğim.
Hoşbuldum
Ben de dizileri bitirdim birkaç film izleyeyim. Okul da başlıyor eskisi kadar izleyemeyebilirim
Kimssi pyoryugi - (Castaway On The Moon)-(2009) --- [Kim'in Adası] nı da çok merak ettim hemen listeye ekledim..
umarım beğenirsin :)
romantik komedi önerisine ihtiyacım var arkadaşlar, komedisi ağır basan birşey önerebilir misiniz :)
castaway on the moon'u izledim az önce, gerçekten harikaymış. daha önce afişine bakıp saçmadır demiştim ama ayıp etmişim. çok güzel bi filmdi. :) paylaşan herkese teşekkürler.
Kızlar filmleri hangi siteden izliyorsunuz bir kaç yerde filmim hep yarım kaldı izleyemedim bir türlü sonunu göremiyorum.
ben yeppudadan izliyorum online olarak, indirmiyorum. orda çoğu film var arkadaşım yarım kalanları bulabilirsin :)
Kızlar I miss you izleyen varmı nasıl? yada aşk kokan bir dizi önerebilir misiniz secret garden, my girl gibi :))