autumn tale çok dramatiktii ama güzeldii.hiç duygusal değilimdir ama tek ağladığım dizii....
benim izlememdikelrim:1.Beautiful spy
2. 9 end 2...
3. tree of haven
4.can you heart my heart
5.ghost
bi de hello miss i sırf lee dae hee için izlemeyye başaldım ama 10. bölüme bıraktımm sevemedimm o diziiyi...
şimdi treee of haven e başladım 3. bölümeyimmm....
evet canım çok izliyorum 3 günde bitiriyorum geneldemavli arkadaşş sen de bizdensinn,gerçekten kore dziilerii bağımlılık yapıyoo,iyi izlemişin aralıktan berii,ben 2- yıldırr izliyorumm.yaz ttailinde çok izliyorumm,okullar varken ayda 1 dizii bitiriyorum ancakk..amam şimdii 3 günde 1 dizi...:)
Benim listemde böyle eksiği vardır unuttuklarım.
- my name is kim.
- the king 2 hearts
- time slip dr. jin
- Princess Hours
- My Fair lady
- Secret Garden
- take of us captain
- boys over flowers
- playfull kiss
- operation proposal
- personal taste
- protect the boss
- he cant marry
- my girl friend gumiho
- Boys over Fl.
- Arang and the ma
- Faith
- Coffe prince
- my gril
- summer scent
- my princess
- Queen Inhyuns Man
- rooftop prince
- To The Beautiful You
- The greatest love
- Dong yi
- Yi san
- dae jang geum
pastayı izlemediysen onu da tavsiye ederim.fena değil.coffee house izleyim diyorum ama pc de sorun var izleyemiyorum
bende kore severlerdenimmmmmm :)
Baby and me (bebek ve ben) jang keun suk ,kim biyeol , bebiş mason mon izleyin bayılacaksınız - romantik komedi :)
A Millionaire's First Love (Bir Milyoner'in Aşkı) 2006 yapım ama ağla ağla öldük dün kardeşimle - romantik komedi dram türünde
Şimdi bir dizi ve bir film indiriyorum izleyince burdayım :)
bende kore severlerdenimmmmmm :)
Baby and me (bebek ve ben) jang keun suk ,kim biyeol , bebiş mason mon izleyin bayılacaksınız - romantik komedi :)
A Millionaire's First Love (Bir Milyoner'in Aşkı) 2006 yapım ama ağla ağla öldük dün kardeşimle - romantik komedi dram türünde
Şimdi bir dizi ve bir film indiriyorum izleyince burdayım :)
secret garden tadında bi dizi var mı önerebiliceğiniz
the kings 2 heart ve 49 days i izledim. a love to kill i bitiremedim sıktı.
secret garden ı izlemedim.nasıl bir dizi olduğunu bilmiyorum.personal tasteyi izledin mi?başlarda sıkılabilirsin ama bırakma sonuna kadar git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?