*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Ddongpari - Nefes Nefese

Breathless (2008) - IMDb

Konusu : Sang-hoon borçlulardan para tahsil edip alacaklılara aktaran genç bir serseridir. Bir gün, bir lise öğrencisi Youn-hee ile karşılaşır. Her ikisi de mutsuz bir çocukluk yaşamış, parçalanmış ailelerden gelen kişilerdir. Film, yönetmen Ik-jun Yang'ın otobiyagrafik düşüncelerini içermektedir.

Durağan.
Dramatik.
Etkileyici.

Çok sevmiştim ben.

the princess man dizisini izledim bitirdim.normalde tarihi dizilerden pek hoşlanmam ama son zamanlarda izlediğim en iyi kore dizilerinden biriydi..hatta bence 2011 yılının en iyi dizisi..fazla yoruma gerek yok bu diziyle ilgili izleyin izlettirin...

Konusu:Veliaht Prens Suyang'ın güzeller güzeli kızı olan Prenses Lee Se-Ryung (Moon Chae-Won), merakına olan düşkünlüğü ile tanınan, ince eleyip sık dokuyan başka bir tabirle, enine boyuna araştırmayı kendine hobi haline getirmiş bir prensestir. Ancak kaderin bir cilvesidir ki babası veliaht prens Suyangg'ın taht hakkını elinden almaya çalışan Genral Kim Jongseo'nun oğluna geri dönülmez bir şekilde aşık olur. Ancak bu aşk Romeo ve Juliet'inkinden farksızdır.

arkadslar korece ogrenen biri olarak bence cok kolay bir dil ayni turkce gibi onlardada harf var cince yada japonca gibi degil o yuzden gozunuz korkmasin size bir link vereyim harfleri ogrendikten sorna her sye cok basit istediginiz her dili ogrenebilirsiniz bu siteden
Language Learning with Livemocha | Learn a Language Online - Free!

Aaayyy ne hoşşş... Kurslara tonlarca para döküyor millet. Ya da dil ve edebiyat bölümlerine girip yıllarca bi şeyler öğrenmeye çalışıyorlar. E onlara da söyleyelim de bu siteden kapsınlar dili. Puhahaha

evet bu siteyi biliyorum gerçekten çok faydalı... almanca japonca bakmıştım ben de zamanında burdan.. çok eğlenceli bir site... üstelik dünyanın heryerinden insanlarla tanışabiliyorsunuz...

the princess man'i ben de izledim. şöyle söyleyeyim dizi yayınlandıktan birkaç saat sonra altyazısız, sonra tekrar ingilizce altyazılı izledim. ^^ hatta başka ülkelerden insanların da olduğu bir sitede hepberaber haftalık yorum yapıyorduk. inanılmaz eğlenceliydi. tarihsel diziler çok sevilmez aslında çünkü ana konu aşk değildir genellikle. tarihsel dizilerden hoşlanmıyorsan ama aşk da ağır bassın diyorsan SUNGKYUNKWAN SCANDAL dan hoşlanabilirsin. konusu eski bir kitaptan alıntı. her ne kadar park min young dan hoşlanmasamda güzel konusu için izlenebilir.

konu şöyle; efendim kızımız çok zekidir ve para kazanmak zorundadır. o dönemde de bu tip şeyler yasak olduğundan erkek kılığına girerek yapar bu işi. öyle böyle derken kendini o dönemin üniversitesine kabul edilmiş olarak bulur. tabi ki erkek kılığında.

not; yong ha karakterine ve karakteri oynayan song joong ki'ye özellikle dikkat çekmek istiyorum.

Son düzenleme:
bende çok severim.ama baktımda hello ghost izleyen olmamaışmı.onunla ilgili yorum göremedim süper film yaa

You are my pet izledim.Eğlenceliydi tavsiye ederim.

the princess man i yeni bitirdim ve bı yıl izlediğim en güzel diziydi...kesinlikle izlemelisinz..muhteşem kraliçe tadında....

kızlar bu dizileri nerden indiriyorsunuz yada izliyorsunuz?? ben i am sorry i love you , boys over flowers izlemiştim bi siteden.. birde çok güzel bir film izlemiştim kız alzheimer falan oluyordu ama adını unuttum yardımcı olursanız sevinirim

ben indirerk izlemiyorum,kota sorunun yoksa diziport,ezgidizi,asyadizi sitelerinden online izleyebilirsin.bu arada "Scent of women "izlemey başladım,mutlaka izleyin derim...hayata dair güzel mesajlar veren bir dizi....

Bu alanı yeni görüyorum.
3 terabaytlık harddisk dolusu Kore dizi ve filmleri var. İzlediğim izlemediğim
En son princess hwapyung's weight loss filmini izledim. Yeni filmlerde inmekte..

Arkadaşa katılıyorum. Bende orta seviyede de Korece biliyorum o kadar zor bir dil değil.

a moment to remember , "hatırlanacak bir anı" olabilir mi?

i am sorry i love you, hayatımda bi daha hiç izleyemeyecğim kadar güzel bi dizi
o nasıl bişeydir ki 2009 da izledim, hala her saniyesini hatırlıyorum ve hala aklıma geldikçe kalbim çıkacakmış gibi atıyor

ondan başka bir de a moment to remember i izledim, ilki kadar heyecan verici olmasada izlemeye değer bi filmdi..

bu arada çok fazla açık sahnesi olmaması beni daha çok çekiyor
çünkü malesef bizim dizilerimiz çok belden aşağı artık yaa

başka hangi filmleri dizileri izleyebiliriz çok beğendikleriniz nelerdir kızlar

dizilerden önerilerimi paylaşıyorum hemen :) sende benim gibi mutfaksever isen mutlaka "pasta" dizisini izlemelisin.

i am sorry i love you kıvamında hatta dramı daha daha yoğun olan bir dizi izlemek istersen "a love to kill, ölümüne aşk" bunu izle. bu zaten i am sorry i love you ile aynı senarist tarafından yazılmış.

hem eğlenmek hem duygulanmak istiyorsan "49 days ve secret garden"ı hatta "my girl friend is a gumiho" yu izle.

aksiyon ve romantizim istiyorsan da muhakak ki 2011 in en iyi dizilerinden olan "city hunter"ı izle.

benden bu kadar daha doğrusu aklıma gelenler izleri silinmeyenler bunlar :)

"boys over flowers" benim favorim. Gece sabahlara kadar izliyordum. Kesinlikle tavsiye ederim. Müzikleri de çok hoş.

Boys over flowers tahammül edilemeyecek kadar berbattı benim için.
Playfull kiss'te kim hyun joong iyiydi. Çok yakışıklıydı. Ama bu dizide mal gibi bir duruşu vardı.
Dudaklarını jean geuk suk gibi öne vere vere dolanıyordu ortalıkta.
2. bölümde bıraktım. Zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.
Sevenler neyini sevdi onu anlamadım. Yakışıklı oyunculara bağlıyorlarsa durumu anlarım.
Eski Türk filmleri gibi biraz da.
Mantık yok. Bolca saçmalık var.

Bunu izledim sonunda. Kim Nam Gil şahane ama dizide iş yok malesef. Beğenmedim. :/
Kim Nam Gil için sonuna kadar devam ettim. Çok saçma sapan olaylarla dolu.
Mantıksızdı neredeyse her şey. Bir de baş roldeki kızın oyunculuğu berbattı. Oyuncuk da demeyelim, onun suçu yok sanırım, ona verilen rol nedeniyle berbat geldi bana. Salağın tekiydi çünkü. Kimseye tavsiye etmiyorum.

Bunun 16. bölümü bitti. Son 4 bölüm var.
Bir dizi bu kadar mı kaliteli olur ...
Anlatacak kelime bulamıyorum. Karakterler, müzikler, senaryo bu kadar mı muhteşem olur ...
Bayıldım. Anneme de izletmeye başladım üstelik. Hep burun kıvırırdı kore dizilerine.
Şimdi bitecek diye üzülüyor. Bu kadar güzel bir dizi var mıdır diye düşünüyor.
Bitsin bir daha izleyelim bile dedi hatta. :s
Tabi daha haberi yok başka ne cevherler olduğundan ... :))
Bu bitsin, hemen ardından Secret Garden'ı izleyeceğim 2. kez. :))
Anneme de izletmiş olacağım. İyi ki var bu diziler. Hayatımın ilacı, sevinç kaynakları hepsi. :)))

Son düzenleme:
ayyyy canım topiğimmmm
ne çok film, dizi izledim ben bu topik sayesinde
ama çook uzun zamandır yeni bişeyler izlemiyordum
tryamourcum topiği dirilttiğin için sağol valla
hemen yeni bişeyler bulup izleyeyim çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…