• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

faith de çok güzeeeel :D Ben bayıldım. Bu boys over flowers taki gu jon pyo (doğru mu yazdım bilmem:D ) başrolde burada da :34::16:

le min ho gerçek ismi çok seviyorum bir tek o dizisi kaldı saklıyorum sindire sindire izleyeceğim onu diğer dizilerini çoktan bitirdim çünkü:))

teşekkür ederim canım, biraz göz gezdirdim de secret garden baya övülmüş, onu gözüme kestirdim ama korkuyorum baya kendimi kaptırmaktan:((

Kendini kaptırsan ne olur. Gün içinde gülümseyerek gezersin. Aşka gelirsin. Hayallere dalarsın vs. :D
Çok güzel hisler yaratıyor insanda bu dizi.
Kesinlikle izlemelisin. :31:

Korkmakta haklısın :))kendini kaptırıp gidiyorsun ben okuldan dolayı izleyemiyordum çok yoğun oluyordum tatildeyim şimdi baya dizilerim birikmişti sadece kore değil takip ettiğim diziler var yeni sezonları bitirdim:))sabaha kadar meraktan dizi izlediğimi bilirim:))seçtiğin dizi gerçekten çok güzel ama ikinci olarak boys over flowers izle derim le min ho hayranı olarak bütün dizilerini izlemek isteyeceksin:16:

Sağol tatlım.yatmadan başlamayı düşünüyorum.umarım değer:)

başlığa uymuyo ama burda japon film dizilerini de paylaşabiliyo muyuz? :)

Yeppudaya baktım olumsuz yorumlayanlar da olmuş, vasattı diye, beğenenler de olmuş sanırım Lie to Me ayarında bir dizi :34:

Evet ben de orada bu diziden sıkılan ve yarım bırakan olduğuna dair pek çok mesaj okudum ama sen beğenince ben de beğenirim diye düşünüyorum. Lie To Me için de aynıları söylenmiş, ama benim gibi çok seven de var.
Hatta ben unutamıyorum hala o diziyi. Açıp bir daha izleyesim bile geliyor o derece. Yalnız Lie To Me'de 10. bölümden sonra bir uzatma evresi başlıyor. O kısım biraz yeter dedirtiyor fakat iyi ki izledim demekten alamıyorum kendimi öyle olsa bile. Bana detayların güzelliği de yetiyor. Bir de Coffee House var pek beğenilmeyen ama benim bayılarak izlemiş olduğum. :D O yüzden yorumlara çok da itibar etmemek lazım. Mesela Ghost çok övülen ama benim hiç beğenmediğim bir dizidir. Boys Over Flowers da aynı şekilde 2. bölümden sonra izlemediğim bir dizi. :s Zevk işte. :ssz:

umarım dediğin gibi olur canım:)

Sabırla, sevgiyle izle. Beğeneceksin eminim. =)

Son düzenleme:
Tryamour : Evet ben de orada bu diziden sıkılan ve yarım bırakan olduğuna dair pek çok mesaj okudum ama sen beğenince ben de beğenirim diye düşünüyorum. Lie To Me için de aynıları söylenmiş, ama benim gibi çok seven de var.
Hatta ben unutamıyorum hala o diziyi. Açıp bir daha izleyesim bile geliyor o derece. Yalnız Lie To Me'de 10. bölümden sonra bir uzatma evresi başlıyor. O kısım biraz yeter dedirtiyor fakat iyi ki izledim demekten alamıyorum kendimi öyle olsa bile. Bana detayların güzelliği de yetiyor. Bir de Coffee House var pek beğenilmeyen ama benim bayılarak izlemiş olduğum. :D O yüzden yorumlara çok da itibar etmemek lazım. Mesela Ghost çok övülen ama benim hiç beğenmediğim bir dizidir. Boys Over Flowers da aynı şekilde 2. bölümden sonra izlemediğim bir dizi. :s Zevk işte. :ssz:

Şu an yarıdayım sonuna geleyim tam yorumumu yaparım ama şimdilik iyi gidiyor en azından bırakmayı filan düşünmüyorum :34: Zevk olayı gerçekten farklı... A Love to Kill için çok güzel yorumlar yapmışlar neredeyse bir tane bile olumsuz yorum yoktu, izledim ama bitsin diye yani hiç duygulanmadım tat da alamadım... Bazen çıkıyor dediğin gibi böyle... Ghost dizisini ben de düşünüyordum ama beğenmediysen izlememe kararı alabilirim :31:

Son düzenleme:
Şu an yarıdayım sonuna geleyim tam yorumumu yaparım ama şimdilik iyi gidiyor en azından bırakmayı filan düşünmüyorum :34: Zevk olayı gerçekten farklı... A Love to Kill için çok güzel yorumlar yapmışlar neredeyse bir tane bile olumsuz yorum yoktu, izledim ama bitsin diye yani hiç duygulanmadım tat da alamadım... Bazen çıkıyor dediğin gibi böyle... Ghost dizisini ben de düşünüyordum ama beğenmediysen izlememe kararı alabilirim :31:

Benim Ghost'u sevmeyişimin mantıklı sebepleri var. Zevkimle ilgili değil.
Aynı hikayeyi, hiçbir şekilde merak duygusu uyandırmadan 20 bölüm işlemeleri, sürekli tekrara düşülmesi, karakterlerin üstünde çok az durulup devamlı pc başında tuşlara tıktıklayan insanları izletmeleri ve akla zarar senaryosu ile çok vasattı. Duygu yoktu dizide.
Vasat altıydı hatta. Yine de görüp kendin karar vermelisin. Ama A Love To Kill'i ben de beğenmemiştim, sen de sevemedin.
O açıdan yine benim gibi düşünebilirsin sen de.
Tabi şu da var , ben Dexter gibi şahane bir polisiye dram dizisini izleyince Ghost gibi tekdüze bir yapımın hiç şansı kalmıyor.
Ama başkaları benim gibi başarılı polisiye diziler izlemediyse Ghost'u o yüzden de beğenmiş olabilirler.
Yani iyisini görmedikleri için olabilir. :44:

Son düzenleme:
scret gardena başladım dün gece 5 bölüm oldu oha bana:) iyi bir seçim yapmışım.

:)) Harikasın.

Ben diziyi o kadar sevmiştim ki çabucak bitmesin diye yavaş izliyordum.
Tabi bazen dayanamayıp birkaç bölüm üst üste gittiğim oldu.
Ama o da 3ü geçmemiştir. =D

Napmaktasınız hanımlar....
Özledim burayı da yaa...
Bu ara bir yorgunum bir tatsızım, bir iyiyim bir kötüyüm
Ortaya karışık salata gibiyim :37:
Bir ara my girl'e başladım, 2 bölüm izledim güzel gibi de ama ne bileyim devam edemedim.
Belki de ederim bilemiyorum.
Karmakarışığım demiştim:9::9:
Özetle şöyle sıcacık bir aşk dizisi arıyorum...

Napmaktasınız hanımlar....
Özledim burayı da yaa...
Bu ara bir yorgunum bir tatsızım, bir iyiyim bir kötüyüm
Ortaya karışık salata gibiyim :37:
Bir ara my girl'e başladım, 2 bölüm izledim güzel gibi de ama ne bileyim devam edemedim.
Belki de ederim bilemiyorum.
Karmakarışığım demiştim:9::9:
Özetle şöyle sıcacık bir aşk dizisi arıyorum...

:)))

Gelgitli ruh halleri alt üst ediyor insanı.
Belki sen de biraz dizilere ara verip film izlemelisin. :D :))
Ben hep filmlerden gidiyorum dizileri özledim iyice.
İyi oldu ara vermek.

En güzel aşk dizilerini izledik. Onlar gibileri varsa bana da haber versin birileri. :31:

Back