*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Kimssi pyoryugi - (Castaway On The Moon)-(2009) --- [Kim'in Adası]

Imdb Puanı : 8.1

Süre : 116 dk

Konusu : Kim adında bir adam kendini Han Nehri'nin karanlık, suskun sularına atar. Uyandığında üstü başı kumla kaplanmış, yerde yatmaktadır. O zaman, kendisini öldürmeyi başaramadığını ve nehirde bilinmeyen bir adaya sürüklendiğini anlar. Nehir kenarındaki binalardan birinin bir dairesinde yıllarca odasından dışarıya adımını atmamış bir genç kız vardır. Bir gün dürbünüyle bakmaktayken bir ada üzerinde tek başına yaşayan bir adam gözüne ilişir ve merak eder. Günler günleri kovalarken, adamın yalnız ama halinden hoşnut yaşamı merakını öylesine artırır ki onca yıldan sonra odasından dışarı çıkmasına sebep olur.

Absürd bir dram, absürd bir komedi, absürd bir romantizm soslu şahane film.
İzlediğim en iyi filmlerden biri.
Tavsiye ediyorum herkese.
Ağlattı da beni biraz. :))

cyrano agency, güney kore
konu olarak kore filmlerinde fazla işlense de cyrano de bergerac oyunundan alıntılar filan vardı onun için ben pek bi beğenmiştim :)

benim önerim de kesinlikle ve kesinlikle mai geol-my girl
hayatımda öyyle bişi izlemedim,öyle sürükleyiciydi ki trende izlerken geldiğimi farketmemiştim!
neyse ki onn dakika kadar mola veriliyodu,baktım etrafta kimse yok can havliyle bavulumu indirip laptopu kucaklayıp atmıştım kendimi trenden:))

cyrano agency, güney kore
konu olarak kore filmlerinde fazla işlense de cyrano de bergerac oyunundan alıntılar filan vardı onun için ben pek bi beğenmiştim :)

Çok iyi oldu bu öneri. Choi Daniel varmış filmde.
En kısa sürede izleyeceğim.

Waoww. İyi ki indirmişim.

Hoşbuldum
Ben de dizileri bitirdim birkaç film izleyeyim. Okul da başlıyor eskisi kadar izleyemeyebilirim
Kimssi pyoryugi - (Castaway On The Moon)-(2009) --- [Kim'in Adası] nı da çok merak ettim hemen listeye ekledim..

bu akşam izlediğim filmin adı
you're my pet
konusu enteresan,esas oğlan bi şekilde esas kızın evine yerleşir..Evden kovulmamak için kendince bir yol bulur,kızın köpeği olacaktır :)
aralarında köpek-sahip ilişkisi yaşanır,mesela stresli bir iş toplantısı sonrası sinirle köpeciğinin saçlarını yıkayıp rahatlar,köpecik bazen sahibinin yanına kıvrılır uyur...

film genel olarak güzeldi,izlerken hep "ben köpek olsam daha sokulgan olurdum,ben köpek olsam kesin şöyle yapardım" tarzı cümleler kurdum
Beni içine çekti yani, şahsi puanım 10 üzerinden 7

castaway on the moon'u izledim az önce, gerçekten harikaymış. daha önce afişine bakıp saçmadır demiştim ama ayıp etmişim. çok güzel bi filmdi. :) paylaşan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Hoşbuldum
Ben de dizileri bitirdim birkaç film izleyeyim. Okul da başlıyor eskisi kadar izleyemeyebilirim
Kimssi pyoryugi - (Castaway On The Moon)-(2009) --- [Kim'in Adası] nı da çok merak ettim hemen listeye ekledim..

Çok iyi film. Beğeneceğine eminim. :)

umarım beğenirsin :)

romantik komedi önerisine ihtiyacım var arkadaşlar, komedisi ağır basan birşey önerebilir misiniz :)

İzledim. Hoş bir film. İyi vakit geçirdim.
Agnes Baltsa - Áspri méra ke ya mas şarkısına da bayıldım.

castaway on the moon'u izledim az önce, gerçekten harikaymış. daha önce afişine bakıp saçmadır demiştim ama ayıp etmişim. çok güzel bi filmdi. :) paylaşan herkese teşekkürler.

Imdb puanı fikir veriyor aslında izlesem mi izlemesem mi ikileminde kalınca. :)

Cyrano Agency (2010)

Imdb Puanı : 6.8

Süre : 119 dk.

Tür : Romantik, Komedi

Konusu: Hayatınızın aşkını, size aşık ediyoruz... Ama gizlice!

Ajans Cyrano, bekarlara hayatının aşkını aşık ettiren çöpçatan ajansıdır. Byung Hoon'un (Eom Tae Woong) başında olduğu ajansın son müşterisi de Sang Yong'dur (Daniel Choi).

Sang Yong başarılı bir kariyeri olan fakat aşk hayatı yolunda gitmeyen bir bekardır. Hee Joong'a (Lee Min Jeong) da sırılsıklam aşıktır. Sonunda Ajans Cyrano'ya başvurur. Byung Hoon, Sang Yong'un dosyasına bakar bakmaz, eski kız arkadaşı Hee Joong'la karşılaşır. Bu iş onun için hiç kolay olmayacaktır.

Kış günü elinizde kahvenizle oturup, usulca koltuğunuza gömülün ve izleyin.

A Tale Of Two Sisters - (2003)

Imdb Puanı : 7.3

Süre: 115 Dakika

Tür: Korku, Dram, Gizem, Gerilim

Konusu : Annelerinin gizemli ölümünden sonra bilinmeyen bir hastalığa yakalanan iki kız kardeş hastaneye yatırılır. Tedavileri tamamlandıktan sonra eve dönen kardeşler, babalarının yeni eşi olan Eun-joo isimli üvey anneleriyle anlaşamaz. Zaman zaman üvey annelerinin garip davranışları ve kardeşlerin hastalığının tekrarlaması evde huzursuzlık yaratır. Ayrıca babalarının olaylara tepkisiz kalışı ve labirenti andıran yapısıyla yaşadıkları ev, kızları tedirgin etmeye başlar. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de doğaüstü olayların meydana gelmesi, gerilimi arttıracaktır.

İzlemeyen kalmamıştır sanırım.
Oldukça iyi bir psikolojik korku/gerilim filmi olmuş.
Görüntüler de çok güzeldi.
Yaşanan evin dizaynı, basıklığı, kasvetli atmosferi insanı daha da geriyor.
Dekor da, kostümler de, makyajlar da bunu destekliyordu.
Kurguyu da sevdim. Her şey yerli yerindeydi bana kalırsa.

COUPLES

Çiflerin birbirleri ile nasıl tanıştıklarını anlatan bir tesadüfler serisi.
Olayların birbiri ile bağlantısı çok güzel işlenmiş.
tavsiye ederim.

CHILING ROMANCE

Konusu: Yeo-ri (Son Ye-jin)'nin çocukluğundan beri hayalet görme yeteneği vardır. Hayaletler belirdiğinde etrafında biri varsa o kişiye genelde beklenmedik şeyler olur. Bu yüzden Yeo-ri kendini dış dünyadan izole etmeyi seçer fakat sokak sihirbazı Jo-goo (Lee Min-ki) Yeo-ri'e kendi şovunda iş teklif edecektir.

Kendi yorumum: çok hoş bir film, azıcık korkunç baya da eğlenceli.

I'll Teach You Love

Bu da çok güzel ters köşe yapan bir film.
Flört şirketi bu kadar yaygınmıymış korede dedirtti bana D:

Bareuge Salja-Kitabına Göre

hoş bi komedi filmiydi. jae yeong jeong oynuyo kim'in adasında görünce izlediğim bu film aklıma geldi yazayım dedim.

konusu: kasabadaki bankalar sürekli soyuluyor, polis şefi tatbikat düzenleyip halkın güvenini kazanmak istiyor ve hırsız rolüne de en kuracı herşeyi kitabına göre yapan polisimizi seçiyor.

Kızlar filmleri hangi siteden izliyorsunuz bir kaç yerde filmim hep yarım kaldı izleyemedim bir türlü sonunu göremiyorum.

Kızlar filmleri hangi siteden izliyorsunuz bir kaç yerde filmim hep yarım kaldı izleyemedim bir türlü sonunu göremiyorum.

ben yeppudadan izliyorum online olarak, indirmiyorum. orda çoğu film var arkadaşım yarım kalanları bulabilirsin :)

Kızlar I miss you izleyen varmı nasıl? yada aşk kokan bir dizi önerebilir misiniz secret garden, my girl gibi :))

Kızlar I miss you izleyen varmı nasıl? yada aşk kokan bir dizi önerebilir misiniz secret garden, my girl gibi :))

onu izlemedim. ama greatest love güzeldi, ağlamaklı birşeyler istersen ı'm sorry ı love you da güzeldi ama en çok my girl friend is a gumiho yu sevmiştim ben shin min ah oynuyo hafif fantastik birşey :)

All About My Wife hem eğlenceli hem duygusal bi filmdi. severek evlenen bi çiftin birbirinden sıkılmasını ve adamın boşanma çabalarını anlatıyo.
adam karısını kendine aşık edip boşanmaya ikna etmesi için komşusunu tutuyo ve sonrasında aşk üçgeni başlıyo doğal olarak. hoş bi film ben beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…