Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
*Guney Kore Sinemasi Sevenler*
- Konu Sahibi Asmin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Asmin Daisy deki kızın Hırçın sevgilimde oynayan kız olduğunu söylemeseydin ben asla farketmezdim. ya ben ayıramıyorum onları :s güney kore filmi izlerken bazen kafam karışıyor kim kimdi diye :d neyse bu sefer öyle bir sorun yaşamadım çünkü başroldeki iki aktöründe farkedilecek ayrı özellikleri vardı.Park Yi ayırt edilecek derecede yakışıklıydı mesela :))
T
TheShe
Ziyaretçi
Daisyi izledim şimdi, kız da erkek de tanıdık geldi, siz hırçın sevgilimdeki kız olduğunu söylemiştiniz, erkek de a moment to remember-hatırlanacak bir anıdaki çocuk. Bizim karıştırdığımız kadar var demek ki, aynı kişiler oynuyor hep güzel filmlerde :hulya:
Bu arada daisyde de aşk hikayesi izledik, yahu bu ne böyle, nasıl fedakar erkekler, nasıl aşklar.. kore yapımı beatiful vardı arumdabda o filmi izlemiş olmasam tası tarağı toplayıp koreye yerleşmeyi düşünebilirdim, o derece:gitme:
Bu arada daisyde de aşk hikayesi izledik, yahu bu ne böyle, nasıl fedakar erkekler, nasıl aşklar.. kore yapımı beatiful vardı arumdabda o filmi izlemiş olmasam tası tarağı toplayıp koreye yerleşmeyi düşünebilirdim, o derece:gitme:
- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
Theshe more than blue yu izledikten sonra birebir aynisini dusundum yahu..
boyle kore erkekleri mi varmis.. inanmak ne guc demi :)
ask anlayislari cok saf cok masum.. anlayislari da demeyelim de anlatislari.. cok cok icten oluyor bu yuzden..
iligimize kemigimize isliyor..
daisy de boyle bir film.. hangi erkek sevdigi kiz orda dustu diye icin kopru yaparki.. odununa kadar kendi tasiyip keserek hemde..
cok cok guzel ya.. bayildim filme ben..
boyle kore erkekleri mi varmis.. inanmak ne guc demi :)
ask anlayislari cok saf cok masum.. anlayislari da demeyelim de anlatislari.. cok cok icten oluyor bu yuzden..
iligimize kemigimize isliyor..
daisy de boyle bir film.. hangi erkek sevdigi kiz orda dustu diye icin kopru yaparki.. odununa kadar kendi tasiyip keserek hemde..
cok cok guzel ya.. bayildim filme ben..
- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
kendi çapımda bir film arşivim var, Kim ki duk ve Wong Kar Wai'nin neredeyse bütün filmlerini izledim. Eros'u izlemenizi tavsiye ederim.
tavsiyen dikkate aliniciguuudur :hulya:
T
TheShe
Ziyaretçi
Asmin bütün kore filmleri böyle ama yaa, erkekler nasıl fedakar nasıl ince, içi eriyo insanın :kedi:
Bi de bütün filmlerde empati olayı var, iki kişinin açısından da gösteriyolar iyice vurgu oluyo.
Bu bahsettiğim beatifulu izledin mi sen? Koreli erkekler için ne zaman iyi şeyler düşünsem o film geliyo aklıma, sonra film işte sonuçta erkek erkektir diyorum :umursamaz:
Bi de bütün filmlerde empati olayı var, iki kişinin açısından da gösteriyolar iyice vurgu oluyo.
Bu bahsettiğim beatifulu izledin mi sen? Koreli erkekler için ne zaman iyi şeyler düşünsem o film geliyo aklıma, sonra film işte sonuçta erkek erkektir diyorum :umursamaz:
- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
T
TheShe
Ziyaretçi
Evet tecavüz falan hastalıklı insanlarla dolu bi filmdi, kore erkeklerinin bütün kötü özelliklerini döküyodu gerçekten izlemeye değmez, ben çok sinir olmuştum :dilcikar:
Ama korelilerin aşk filmlerini izleyince böyle oluyoruz ya :1rolleyes:
o zaman direk beatifulu hatırlayıp, erkek hepsi inanma bizi böyle kandırıyolar işte diyip böyle oluyorum
Ama korelilerin aşk filmlerini izleyince böyle oluyoruz ya :1rolleyes:
o zaman direk beatifulu hatırlayıp, erkek hepsi inanma bizi böyle kandırıyolar işte diyip böyle oluyorum
T
TheShe
Ziyaretçi
Yapma da gözünü aç diye söylüyorum zaten :mymeka:
Filmlerde var bu adamlar, bu yaşımıza kadar izledik filmleri bekledik, aha hala oturuyoz fedakar düzgün bi adam göremedik hepsi mi korede avrupada
Doğru insan yok, fedakar erkek yok, yok işte aşk filmi izlememek lazım.
Hakkaten korkuncum ya, nasıl canım yandıysa artık :roflol:
Filmlerde var bu adamlar, bu yaşımıza kadar izledik filmleri bekledik, aha hala oturuyoz fedakar düzgün bi adam göremedik hepsi mi korede avrupada
Doğru insan yok, fedakar erkek yok, yok işte aşk filmi izlememek lazım.
Hakkaten korkuncum ya, nasıl canım yandıysa artık :roflol:
- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
binjip i izledim sonunda kizlar..
ay ne kadar guzel film o oyle.. cok eglendim valla izlerken.. ne kadar acayip bir adamdi o yahu :))
sanilar sanrilar uzerine bir film.. cok cok gzel olmus.. filmdeki arap muzigi ise bambaska bir hava katmis.. adamlar cekik gozlu muzikler arap.. acayip farkli olmus..
kadin oyuncu cok guzel.. hem de cok duru.. acayip huzur veriyor insana.. mukemmel vucudu var ayrica da kizin bayildim valla..
cocuk piskopat gibi yahu,, ama zararsiz cinsten sevdim valla cocugu da :)
her evin bozuk aletlerini tamir edip camasirlarini yikamasi cok manidardi bence..
filmin sonu cok guzel..
benden iyi not aldi filim.. tavsiye edrim guney kore filmleri sevenlere..
ay ne kadar guzel film o oyle.. cok eglendim valla izlerken.. ne kadar acayip bir adamdi o yahu :))
sanilar sanrilar uzerine bir film.. cok cok gzel olmus.. filmdeki arap muzigi ise bambaska bir hava katmis.. adamlar cekik gozlu muzikler arap.. acayip farkli olmus..
kadin oyuncu cok guzel.. hem de cok duru.. acayip huzur veriyor insana.. mukemmel vucudu var ayrica da kizin bayildim valla..
cocuk piskopat gibi yahu,, ama zararsiz cinsten sevdim valla cocugu da :)
her evin bozuk aletlerini tamir edip camasirlarini yikamasi cok manidardi bence..
filmin sonu cok guzel..
benden iyi not aldi filim.. tavsiye edrim guney kore filmleri sevenlere..
T
TheShe
Ziyaretçi
The Classic- Keulraesik
My sassy girl ve daisynin yönetmeninden. Kore filmi sevenlerin, yani aşk filmi sevenlerin sıkılmadan izleyeceği filmlerden, mükemmel diyemem ama istenen tadı veriyor. Aslında bu biraz eski türk filmleri havasında, ama yine de oyunculuklar ve hikaye insanı ağlatmaya yetiyor mafoldumben Yine içim kıyıldı ya, bu filmler sayesinde ağlayabildiğimi ve hala duygularım olduğunu anlıyorum :gitme:
My sassy girl ve daisynin yönetmeninden. Kore filmi sevenlerin, yani aşk filmi sevenlerin sıkılmadan izleyeceği filmlerden, mükemmel diyemem ama istenen tadı veriyor. Aslında bu biraz eski türk filmleri havasında, ama yine de oyunculuklar ve hikaye insanı ağlatmaya yetiyor mafoldumben Yine içim kıyıldı ya, bu filmler sayesinde ağlayabildiğimi ve hala duygularım olduğunu anlıyorum :gitme:
- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
bungee-jumping-of-their-own
cok guzel bir film kizlar.. reenkarne olup yeniden bulusmaya calisan bir ciftin hikayesini anlatiyor..
cok farkli, cok cok cok guzel muzikleri var filmin..oyuncular da guzel..
ama hikayede eksiklik var gibi geldi bana.. baska biri daha izlerse konusuruz..
konusu: Film 80’li yıllarda başlıyor; üniversiteye giden bir genç yağmurlu bir günde şemsiyesini bir kızla paylaşır ve o ana kadar inanmadığı “ilk görüşte aşk” deyimini bütün hayatını etkileyecek şekilde yaşar.Kızla aynı okulda olduğunu öğrendikten sonra; peşine takılır, sırf onunla olabilmek için kendi derslerine girmez ama sanat dersleri alan kızın derslerini asla kaçırmaz..Böylece o dönemde yaşanan bir aşk öyküsü izleriz ilk etapta..Sonrasında kendimizi 2000’li yıllarda buluruz; kızımız bir kaza sonucu ölmüş, aradan tam 17 yıl geçmiş, adam hayatına kaldığı yerden devam etmiş, evlenerek bir çocuk sahibi olmuştur…