- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
beğenmemene üzüldüm ben pek beğenmiştim hala arada açar bazı sahnelere bakarım tekrardan baştan sona kadar merak ve heyacanla izlemiştim foruma her girdiğimde acaba yeni bölüm alt yazısı geldi mi diyerek kalp çarpıntılarıyla sayfa ya girerdim hey gidi günler hey
hangi ayrıntıydı o uzun zaman oldu izleyeli hatırlamadım şimdi
Meraba kızlar banada dizi önerirmisiniz :) ?
200 Pounds Beauty (2006)
Imdb Notu : 6.9
Konusu : Hanna, Koreli popüler şarkıcı Amy için dudak senkronizasyonu yapan vokalistdir.Gizli aşkı Sang-ju'nun Amy'ye onu aşağılayıcı sözlerini duyana kadar o fiziksel görünüşünü daima gözardı etmiştir.Artık .Hanna yaşadığı yıkımın ardından 100 kiloluk bedenini değiştirmeye karar verir.Geçirdiği bir dizi estetik operasyon ile yepyeni bir görünüşe kavuşur.Sahte bir kimlikle yeniden Sang-ju'nun karşısına çıkar.Ancak bu baş döndüren güzelliği ile Sang-ju'nun kalbini kazanabilecek midir?
Güzel filmdi. :)
Hiç sıkılmadım.
Bir de başroldeki kızın oyunculuğu çok güzel.
İnanılmaz içtendi her hareketiyle. ^^
_meLinDa_ coffee prince nasıl, devam ediyor musun? Beğendin mi?
coffe prince çok şeker çok sıcak
çok da güzel gidiyo, başrol kız gerçekten hakkını vermiş rolünün spoiler olmaz sanırım bunu söylemem.. dizide erkek kılığında ve ben de izlerken o gerçekten erkekmiş gibi hissediyorum
biraz yavaş ilerliyom malesef vakit bulamıyom.. 10. bölümdeyim daha
Kızlaaar nasılsınız ne yapmaktasınız, neler izlemektesiniz?
Tatil girince hiç uğrayamadım buralara.
Özledim de bir şeyler izlemeyi.
Ne yapsam ne izlesem derken Personal Taste'yi yarım bıraktığımı hatırladım bari bitirireyim dedim.
12. bölümdeyim öyle çok süper değil ama izleniyor işte.
Bu akşam 200 Pounds Beauty filmini izlesem diyorum ilgimi çekti doğrusu
Hoşgeldin.
Ben şu aralar film izliyorum.
Onları ihmal ettim uzun zamandır.
Dizi olarak sanırım Deep Rooted Tree ya da diğer adıyla Tree With Deep Roots'a başlayacağım.
Dram olacak yani.
200 Pounds Beauty hoş. Eğlenirsin.
Damdan düşer gibi gireceğim araya amaTryamour Meltem Tv nin Tree With Deep Roots'u yayınlama ihtimali varmış eğer yayınlarsa indirme linkleri ve online videolar kaldırılabiliyor ben The Princess Man'i izleyecektim ama bu sebeple kaldırılmış (belki her yerden kaldırılmıyordur ama en azından benim indirdiğim yerden kaldırılmıştı) yani eğer indirmediysen toptan indir istersen Tree With Deep Roots hiç tereddüt etmeden söyleyebilirim ki izlediğim en anlamlı tarihi diziydi..Eeeee Jang Hyuk faktörünü de unutmamak lazım tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?