• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

pastayı izlemediysen onu da tavsiye ederim.fena değil.coffee house izleyim diyorum ama pc de sorun var izleyemiyorum

ben çok eski dizi sevmiyorm.Pastayı birkaç kişide önerdi oonu bitirince başlayacağım.teşekkürler önerin için:16:

secret garden tadında bi dizi var mı önerebiliceğiniz

the kings 2 heart ve 49 days i izledim. a love to kill i bitiremedim sıktı.

The princess man güzeldi geçen hafta bitirdim biraz dram içeriyo ama gerçekten mükemmeldi

uzun süredir başlamayı ertelediğim CHUNO dizisine başladım.Henüz 3.bölümdeyim ama süper bir dizi...THe prince s man tadındaa..bnece bunu da izleyin..secret garden tadında dizi arayan arkdaşım coffee prince ,the gretaest love ya da my girl izleyebilisinn onlar da oldukça eğlenceli.personel tastede ilk bölümllerde bende sıkılmıştım ama sonradan güzelleşti o dizi bence onuda izleyin.

güney kore sinemasını bi ara hint sineması ile aldattım :27:
ben hint sinemasına da bayıldım, özellikle aamir khan filmlerine
ama güney korem ilk göz ağrım bi dönüş yapsam iyi olcak

Hint sinemasını bnde çok sevdim.özellikle 3 film beni çok etkiledi.BLACK,3 İDİOT,TAARE ZAMEEN PAR (Umarım doğru yazmışımdır:))

şimdi efendim konu olsun görsel olsun çok kaliteli yapıtlar
ancak entonasyonlu bir dil olması her şeyi batırıyor
tam insanın ödünü kopartacak bir sahnede adam konuşurken öyle bir vurgu yapıyor ki gülmeden edemiyorum

İlkbahar yaz sonbahar kış.. ilkbahar
Aslında filmin adı her şeyi anlatıyor. Hayat da mevsimler gibi değil midir? Yaşanması gereken gelir ve yaşarsın. Durduramazsın, tıpkı mevsimlerin gelişini engelleyemediğin gibi. Filmi izlerken bile ‘’demek ki bu filmi izlemek için doğru zamanım gelmiş’’ dedim. Çünkü bir sürü izlencek film arşivim içinden konusunu dahi bilmeden bu filme tıkladı parmaklarım.
ustanın yazıları yazması ve hemen ardından yazıların silinmesi.. yaşarsın ve geçip gider. Tıpkı mevsimler gibi bi döngüden ibarettir hayatımız.
Yine ustanın artık yaşanılası olanların yaşandığını ve artık gitmesi gerektiğini anlaması üzerine kendini nehre bırakıp yakması
Bi yönetmen mevsimleri bu kadar mı güzel imgeleştirir
Filmin üzerine saatlerce konuşasım var. Ama nasıl desem kilitlendim sanki
Sırası da çok iyi ilerliyor. Önce ilkbahar, hani ilkbaharda ağaçların çiçek açmasına seviniriz ya, tıpkı öyle her şeyden keyif alınan bi dönem, çocukluk dönemi buraya cuk oturmuş
Sonra yaz geliyor, heyecan cesaret dolu bi genç yetişkinlik zamanı
Ardından sonbahar, hüzünlü bi hava, düşüncelere daldığımız, hatalarımızı gördüğümüz
Ve kış.. tüm yaşanılanların geride kalıp yalnızca sonuçlarını görme zamanı.. ve bunun da bitişi, yeniden huzur
Yeniden ilkbahar..

yalnız o kadının yüzü neden bağlıydı, biri beni aydınlatırsa çok sevinicem

Son düzenleme:
mrb,cant you hear my heart ı izledimm.blackspr ın tavsiyesiyle :)süper bi diziydi...ay çok güzeldii,özellikle bong young....şimdi e NİCE GUY izlemye başladım,ama o dizinin hepsi yüklü değil,bu diziyi de tavsiye ederim 8 bölüm güzeldi....o yüsden başlka bir diziye daha başlamak istiyorumm,günde 1 bölüm ancak izleyebiliyorumm maalesefff okul başladı:((((((bana tavsiye edeceğiniz diziiii var mı?

Nice guy muhteşem ya bende onu izliyorum

güney kore sinemasını bi ara hint sineması ile aldattım :27:
ben hint sinemasına da bayıldım, özellikle aamir khan filmlerine
ama güney korem ilk göz ağrım bi dönüş yapsam iyi olcak

ilk başlarda çok önyargılıydım.beğenmeyeceğimi düşünüyordum.3 idiots için izle diyen çok olunca en sonunda izledim ve bayıldım.o adamı ben de çok sevdim :) hatta 3 filmi izledim o adamın oynadığı. taare zameen par, ghaniji ve fanaa ;)

benim küçük gelinim
film hoştu, eğlenceliydi, komikti; ama gel gelelim ki ben çok fazla hani kahkahalar atarcasına gülmedim
aslında bu biraz da benden kaynaklanıyor, oyuncular, hele de o masum şeker kızçe rolünün hakkını vermiş. ama filmdeki kurguya mantık olarak bi türlü inanamadım. olay çok saçma geldi, ne biliim evlenmeyip ama evlenmiş gibi gösterebilirlerdi. hele sonu tamamen hayal kırıklığına uğrattı beni, yahu 15 yaşında kız hayatım diyor, aslında büyük olduğunu söylüyor, aşık olduğunu söylüyor vs.. tamam ok bunlar olabilir ben de 15 yaşımda aşık oldum ama evlilik? adam kızdan her şeyi istiyor vallahi kaçış yok :30:
ben şey beklemiştim, böyle kavga gürültülü yıllar yıllar geçer ve 5 yıl sonra diye bi giriş yapıp 5 yıl sonraki hallerini gösterir. o zaman anlarlar birbirlerinin olmak istediklerini diye düşünmüştüm.
sonra bi de korelilerin duygusal derin sessiz bakışlarına çok fazla alıştığım için de komediye pek yoğunlaşamadım. belki bu filmin amerikan versiyonu daha iyi olabilirdi
sonuç olarak, izleyin ben tavsiye ederim. çünkü biraz da benim odaklanamamamla ilgili bu yorumun, ama izleyen herkesin en azından eğlenceli vakit geçireceğine inanıyorum :6:

ben genelde farklı ülkelerden sinemaları severim ama

oldboy dışında kore filmi izlememiştim
oldboy u çok sevdikten sonra izlemeye karar verdim dün 3 tane izledim

a moment to remember la başladım
daisy
more than blue

3 filmi peş peşe izledim dün allahımm çok ağladım ya ki ben çok duygusal filan da değilim
a moment to remember da o aşk beni bitirdi
daisy yi sevdim ama ilk film kadar değil
more than blue oğlanın öldüğü yerde bitseydi etkilenmezdim ama kıızn anlatmaya başladığı yerde bıraktım kendimi artık yine ağladım

evet kore sinemasını çok beğendim HİNT sinemasından sonra yeni favorim
tavsiyeleirnize açığım

ben genelde farklı ülkelerden sinemaları severim ama

oldboy dışında kore filmi izlememiştim
oldboy u çok sevdikten sonra izlemeye karar verdim dün 3 tane izledim

a moment to remember la başladım
daisy
more than blue

3 filmi peş peşe izledim dün allahımm çok ağladım ya ki ben çok duygusal filan da değilim
a moment to remember da o aşk beni bitirdi
daisy yi sevdim ama ilk film kadar değil
more than blue oğlanın öldüğü yerde bitseydi etkilenmezdim ama kıızn anlatmaya başladığı yerde bıraktım kendimi artık yine ağladım

evet kore sinemasını çok beğendim HİNT sinemasından sonra yeni favorim
tavsiyeleirnize açığım

bunların arkasından biraz daha ağlamak istiyosan seçimin always olsun canım :40:

bunların arkasından biraz daha ağlamak istiyosan seçimin always olsun canım :40:

çok teşekkür ederim mutlaka onu da izlerim çok sevdim kore filmlerini
yalnız benim sıkıntım çok benziyor olmaları bazen ayırt edemiyorum kim kimdi :))

çok teşekkür ederim mutlaka onu da izlerim çok sevdim kore filmlerini
yalnız benim sıkıntım çok benziyor olmaları bazen ayırt edemiyorum kim kimdi :))

ben de ilk başlarda öyleydim :1: şimdi biraz daha sindirdim sanırım, çok karışmıyo :40:
daisy i izledim ben de akşam. diğerlerinden farklı olarak biraz daha aksiyonlu olmasıydı. adamlar aşk adamı yaa :69: fedakarlıklar yine diz boyu.. ama öyle böyle değil, nasıl bi duygu yoğunluğu var yüzlerinde..
(spoiler)filmi izlerken delirdim :52: biri gelir ben seni hak etmiyorum der, öbürü gelir o da ben seni hak etmiyorum der. kız da garibim şaşırdı :52: kendi kendime gururun sırası değil deyip durdum :37:
ama beni en çok etkileyen sahnesi, tv de filmi ileri geri alarak dudak okumayı öğrenmeye çalışmasıydı.. :69:

Son düzenleme:
ohaa özcan deniz güney koreye özenmiş :52:
a moment to rememberı kopyala yapıştır yapmış, bi adı değişik, evim sensin :37:
ne haz alıyolar taklit etmekten anlamıyorum :ssz:
sen kimsin de yarışabileceğini sanıyosun koreyle? :51:

bneim canım dramatik bir diiz çekiyo,entrikalı olmalı,mesela cant you hear ya da nice guy,bad guy,briilliant legacy tadında bişeyler izlemek istiyomm,tavsiyeniz var mı?blackspear senle ihemen hemen aynı diizleir izlemişiz izliyoruzz..özwlleiklee senin tavsiyeni bekliyorum..koredaşlarımm:)

sözde okulalr açılınca çok izlelemm diydouumm,daha çok bunaldığım için kendimi dizilerree verdimmmm...uyku saattaşmi diziye ayırıır oldumm..ayy manyakmıyım neyimmm....

always ve millioners first love filmlerini izledim
ya bana ne oluyor 30 umda romantik mi olacağım nedir
bu kore filmleri bitirdi beni

kore filmlerinden çok dizilerini daha çok beğeniyorum

bide son bölümde küsüp son 5 dakkada barışmasalar..

benide sinir eden yanı koreliler final konusunda bizimkiler kadar iyi değiller genelde son 15dk sığdırıyorlar finali birde muamma bırakıyorlar uyuz oluyorum abi net birşey yapta bitir daha

ohaa özcan deniz güney koreye özenmiş :52:
a moment to rememberı kopyala yapıştır yapmış, bi adı değişik, evim sensin :37:
ne haz alıyolar taklit etmekten anlamıyorum :ssz:
sen kimsin de yarışabileceğini sanıyosun koreyle? :51:

hiç ya orjinalinin yerini hiçbirşey görmez:43::43::43: hem bir film iki kere izlenmez taklit hiç izlenmez:ssz::ssz:

Back