Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
*Guney Kore Sinemasi Sevenler*
- Konu Sahibi Asmin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? E
EU3
Ziyaretçi
imdb puanı çok iyi, türkler pek iyi yorum yapmamış ama ben indirmeye başladım.
yanlız filmin konusuna bakar mısın, benim yorumumun üzerine bu film çok manidar oldu :roflol:İnşallah beatiful işine dönmez bu da.
Jong-du, davranış bozuklukları nedeni ile ailesi ve toplum tarafından hep dışlanmış bir gençtir. Yıllar evvel bilinçsizce yapmış olduğu bir kaza sonucu bir adamın ölümüne sebep olmaktan hapis yatmıştır. Cezasını tamamlayıp dışarı çıktıktan sonra vicdan azabı ile ölümüne sebep olduğu adamın evine ziyarete gittiğinde, hiç beklemediği bir manzara ile karşılaşır.
Öldürdüğü adamın sakat ve felçli bir kız kardeşi vardır. Jong-du, kontrol edemediği ihtiraslarının kurbanı olarak kıza tecavüz eder. Kız, maruz kaldığı bu şiddete rağmen ilk kez bir erkek tarafından arzu edilmiş olmanın tatminini yaşamaktadır. Kendisini ilk kez kadın gibi hissettiren bu adamın yolunu her gün izleyecek ve her ikisi de toplumun dışına atılmış bu iki genç arasında, duygu yüklü bir aşk başlayacaktır. Peki ya toplumu oluşturan dışarıdaki insanlar, böyle bir aşkı kabul etmeye razı mıdır?
evet cnm böle okuyunca bende ikilemde kaldım, ama bunun bi kore filmi olduğunu düşününce fikrim değişti izlemeye karar verdimkaydirigubbakcemile3
konusu ilginç geldi bana, bayadır filmin peşindeyim ama bulamadım henüz
cnm ben indirmicem limitli net kullandığım için, linki alıp başka biyerden indircem, oyüzden verirsen adresi sevinirim:kedi:
T
TheShe
Ziyaretçi
evet kim ki duk hayranlığı genellikle bu filmle oluşmuş insanlarda, kore filmiyle ilgili araştırmalarda hep çıkıyo karşıma ama hep kulak arkası ettim bu filmi ben, bu sefer kesin izlicem.
Asminim kim ki duk film listesi yapalım hayatım olmazsa ya, bizim daha izlemediğimiz bir sürü filmi var, baktım da şimdi arşivi tamamlamak lazım :sinifsinif:
Asminim kim ki duk film listesi yapalım hayatım olmazsa ya, bizim daha izlemediğimiz bir sürü filmi var, baktım da şimdi arşivi tamamlamak lazım :sinifsinif:
- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
issiz adam icin film demeyin nolur ya.. insan bu filmleri izledikten sonra issiz adama film diyemez yani o derece sacma sapan bir film..
kim ki duk cok hayranlik uyandirici bir insan.. daha evvel de demisimdir belki ama bu adamin hayali sessiz muziksiz bir film cekmek.. cok basit ve anlasilir bir tarzi var adamin aslinda, anlatmak istedigi herseyi duygularla anlatiyor. filmdeki duygularla da degil size hissettirdigi duygularla. o anda bir karakterden nefret mi ediyorsunuz mesela, kim ki duk un da amaci bu zaten ondan nefret ettirmek. birine sempati mi besliyorsunuz birine dogru yapiyo helal olsun mu diyorsunuz hepsini bu adam amacliyor. yani filmi konusturmak yerine herkesi konusturuyor bir bakima.
ben sustum siz konusun der gibi..
nitekim eger ilkbahar yaz sonbahar kis ve ilkbahari izlediyseniz ne demek istedigimi anlarsiniz..
iyi adam kotu adam nasil rol degistiriyor hayat seruveni icerisinde kim nerde nasil rol aliyor onlar konusmadan da nasil asklar yasiyor hepsi anlasiliyor..
bos ev de bunlardan biri.. yay filmi de bunlardan biri... hepsi birbirinden guzel filmler..
kim ki duk un filmlerini siralayacak olursak:
Bi-mong / Dream
Soom / Breath
Shi gan / Time
Hwal / The Bow
Bin-jip / 3-Iron
Samaria / Samaritan Girl
Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom / Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring
Hae anseon / The Coast Guard
Nabbeun namja / Bad Guy
Suchwiin bulmyeong / Address Unknown
Seom / The Isle
Shilje sanghwang / Real Fiction
Paran daemun / The Birdcage Inn
Yasaeng dongmul bohoguyeog/Wild Animals
Ag-o / Crocodile
kim ki duk cok hayranlik uyandirici bir insan.. daha evvel de demisimdir belki ama bu adamin hayali sessiz muziksiz bir film cekmek.. cok basit ve anlasilir bir tarzi var adamin aslinda, anlatmak istedigi herseyi duygularla anlatiyor. filmdeki duygularla da degil size hissettirdigi duygularla. o anda bir karakterden nefret mi ediyorsunuz mesela, kim ki duk un da amaci bu zaten ondan nefret ettirmek. birine sempati mi besliyorsunuz birine dogru yapiyo helal olsun mu diyorsunuz hepsini bu adam amacliyor. yani filmi konusturmak yerine herkesi konusturuyor bir bakima.
ben sustum siz konusun der gibi..
nitekim eger ilkbahar yaz sonbahar kis ve ilkbahari izlediyseniz ne demek istedigimi anlarsiniz..
iyi adam kotu adam nasil rol degistiriyor hayat seruveni icerisinde kim nerde nasil rol aliyor onlar konusmadan da nasil asklar yasiyor hepsi anlasiliyor..
bos ev de bunlardan biri.. yay filmi de bunlardan biri... hepsi birbirinden guzel filmler..
kim ki duk un filmlerini siralayacak olursak:
Bi-mong / Dream
Soom / Breath
Shi gan / Time
Hwal / The Bow
Bin-jip / 3-Iron
Samaria / Samaritan Girl
Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom / Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring
Hae anseon / The Coast Guard
Nabbeun namja / Bad Guy
Suchwiin bulmyeong / Address Unknown
Seom / The Isle
Shilje sanghwang / Real Fiction
Paran daemun / The Birdcage Inn
Yasaeng dongmul bohoguyeog/Wild Animals
Ag-o / Crocodile
T
TheShe
Ziyaretçi
theshe Oasis'i izledinmi cnm?
kaydirigubbakcemile3 bu kadar olur diğer topice yazdım biraz önce
dur kopyalıyım buraya
Magic sen filmciye verdin mi siparişi?
Indi bende oasis bu akşam.
Ama bu akşam bi melankoliye bağladım, ağlak bi durumdayım, çok fena bi aşk filmi izleyesim var, kore yapımı olsun şöyle salya sümük ağlıyım istedim ama o oasise güvenemedim tecavüz sahnesi yüzünden :gitme:
Boş ev ve cyborg girl iniyo, bir an önce biterse onlardan birini izlemek istiyorum :hulya:
E
EU3
Ziyaretçi
kaydirigubbakcemile3 bu kadar olur diğer topice yazdım biraz önce
dur kopyalıyım buraya
Magic sen filmciye verdin mi siparişi?
Indi bende oasis bu akşam.
Ama bu akşam bi melankoliye bağladım, ağlak bi durumdayım, çok fena bi aşk filmi izleyesim var, kore yapımı olsun şöyle salya sümük ağlıyım istedim ama o oasise güvenemedim tecavüz sahnesi yüzünden :gitme:
Boş ev ve cyborg girl iniyo, bir an önce biterse onlardan birini izlemek istiyorum :hulya:
haha cidden ya bukadar olur kaydirigubbakcemile3
bugün verdim cnm, yarın alcam bi aksilik çıkmazsa.. ya bende diorumki acaba detaylımıdır o tecavüz sahnesiCADIARZU umarım filmdeki aşkı etkiliycek derecede değildir, sonuçta öle yada böle tecavüz ama olsun
T
TheShe
Ziyaretçi
ben de geçen pazar ilk defa seyrettim bir kore filmi...Dream... gayet güzeldi...
liste yaptığınız diğerlerini de izleyeyim en iyisi...
aralarında gerilimfilmi yok değil mi ?
yok yok korelilerin filmleri zaten genelde aşk üzerine, ama öyle böyle değil.
Sen de benim gibi darbe yiyenlerdensin çok etkileyebilirler seni mafoldumben Filmlerdeki duygular çok fena, ben normalde duygusuz sayılabilecek bi insanım ama bu filmler sayesinde hüngür hüngür ağlıyorum ya :roflol:
T
TheShe
Ziyaretçi
magic bilmiyorum valla ama dediğim gibi bugün çok fena ağlayasım var benim. Cesaret edemedim. Herkes çok beğenmiş, tecavüz sahnesine falan takılan olmamış hiç ama biz buram buram aşk kokanlara alıştık cinsellik olunca bilmiyorum.
Gerçi tecavüz diyoruz ama kızın da hoşuna gidiyomuş, pek tecavüz değil sanırım :mymeka:
Gerçi tecavüz diyoruz ama kızın da hoşuna gidiyomuş, pek tecavüz değil sanırım :mymeka:
a tale of two sisters gerilim cnm..
teşekkür ederim :) hiç hoşlanmam gerilmekten...
hele ki gülmeye ihtiyacım olduğu şu aralar aman aman :)
yok yok korelilerin filmleri zaten genelde aşk üzerine, ama öyle böyle değil.
Sen de benim gibi darbe yiyenlerdensin çok etkileyebilirler seni mafoldumben Filmlerdeki duygular çok fena, ben normalde duygusuz sayılabilecek bi insanım ama bu filmler sayesinde hüngür hüngür ağlıyorum ya :roflol:
ben duygusuz ruhsuz olma yolunda ilerliyorum...
ama gözlerim dolar ona engel olamam :gitme:
ayy bu gece ağlamaklıymmışsın seen ... :teselli:
bence hemen yat ve uyumaya bak... hiç boşuna akmasın gözyaşların...
uzun geceleri sevmiyorum ben...o yüzden şimdi noktayı koyuyorum bu geceme...
iyi geceler size ;tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
E
EU3
Ziyaretçi
magic bilmiyorum valla ama dediğim gibi bugün çok fena ağlayasım var benim. Cesaret edemedim. Herkes çok beğenmiş, tecavüz sahnesine falan takılan olmamış hiç ama biz buram buram aşk kokanlara alıştık cinsellik olunca bilmiyorum.
ya bende şöle içim parçalansın istiorum izlerken o aşkı... bide alıştık kore filmlerindeki saf tertemiz aşklara bu gözüme batarmı die düşündüm.. ama haklısın kızda hoşlanmış sadece hastalığından dolayı karşılık verememiş gibi duruokaydirigubbakcemile3
normalde amerikan vs filmlerindeki cinsellik sahneleri çok abartı olmadığı sürece rahatsız etmez beni..
evet yorumlar çok güzel... bakalım yarın alıcam
T
TheShe
Ziyaretçi
ben duygusuz ruhsuz olma yolunda ilerliyorum...
ama gözlerim dolar ona engel olamam :gitme:
ayy bu gece ağlamaklıymmışsın seen ... :teselli:
bence hemen yat ve uyumaya bak... hiç boşuna akmasın gözyaşların...
uzun geceleri sevmiyorum ben...o yüzden şimdi noktayı koyuyorum bu geceme...
iyi geceler size ;tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Ben de duygusuz sanıyodum kendimi ama hiç de öyle değilmişim.
Damarına basılınca çok fena oluyosun söyliyim :sinifsinif:
Sen liste demişsin de, kim ki duk listesiyse bilmiyorum, benim o listeden çok fazla izlediğim film yok, şimdi bi kim ki duk filmi izleyip geldim tarzı farklı, genelde psikolojik sanırım, Asmin yanıtlar bunu.
Direk aşk filmi olsun, içimdeki duyguları dökeyim şöyle bi yaramı deşeyim dersen aşk filmi listesi çıkarırız hemen sositososito
Son düzenleyen: Moderatör:
T
TheShe
Ziyaretçi
Asmin şimdi geriye dönüp ilk sayfadan itibaren baktım da sen kim ki duk filmlerini tanıtmışsın ama ben atlamışım, niye öyle oldu anlamadım akannehir Ben hiç filmini izlememişim ki bu adamın, izlediğim bi çok filmi onun sanıyodum ben, basiretim mi bağlandı noldu anlamadım valla, bi saftirikliğim tutmuş gitmiş :kedi:
Boş ev'i izleyip geldim şimdi. Çok fena eleştiresim, sorular sorasım var. Onlar sustukça ben konuştum kendi kendime resmen. Bu bizim sinema kulübünde izlenip yorumlanmalı bence. Aşkı bulamadım aslında içinde, salya sümük aşk filmi beklentisiyle izledim ondan belki de, ama konuşmadan film olur mu ya, acayipti. Kadın 2 kere konuştu, çocuk hiç konuşmadı. En kısa zamanda bütün filmlerini izlicem farklı bir tarzı var adamın.
Ama yorumlayalım bu filmi mutlaka, hakkında konuşmak istediğim çok şey var.
Boş ev'i izleyip geldim şimdi. Çok fena eleştiresim, sorular sorasım var. Onlar sustukça ben konuştum kendi kendime resmen. Bu bizim sinema kulübünde izlenip yorumlanmalı bence. Aşkı bulamadım aslında içinde, salya sümük aşk filmi beklentisiyle izledim ondan belki de, ama konuşmadan film olur mu ya, acayipti. Kadın 2 kere konuştu, çocuk hiç konuşmadı. En kısa zamanda bütün filmlerini izlicem farklı bir tarzı var adamın.
Ama yorumlayalım bu filmi mutlaka, hakkında konuşmak istediğim çok şey var.
- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
Theshe bosev hakkinda istedigin gibi konusabiliriz :))
konusmadan ask filmi olur mu.. aslina bakarsan orda adamin aski soz konusu daha cok kadinin aski degil.. kadin sadece cevap veren bir kisim.. ama bosev ask filminden daha fazla bir film.. yani salt ask filmi demek cok yanlis olur.. adamin her eve girdiginddeki davranislar o arap muzigi ve kadinla olan iliski hepsi ayri ayri sorgulanmali. her evin kisile ozgu yerlesimi o evdeki ciftlerin sonradan yasadiklari.. bnlarin hepsi onemli filmde hepsine nokta atisi yapilmis yani.
konusmadan ask filmi olur mu.. aslina bakarsan orda adamin aski soz konusu daha cok kadinin aski degil.. kadin sadece cevap veren bir kisim.. ama bosev ask filminden daha fazla bir film.. yani salt ask filmi demek cok yanlis olur.. adamin her eve girdiginddeki davranislar o arap muzigi ve kadinla olan iliski hepsi ayri ayri sorgulanmali. her evin kisile ozgu yerlesimi o evdeki ciftlerin sonradan yasadiklari.. bnlarin hepsi onemli filmde hepsine nokta atisi yapilmis yani.
T
TheShe
Ziyaretçi
Ya burda açık açık yazma konusunda endişelerim vardı ondan şeettim, ama ben izlemedim daha öğrenmek istemiyorum diyenler okumasın napıyım.
Öncelikle evet o arap müziği mükemmeldi, hasta olunmayacak gibi değil.
Sonra kore filmlerinde sulu makarna gibi yedikleri şeyi çok merak ediyorum, marketten falan yoğurt kabı gibi bişeyde sıcak sıcak da alıp yiyolar ve hayatımda bir kere de olsa yemek istiyorum, çünkü dünyanın en lezzetli şeyiymiş gibi hayal etmeye başladım artık.
Filmde kafama takılan çok şey vardı aslında, izlediğimde direk not mu alsaydım ne..
Aklıma gelenler hmm, o heryerde çıplak pozları olan başroldeki kadın mıydı, o ise o girdikleri fotoğrafçının evi nasıl denk geldi ben anlamadım. Yine dikkatimi çeken birşey daha girdiği evlerde ilk kontrol ettiği telesekreter. Şu mereti tek kullanmayan ülke biz miyiz merak etmeye başladım, seneler senesi bütün ülkeler bunu kullanıyo, biz telesekreteri es geçip cep telefonuna mı atladık nedir.
Sonra adamın gölge gibi yaşamasını da tam anlayamadım, bahçede kızla girdikleri eve girerken görünmez gibi bişey oldu, film fantastiğe mi kaçtı, sonu beni tatmin etmedi böyle olunca akannehir
Ama konuşmamaları hakikaten çok güzeldi. Sürekli diyalog olmasındansa konuşmadan anlaşmayı tercih ederim.
Kim ki dukın bütün filmlerini de izlicem çünkü tarzı gerçekten değişik.
Öncelikle evet o arap müziği mükemmeldi, hasta olunmayacak gibi değil.
Sonra kore filmlerinde sulu makarna gibi yedikleri şeyi çok merak ediyorum, marketten falan yoğurt kabı gibi bişeyde sıcak sıcak da alıp yiyolar ve hayatımda bir kere de olsa yemek istiyorum, çünkü dünyanın en lezzetli şeyiymiş gibi hayal etmeye başladım artık.
Filmde kafama takılan çok şey vardı aslında, izlediğimde direk not mu alsaydım ne..
Aklıma gelenler hmm, o heryerde çıplak pozları olan başroldeki kadın mıydı, o ise o girdikleri fotoğrafçının evi nasıl denk geldi ben anlamadım. Yine dikkatimi çeken birşey daha girdiği evlerde ilk kontrol ettiği telesekreter. Şu mereti tek kullanmayan ülke biz miyiz merak etmeye başladım, seneler senesi bütün ülkeler bunu kullanıyo, biz telesekreteri es geçip cep telefonuna mı atladık nedir.
Sonra adamın gölge gibi yaşamasını da tam anlayamadım, bahçede kızla girdikleri eve girerken görünmez gibi bişey oldu, film fantastiğe mi kaçtı, sonu beni tatmin etmedi böyle olunca akannehir
Ama konuşmamaları hakikaten çok güzeldi. Sürekli diyalog olmasındansa konuşmadan anlaşmayı tercih ederim.
Kim ki dukın bütün filmlerini de izlicem çünkü tarzı gerçekten değişik.
- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
o makarna gibi seyin adi ramen canim... eristemsi gibi birsey sanirim bizim turkler arasomda da baya yaygin aslinda migroslarda satiliyor. icersine sicak su katip yiyorsun cok da lezzetli diyolar. denersen sen de soyle bakalim nasilmis tadi.
o heryerde ciplak pozleri olan bizim hatun evet.] benim anladigim kadari ile o kadin baya unlu evine girdikleri fotografcinin evinde de onun fotografinin olmasi aslinda cok da sasirtici degil bu yuzden. yani ben hic sasirmadim :)
telesekreter olayinda ise aslinda o evin parcasi olma sembolunun bir kismi hem de o evde yasayanlar hakkinda bilg edinmis oluyolar. sahsen bende eve girince direk telesekretere basiyorum.. kullanan cok var aslinda ama yabancilar da bu bir rituel gibi olmus her filmde goruyoruz.
adamin golge gibi yasamasi olayina gelirsek, adam aslinda orda kendini asti. metafizik birseye donustu. ama yani aslnda cok zor olan birseyle degil adam mukkemmel saklaniyor. zaten insanlar onu hissediyor farkinda isen ozellikle de o fotografci ve boksor.. gorunmezden cok super saklaniyor diyelim yani :)
kim ki duk amca enteresan bi adam.. takdir edilesi sevilesi opulesi nolur durma devam et diyilesi bir adam..
devam et izlemeye derim diger filmleri de cok guzel..
o heryerde ciplak pozleri olan bizim hatun evet.] benim anladigim kadari ile o kadin baya unlu evine girdikleri fotografcinin evinde de onun fotografinin olmasi aslinda cok da sasirtici degil bu yuzden. yani ben hic sasirmadim :)
telesekreter olayinda ise aslinda o evin parcasi olma sembolunun bir kismi hem de o evde yasayanlar hakkinda bilg edinmis oluyolar. sahsen bende eve girince direk telesekretere basiyorum.. kullanan cok var aslinda ama yabancilar da bu bir rituel gibi olmus her filmde goruyoruz.
adamin golge gibi yasamasi olayina gelirsek, adam aslinda orda kendini asti. metafizik birseye donustu. ama yani aslnda cok zor olan birseyle degil adam mukkemmel saklaniyor. zaten insanlar onu hissediyor farkinda isen ozellikle de o fotografci ve boksor.. gorunmezden cok super saklaniyor diyelim yani :)
kim ki duk amca enteresan bi adam.. takdir edilesi sevilesi opulesi nolur durma devam et diyilesi bir adam..
devam et izlemeye derim diger filmleri de cok guzel..