*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Ben de üzüldüm beğenmeyişime.

-Spoiler-

So Ji Sub'un oynadığı karakter öldüğünde, Hades onun yerine geçiyor ya, işte orada var saçmalık.
Nasıl oldu da suratı ölen kişinin aynısı oldu diye düşündüm doğal olarak. Yani imkansız bir durum sonuçta.
Ama yine de bir şekilde tıbben açıklama yapılabiliyorsa yapsınlar bari de rahata erelim dedim.
Olmadı. Sonunda belirtmeleri oldukça manasızdı.
Çünkü onu bilmediği için bu ne ya diyerek diziyi bırakan tipler olur muhakkak.
Beni rahatsız etti.

-Spoiler-

Baby Faced Beauty çok güzeldi. ^^
İlk 10 bölüm daha hızlı akıyor.
Yine insanın var olduğuna inanamayacağı saflıkta bir aşk var dizide.
Çok tatlılar. Choi Daniel özellikle.

Son düzenleme:
Yongseoneun Eupda - (No Mercy) - (2010)

Imdb notu : 7.0

Bu FİLM izlenmeye değmez bana kalırsa.
Oldboy çakması çünkü.
En ufak bir etkilenme olmadı bende.
Ne diye zaten şahane bir örneği varken bir daha aynı tarzda , çakma bir şey yapmışlar anlamadım.
Ama oldboy'u izlememiş olsaydım farklı düşünürdüm.

200 Pounds Beauty (2006)

Imdb Notu : 6.9

Konusu : Hanna, Koreli popüler şarkıcı Amy için dudak senkronizasyonu yapan vokalistdir.Gizli aşkı Sang-ju'nun Amy'ye onu aşağılayıcı sözlerini duyana kadar o fiziksel görünüşünü daima gözardı etmiştir.Artık .Hanna yaşadığı yıkımın ardından 100 kiloluk bedenini değiştirmeye karar verir.Geçirdiği bir dizi estetik operasyon ile yepyeni bir görünüşe kavuşur.Sahte bir kimlikle yeniden Sang-ju'nun karşısına çıkar.Ancak bu baş döndüren güzelliği ile Sang-ju'nun kalbini kazanabilecek midir?

Güzel filmdi. :)
Hiç sıkılmadım.
Bir de başroldeki kızın oyunculuğu çok güzel.
İnanılmaz içtendi her hareketiyle. ^^

Son düzenleme:

ızleyelı cok oldu bu fılmı ama gercekten cok begenmıstım ben de
dedıgın gıbı kızın oyunculugu da cok guzel kendısını de cok begenmıstım ben
bı de aklıma ave marıa sarkısı kalmıs :)

Maria şarkısı benim de aklıma takıldı izledikten sonra.
Blondie'den dinlemeye alışığız ama o kız da çok güzel söylüyordu.

MY GİRL
Oyuncular:Lee Dong Wook (이동&#50865 as Seol Gong-chan
Lee Da Hae (이다&#54644 as Joo Yoo-rin
Lee Joon Ki (이준&#44592 as Seo Jung-woo
Park Si Yeon (박시&#50672

Türü: romantik - komedi

Konusu

Gong Chan'in hasta büyükbabasının son isteği, kayıp olan torununu bulmaktır. Gong Chan da, büyükbabasının bu isteğini yerine getirmek için yıllardır onu aramaktadır. Yine böyle bir zamanda, hayat dolu ve güzel Yu Rin ile tanışır. Yu Rin, bir tur rehberidir ama sıkıştığı her an seri şekilde yalan söyleyebilen bir kızdır. İkisinin karşılaşması, ortak noktalarda birbirlerine yardım etmeleriyle ve birbirlerinden yavaş yavaş etkilenmeleriyle devam eder.

Büyükbabasının durumunun ağırlaştığını öğrenen Gong Chan, Yu Rin'den, gerçek kuzenini bulana kadar, sahte kuzeni olmasını ister. İlk başlarda Yu Rin bunu kabul etmese de, daha sonra paraya olan ihtiyacı ve yaşlı bir adamın son isteğini yerine getirme arzusuyla, bir günlüğüne bu teklifi kabul eder. Ama işler beklendiği gibi gelişmez.

İşin içine, Yu Rin'den ilk görüşte hoşlanan Gong Chan'in en yakın arkadaşı ve iş ortağı Jung Woo ve Gong Chan'i, tenis kariyeri için terk eden sevgilisi Seo Hyun ve buna birde, ölmek üzere olan büyükbabanın, torununu gördükten sonra hızla iyileşmesi de eklenince, bir günlük diye başlanan kuzen + torun olma serüveni, içinden çıkılamaz bir hal alır. (Alıntıdır!)

dizi 16 bölüm ama her bölümü bir saatten uzun şuan 11. bölümdeyim başroldeki kız daha sevimli olabilirdi ama onun dışında ben çok beğendim izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim zamanınız boşa gitmiş olmayacaktır:))

_meLinDa_ coffee prince nasıl, devam ediyor musun? Beğendin mi?

coffe prince çok şeker çok sıcak
çok da güzel gidiyo, başrol kız gerçekten hakkını vermiş rolünün spoiler olmaz sanırım bunu söylemem.. dizide erkek kılığında ve ben de izlerken o gerçekten erkekmiş gibi hissediyorum
biraz yavaş ilerliyom malesef vakit bulamıyom.. 10. bölümdeyim daha

Mehtaptı tatildi derken ihmal ettim benim çekik gözlü Korelilerimi

My Fair Lady dizisinden başlamak istiyorum ama bakalım bu aralar biraz erteleyebilirim ya da başlarım ama eskisi gibi çabuk bitmez

Biliyorum kızın erkek kılığına girdiğini. :)
Sen böyle anlatınca kesin izlemeye karar verdim ben de.
Romantik komedi listeme alıyorum.

Hanyo - (Hizmetçi) - [2010]

IMDB Puanı: 6.6/10
Tür: Gerilim
Yönetmen: Sang-soo Im
Senaryo: Ki-young Kim
Oyuncular: Do-yeon Jeon,
Jung-Jae Lee, Yeo-jeong Yoon
Müzik: Maria Callas
Süre: 1 saat 46dk

Konusu: Orta yaşlı bir dul olan Eun-yi, zengin bir ailenin evinde hizmetçi olarak işe başlar. Bir müddet sonra ev sahibi Hoon, kendi konumundan faydalanarak onun yatağına girer. Hoon’nun yatak odası ziyaretleri sıklaşır. Evin yaşlı hizmetçisi Byung-sik bu ilişkiyi, kocasını avcunda tutması için entrikalar çeviren Hae-ra’nın annesi Mi-hee’ye anlatır. Çok geçmeden Eun-yi hamile kalır ve çocuğu doğurmak ister. Fakat bu kabul görmeyecek ve ruh sağlığı bozulan kadın kendi bildiği yollara başvuracaktır.

1960 yılında çekilen aynı filmin yeniden çevrimiymiş.
Bilsem 1960 yapımını izlerdim aslında.

Buna gelecek olursam inanılmaz estetik görüntülerden çok etkilendiğimi söyleyebilirim.
Zevkle izledim. Ama öyle aman aman bir durum yaratmadı.
Yine de bazı sahnelerini hiç unutamayacağım.
Bütünde değil de parçalarda buldum güzelliği ben.

Baş roldeki adam için oofff diyorum.
Il Mare'de de oynamış hem. :O Taş gibi ya. Çok karizma.

Bu arada +18lik bir film olduğunu da belirteyim.

Son düzenleme:
Sunflower / Haebaragi (해바라&#44592 2006 - (Ayçiçeği)

Imdb Puanı : 7.1
Tür : Aksiyon, Suç, Dram
Süre : 116 dk

Konusu : Oh Taesik on yıllık hapis cezasını tamamladıktan sonra memleketi olan kasabaya dönmüş, "anne" dediği bir kadın ve onun kızıyla yaşamaya başlamıştır... bir not defterine geçmişinde yapmış olduğu hataları tekrarlamamak ve yapmadığı güzel şeyleri yapmak için notlar almaktadır...
On yılın ardından değişmek ve iyi bir insan olarak yeni bir hayata başlamak istemesine rağmen karanlık geçmişinin Taesik'in peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur...

İnsanlar değişir ama çevre bu değişimi kabullenebilir mi?
Pislik, pislik olarak kalmak zorunda mı?
Benim içim acıdı olanlara. İyi film.

Kızlaaar nasılsınız ne yapmaktasınız, neler izlemektesiniz ?
Tatil girince hiç uğrayamadım buralara.
Özledim de bir şeyler izlemeyi.
Ne yapsam ne izlesem derken Personal Taste'yi yarım bıraktığımı hatırladım bari bitirireyim dedim.
12. bölümdeyim öyle çok süper değil ama izleniyor işte.
Bu akşam 200 Pounds Beauty filmini izlesem diyorum ilgimi çekti doğrusu

Diziye devam ettim...Aşkları çok masum çok tatlııı
Merak da ediyorum nolcak sonunda:26:

Hoşgeldin.
Ben şu aralar film izliyorum.
Onları ihmal ettim uzun zamandır.
Dizi olarak sanırım Deep Rooted Tree ya da diğer adıyla Tree With Deep Roots'a başlayacağım.
Dram olacak yani.
200 Pounds Beauty hoş. Eğlenirsin.

Damdan düşer gibi gireceğim araya ama Tryamour Meltem Tv nin Tree With Deep Roots'u yayınlama ihtimali varmış eğer yayınlarsa indirme linkleri ve online videolar kaldırılabiliyor ben The Princess Man'i izleyecektim ama bu sebeple kaldırılmış (belki her yerden kaldırılmıyordur ama en azından benim indirdiğim yerden kaldırılmıştı) yani eğer indirmediysen toptan indir istersen Tree With Deep Roots hiç tereddüt etmeden söyleyebilirim ki izlediğim en anlamlı tarihi diziydi..Eeeee Jang Hyuk faktörünü de unutmamak lazım tabii

Aaa hiç bilmiyordum bunu. :O
Söylemen çok iyi oldu. Çok teşekkür ediyorum. :)))
8 bölüm indirmiştim. Sonra indirmeye ara verdim.
O zaman şimdi devam edeyim. Jang Hyuk bir tane zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…