bungee-jumping-of-their-own
cok guzel bir film kizlar.. reenkarne olup yeniden bulusmaya calisan bir ciftin hikayesini anlatiyor..
cok farkli, cok cok cok guzel muzikleri var filmin..oyuncular da guzel..
ama hikayede eksiklik var gibi geldi bana.. baska biri daha izlerse konusuruz..
konusu: Film 80’li yıllarda başlıyor; üniversiteye giden bir genç yağmurlu bir günde şemsiyesini bir kızla paylaşır ve o ana kadar inanmadığı “ilk görüşte aşk” deyimini bütün hayatını etkileyecek şekilde yaşar.Kızla aynı okulda olduğunu öğrendikten sonra; peşine takılır, sırf onunla olabilmek için kendi derslerine girmez ama sanat dersleri alan kızın derslerini asla kaçırmaz..Böylece o dönemde yaşanan bir aşk öyküsü izleriz ilk etapta..Sonrasında kendimizi 2000’li yıllarda buluruz; kızımız bir kaza sonucu ölmüş, aradan tam 17 yıl geçmiş, adam hayatına kaldığı yerden devam etmiş, evlenerek bir çocuk sahibi olmuştur…
guney kore filmi midir bu?"the lover" de güzel filmdi, ben kaçıncı kez izledim kimbilir.. tavsiye ederim. Margret Duras'ın romanından uyarlama.
bungee-jumping-of-their-own
cok guzel bir film kizlar.. reenkarne olup yeniden bulusmaya calisan bir ciftin hikayesini anlatiyor..
cok farkli, cok cok cok guzel muzikleri var filmin..oyuncular da guzel..
ama hikayede eksiklik var gibi geldi bana.. baska biri daha izlerse konusuruz..
konusu: Film 80’li yıllarda başlıyor; üniversiteye giden bir genç yağmurlu bir günde şemsiyesini bir kızla paylaşır ve o ana kadar inanmadığı “ilk görüşte aşk” deyimini bütün hayatını etkileyecek şekilde yaşar.Kızla aynı okulda olduğunu öğrendikten sonra; peşine takılır, sırf onunla olabilmek için kendi derslerine girmez ama sanat dersleri alan kızın derslerini asla kaçırmaz..Böylece o dönemde yaşanan bir aşk öyküsü izleriz ilk etapta..Sonrasında kendimizi 2000’li yıllarda buluruz; kızımız bir kaza sonucu ölmüş, aradan tam 17 yıl geçmiş, adam hayatına kaldığı yerden devam etmiş, evlenerek bir çocuk sahibi olmuştur…
Ben izledim gece bunu cicim. İlk defa bir kore filmini beğenmedim diyebilirim. Old boyda da böyle olmuştum ben.
--------------------------Spoliler olmasın-----------
Cinsel anlamda birşey yaşamadılar ama nedense ben rahatsız oluyorum yaa, yakınlaştıkları sahnelerde öpüşcekler falan diye ödüm koptu :kedi:
Evet başroldaki çocuk gerçekten çok iyiydi.
--------------yine spoiler----------
Okulun bahçesinde kızın yanına gitmişti okula geri dönerken ayakları birbirine dolana dolana koşması aklıma geldikçe hala gülüyorum ben :roflol: Saçlarıyla oynaması falan, adam cidden çok iyiydi
Ama şu bi gerçek zaten ben daha kore filmlerinde kötü oyunculuk görmedim, hepsi hakkını veriyolar.
The art of seductıon
romantık degıl komık bıraz eglencelı belkı ama ızlemeye degcek bı fılm degıl acıkcası...
ama adam cok yakısıklı =)
ben bu topiği nasıl kaçırmışımmmm delikafadulden
güney kore sineması vazgeçilmezlerim arasında.. aşk filmlerinde çok başarılılar, okadar güzel yansıtıolarki duyguları hayran kalmamak elde değil..
benim uzun zamandır izlemek istediğim bi film var ama bulamadım henüz..
Oasis (Vaha)
Biz bunları çok benimsedik hatta beğenmeye başladık ya, başlarda garipsiyodum ama artık bana da normal gelmeye başladılar kaydirigubbakcemile3
evet canım biz de aşk filmlerini izliyoruz, benim dikkatimi çeken bu filmlerde cinsellik olmaması birde, hollywood yapımları yatakta başlar genelde kore yapımları bize daha yakın, birde bizlerin idtediği saf masum aşkları, duyguları anlatıyolar :1rolleyes:
bu oasisi de merak ettim araştırıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?