• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Bunun 16. bölümü bitti. Son 4 bölüm var. :31:
Bir dizi bu kadar mı kaliteli olur ... :31::31:
Anlatacak kelime bulamıyorum. Karakterler, müzikler, senaryo bu kadar mı muhteşem olur ...
Bayıldım. Anneme de izletmeye başladım üstelik. Hep burun kıvırırdı kore dizilerine.
Şimdi bitecek diye üzülüyor. Bu kadar güzel bir dizi var mıdır diye düşünüyor. :D
Bitsin bir daha izleyelim bile dedi hatta. :D :s
Tabi daha haberi yok başka ne cevherler olduğundan ... :))
Bu bitsin, hemen ardından Secret Garden'ı izleyeceğim 2. kez. :))
Anneme de izletmiş olacağım. (: İyi ki var bu diziler. Hayatımın ilacı, sevinç kaynakları hepsi. :))):69:

buna başlıyorum ben de o zamansa
kararımı verdim :31:

aLLeGRia umarım hoşuna gider. Zevkler farklı ne de olsa.
Ama izlemediysen bir Secret Garden'a da bak. O bambaşka. Çok güzel. :31:

aLLeGRia umarım hoşuna gider. Zevkler farklı ne de olsa.
Ama izlemediysen bir Secret Garden'a da bak. O bambaşka. Çok güzel. :31:

secret gardenı baya izledim ama bitirmedim sanırım tam hatırlayamadım şimdi
ona bi tekrar bakayım ben
bi de canım sen bu pastayı indirip mi izliyosun?
eğer öyleyse nerden indiriyosun özelden bi yazsana bana, online izliyosan onu da yazabilirsin tabi :52:

secret gardenı baya izledim ama bitirmedim sanırım tam hatırlayamadım şimdi
ona bi tekrar bakayım ben
bi de canım sen bu pastayı indirip mi izliyosun?
eğer öyleyse nerden indiriyosun özelden bi yazsana bana, online izliyosan onu da yazabilirsin tabi :52:

Ben indirip izledim. Sharebus sitesinden indirmiştim. Ama altyazıda bazı bölümler için sorun yaşayıp yeppudaa sitesinden online izlediğim oldu. Ama onlineın görüntü kalitesi çok düşük. O yüzden google'a pasta indir yeppudaa yazıp ordan indir bence. Ya da nasıl istersen işte ... :)

Ben indirip izledim. Sharebus sitesinden indirmiştim. Ama altyazıda bazı bölümler için sorun yaşayıp yeppudaa sitesinden online izlediğim oldu. Ama onlineın görüntü kalitesi çok düşük. O yüzden google'a pasta indir yeppudaa yazıp ordan indir bence. Ya da nasıl istersen işte ... :)

evet indirebileceğim bi site buldum rapidden indiriom yavaş yavaş
bi yandan da secret garden a devam ediyorum 10. bölümde kalmışım diğer sefer hatırladım
şuan 11i izliyorum ve gerçekten özlemişim ben bunları :52:

son olarak color of women izleidmm eğlenceliydi...ama ben arada blümleri atladımm,fazlaa ilerelemdi çünkü.şimdi psikolojim kötü o yüzden dramatik bir kore filmi ya da dizisi izlemek istiyroumm,lütfen bana fikir verin.(izlediğim dram dizileri:a love to kill,autumn tale,ı m sorry ı love you,brilliant legacy,bad love,bad guy dışındaaa)

son olarak color of women izleidmm eğlenceliydi...ama ben arada blümleri atladımm,fazlaa ilerelemdi çünkü.şimdi psikolojim kötü o yüzden dramatik bir kore filmi ya da dizisi izlemek istiyroumm,lütfen bana fikir verin.(izlediğim dram dizileri:a love to kill,autumn tale,ı m sorry ı love you,brilliant legacy,bad love,bad guy dışındaaa)

49 Days'e bakabilirsin. Ben henüz izlemedim ama indirdim tüm bölümlerini.
Çok ağlatıyormuş, ayrıca çok da güzelmiş.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bn de güney kore yapmı dizi/filmleri izlemeyi seviyorum.ilk dizi bir arkadaşımn tavsiyesi üzerine "Personal Taste" yi izlemiştim.tavsiye ederim.şuanda "Pasta"yı izliyorum.burdan tavsiye olunca merak edip izlemeye başladım.16.bölüm bitti

pasta da bitti ;) oldukça güzel bir dizi.italyan ekibi harikaydı.izlemeyenlere tavsiye ediyorum.sırada "hatırlanacak bir anı" filmi var.herkese iyi seyirler...

bende izliyorum güney kore yapimlarini. :1:

my girl, boys over/before flowers, city hunter, playful kiss, cinderella's stepsister, secret garden, bad guy, full house ... bu liste uzarda gider :27:
film olarak bugüne kadar izlediklerim; always only you, a moment to remember, we teach love, ... ama genellikle umdugumu bulamadim güney kore filmlerinde, sonlari hep dramatik olmustur yada sacma :37:

daha önümde 2 ay tatil var ama ben baska hangi dizileri izlesem karar veremedim.

önerebileceginiz akici ve heyecanli diziler varmi? :3:

$MV5BMTc4NjcwNDIwNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTA0NTg2Nw@@._V1._SY317_CR4,0,214,317_.jpg

uzun bi aranın ardından yine kore filmi izledim yine dağıldım :14:
içim ezildi resmen :14:

Always filmimizin adı

arkadaşlar bende bayadır izliyorum kore dizileri size pek önerilmeyenleride söyleyeyim I NEED ROMANCE dizisi bunu evli olanlar baksın konu olarak değişik CİTY HALL çok güzeldi STYLE diziside güzeldi MY PRİNCESS var WHAT STAR DİD YOU COME FROM bunlarada bir göz atın derim

Kızlar bende varım 4 yıldır takip ediyorum kore dizilerini. Jp de izlerim ama fazla değil..Listemde epey kabarıktır :1: Bir ara inş.notlarımla beraber listemi ekleyeyim.

Ben filmlerini sevmyrm dramalar daha güzel oluyor :) Listemi açıklyrm hazırmısınızz :D
Bunların hepsi birbirinden güzel diziler yeni başlayanlar vs. izlesn baştan :D
1.Greteast love
2-Lie to me
3-49 days
6-city hunter
7-coffe prince
8-Coffe house
9-My princess
10-I am sorry ı love you
11-Heartstrings
12-Tree of heaven
13-personel taste
14-goong 1-2
15-Beautiful spy
16-You are beautiful
17-bof
18-full house
19-my girl
20-hello miss
21-secret farden
22-capital scandal
23-a love to kill
24-pasta
25-dream high 1-2
26-my name is kim sam soon
27-scent of women
28-baby faced beaury
29-palyfull kiss
30-a princess first love
31-90 days a love
32-flower boy ramyun shop
33-9 ends 2 outs
34-the musical
35-smile you
36-can you heart my heart
37-proseunteor princess
38-bad guy
39-green rose
40-oh my lady
41-protect the boss
42-sungyunkwan scandal
43-the moon embracing the sun
44-delightful girl
45-My girlfried is gumiho <3
46-city hall
47-rooftoop prince
48-the king 2 hearts <3
49-the witg deep roots
50-iris
51-miss ripley
52-quenn is hyun man
53-wild romance
54-big
55-ghost
56*dr jin
57-brillant legacy <3
58-fashion king
59-love rain
60-my fair lady
61-shut up flower boy band
oww baya varmış :D

hemen hemen aynı dizileri izlemişiz bu 3 diziyi mutlaka izle beğeneceğini %100 garanti ediyorum:)

a prince's first love
the prince's man
padam padam

listene bi daha baktım izlemdiğim 5 dizi var ben onları izleycemmmm teşeşkkürelr....+sanıırm AUTUMN TALE izlellmemişsin onu da mutlaka izle,...

listene bi daha baktım izlemdiğim 5 dizi var ben onları izleycemmmm teşeşkkürelr....+sanıırm AUTUMN TALE izlellmemişsin onu da mutlaka izle,...

autum tale ona başladım ama yarım bıraktım :( sebebni bişmiyorum araya kjaynadı gitti devam edemedm :)
Hangilerini izlemedin :)

autumn tale çok dramatiktii ama güzeldii.hiç duygusal değilimdir ama tek ağladığım dizii....
benim izlememdikelrim:1.Beautiful spy
2. 9 end 2...
3. tree of haven
4.can you heart my heart
5.ghost

bi de hello miss i sırf lee dae hee için izlemeyye başaldım ama 10. bölüme bıraktımm sevemedimm o diziiyi...

şimdi treee of haven e başladım 3. bölümeyimmm....

Back