Bunun 16. bölümü bitti. Son 4 bölüm var.
Bir dizi bu kadar mı kaliteli olur ...
Anlatacak kelime bulamıyorum. Karakterler, müzikler, senaryo bu kadar mı muhteşem olur ...
Bayıldım. Anneme de izletmeye başladım üstelik. Hep burun kıvırırdı kore dizilerine.
Şimdi bitecek diye üzülüyor. Bu kadar güzel bir dizi var mıdır diye düşünüyor.
Bitsin bir daha izleyelim bile dedi hatta.:s
Tabi daha haberi yok başka ne cevherler olduğundan ... :))
Bu bitsin, hemen ardından Secret Garden'ı izleyeceğim 2. kez. :))
Anneme de izletmiş olacağım.İyi ki var bu diziler. Hayatımın ilacı, sevinç kaynakları hepsi. :)))
aLLeGRia umarım hoşuna gider. Zevkler farklı ne de olsa.
Ama izlemediysen bir Secret Garden'a da bak. O bambaşka. Çok güzel.
secret gardenı baya izledim ama bitirmedim sanırım tam hatırlayamadım şimdi
ona bi tekrar bakayım ben
bi de canım sen bu pastayı indirip mi izliyosun?
eğer öyleyse nerden indiriyosun özelden bi yazsana bana, online izliyosan onu da yazabilirsin tabi
Ben indirip izledim. Sharebus sitesinden indirmiştim. Ama altyazıda bazı bölümler için sorun yaşayıp yeppudaa sitesinden online izlediğim oldu. Ama onlineın görüntü kalitesi çok düşük. O yüzden google'a pasta indir yeppudaa yazıp ordan indir bence. Ya da nasıl istersen işte ... :)
son olarak color of women izleidmm eğlenceliydi...ama ben arada blümleri atladımm,fazlaa ilerelemdi çünkü.şimdi psikolojim kötü o yüzden dramatik bir kore filmi ya da dizisi izlemek istiyroumm,lütfen bana fikir verin.(izlediğim dram dizileri:a love to kill,autumn tale,ı m sorry ı love you,brilliant legacy,bad love,bad guy dışındaaa)
Eki Görüntüle 462772
uzun bi aranın ardından yine kore filmi izledim yine dağıldım
içim ezildi resmen
Always filmimizin adı
hemen hemen aynı dizileri izlemişiz bu 3 diziyi mutlaka izle beğeneceğini %100 garanti ediyorum:)
a prince's first love
the prince's man
padam padam
listene bi daha baktım izlemdiğim 5 dizi var ben onları izleycemmmm teşeşkkürelr....+sanıırm AUTUMN TALE izlellmemişsin onu da mutlaka izle,...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?