- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
arkadslar korece ogrenen biri olarak bence cok kolay bir dil ayni turkce gibi onlardada harf var cince yada japonca gibi degil o yuzden gozunuz korkmasin size bir link vereyim harfleri ogrendikten sorna her sye cok basit istediginiz her dili ogrenebilirsiniz bu sitedenKorece gerçekten çok zor. Yazılışını geçtim telaffuzu ayrı bi zor. Ben japonca öğreniyorum da şu an, gerçekten uğraşmak lazım. Eğer severek yaparsan çok rahat öğrenirsin eminim. Çünkü kore dili ve edebiyatında okuyan birini tanıyorum. Çocuk çok akıcı bir şekilde konuşabiliyor. Çok istekliysen hemen başla. Japonca koreceye göre çok kolay kalıyor telaffuz olarak. Yazı konusunda bilemem. Çok istekle başladım ama uğraşmak arada bir beni yoruyor ve yeter bea diyorum bazen. Yani iyi düşün. Hep şevkle çalış, o zaman istediğini elde edersin.
arkadslar korece ogrenen biri olarak bence cok kolay bir dil ayni turkce gibi onlardada harf var cince yada japonca gibi degil o yuzden gozunuz korkmasin size bir link vereyim harfleri ogrendikten sorna her sye cok basit istediginiz her dili ogrenebilirsiniz bu siteden
Language Learning with Livemocha | Learn a Language Online - Free!
arkadslar korece ogrenen biri olarak bence cok kolay bir dil ayni turkce gibi onlardada harf var cince yada japonca gibi degil o yuzden gozunuz korkmasin size bir link vereyim harfleri ogrendikten sorna her sye cok basit istediginiz her dili ogrenebilirsiniz bu siteden
the princess man dizisini izledim bitirdim.normalde tarihi dizilerden pek hoşlanmam ama son zamanlarda izlediğim en iyi kore dizilerinden biriydi..hatta bence 2011 yılının en iyi dizisi..fazla yoruma gerek yok bu diziyle ilgili izleyin izlettirin...
Eki Görüntüle 292949
Konusu:Veliaht Prens Suyang'ın güzeller güzeli kızı olan Prenses Lee Se-Ryung (Moon Chae-Won), merakına olan düşkünlüğü ile tanınan, ince eleyip sık dokuyan başka bir tabirle, enine boyuna araştırmayı kendine hobi haline getirmiş bir prensestir. Ancak kaderin bir cilvesidir ki babası veliaht prens Suyangg'ın taht hakkını elinden almaya çalışan Genral Kim Jongseo'nun oğluna geri dönülmez bir şekilde aşık olur. Ancak bu aşk Romeo ve Juliet'inkinden farksızdır.
kızlar bu dizileri nerden indiriyorsunuz yada izliyorsunuz?? ben i am sorry i love you , boys over flowers izlemiştim bi siteden.. birde çok güzel bir film izlemiştim kız alzheimer falan oluyordu ama adını unuttumyardımcı olursanız sevinirim
i am sorry i love you, hayatımda bi daha hiç izleyemeyecğim kadar güzel bi dizi
o nasıl bişeydir ki 2009 da izledim, hala her saniyesini hatırlıyorum ve hala aklıma geldikçe kalbim çıkacakmış gibi atıyor
ondan başka bir de a moment to remember i izledim, ilki kadar heyecan verici olmasada izlemeye değer bi filmdi..
bu arada çok fazla açık sahnesi olmaması beni daha çok çekiyor
çünkü malesef bizim dizilerimiz çok belden aşağı artık yaa
başka hangi filmleri dizileri izleyebiliriz çok beğendikleriniz nelerdir kızlar
"boys over flowers" benim favorim. Gece sabahlara kadar izliyordum. Kesinlikle tavsiye ederim. Müzikleri de çok hoş.
İzlemek için seçtiğim bir diğer dizi. Nappeun Namja / Bad Guy (2010)
Bir de meşhur Kim Nam Gil'i izlemek istiyorum. Ondan yola çıkarak buldum bu diziyi. Çok sürükleyici ve güzel olduğu söylendiği için de hiç tereddüt etmeden indiriyorum. :)) Bir intikam hikayesiymiş. 17 bölümden oluşuyor.
Genel Bilgi:
Adı:파스타 / Pasta
Tür:Romantik
Bölüm:16
Yayın:MBC
Yayın dönemi:04/01/2010
Dizi günü ve saati: Pazartesi ve Salı 21:55
Yönetmen:Kwan Seok Jang (권석장
Senaryo: Seo Sook Hyang (서숙향
Oyuncular:
Gong Hyo Jin as Seo Yoo Kyung
Lee Sun Gyun as Choi Hyun Wook
Lee Ha Nui as Oh Sae Young
Alex as Kim San
Choi Min Sung as Jung Eun Soo
Jang Yong as Seo Jong Gyu
Kim Dong Hee as Seo Yoo Suk
Byun Jung Soo
Choi Jae Hwan
Baek Bong Ki (백봉기
Lee Hyung Chul
Jo Sang Ki
Lee Sung Min
No Min Woo (노민우
jung Da Hye
Özet:
Dizi başarılı, birinci sınıf bir aşçı olma rüyaları gören bir kadının hikayesini anlatmaktadır.
"Makarna" Hayaller ve Genç bir kadının başarısını La Sfera restoranında ünlü bir şef olmak istemesiyle olaylar başlar...
Yu-Seo keyong (Hyo-jin Kong) La Sfera restoranında üçüncü sınıf şef yardımcısı olarak iş hayatına başlar.O sonunda bir aşçı olma yolunu girmiştir.
Hyeon-ok Choi (Seon-gyun Lee) La Sfera restoranda Top şeftir. O İtalyan Mutfak Sanatları Eğitimi ve Sicilya'da bir otelde bir şef yardımcısı olarak başlamıştır. Hyeon-sonun da Kore'de en çok tanınan İtalyan şef olma yoluna girmiştir.
Bana gore cok guzel bir diziydidizinin konusu oyuncular her sey super en cok sevdigim tarafi ise bir birine kotuluk eden insanlar yok cok eglenceli dizi mutlaka izlenmeli dizilerden biri hem de komikdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?