imdb puanı çok iyi, türkler pek iyi yorum yapmamış ama ben indirmeye başladım.
yanlız filmin konusuna bakar mısın, benim yorumumun üzerine bu film çok manidar oldu :roflol:İnşallah beatiful işine dönmez bu da.
Jong-du, davranış bozuklukları nedeni ile ailesi ve toplum tarafından hep dışlanmış bir gençtir. Yıllar evvel bilinçsizce yapmış olduğu bir kaza sonucu bir adamın ölümüne sebep olmaktan hapis yatmıştır. Cezasını tamamlayıp dışarı çıktıktan sonra vicdan azabı ile ölümüne sebep olduğu adamın evine ziyarete gittiğinde, hiç beklemediği bir manzara ile karşılaşır.
Öldürdüğü adamın sakat ve felçli bir kız kardeşi vardır. Jong-du, kontrol edemediği ihtiraslarının kurbanı olarak kıza tecavüz eder. Kız, maruz kaldığı bu şiddete rağmen ilk kez bir erkek tarafından arzu edilmiş olmanın tatminini yaşamaktadır. Kendisini ilk kez kadın gibi hissettiren bu adamın yolunu her gün izleyecek ve her ikisi de toplumun dışına atılmış bu iki genç arasında, duygu yüklü bir aşk başlayacaktır. Peki ya toplumu oluşturan dışarıdaki insanlar, böyle bir aşkı kabul etmeye razı mıdır?
theshe Oasis'i izledinmi cnm?
kaydirigubbakcemile3 bu kadar olur diğer topice yazdım biraz önce
dur kopyalıyım buraya
Magic sen filmciye verdin mi siparişi?
Indi bende oasis bu akşam.
Ama bu akşam bi melankoliye bağladım, ağlak bi durumdayım, çok fena bi aşk filmi izleyesim var, kore yapımı olsun şöyle salya sümük ağlıyım istedim ama o oasise güvenemedim tecavüz sahnesi yüzünden :gitme:
Boş ev ve cyborg girl iniyo, bir an önce biterse onlardan birini izlemek istiyorum :hulya:
ben de geçen pazar ilk defa seyrettim bir kore filmi...Dream... gayet güzeldi...
liste yaptığınız diğerlerini de izleyeyim en iyisi...
aralarında gerilimfilmi yok değil mi ?
a tale of two sisters gerilim cnm..
yok yok korelilerin filmleri zaten genelde aşk üzerine, ama öyle böyle değil.
Sen de benim gibi darbe yiyenlerdensin çok etkileyebilirler seni mafoldumben Filmlerdeki duygular çok fena, ben normalde duygusuz sayılabilecek bi insanım ama bu filmler sayesinde hüngür hüngür ağlıyorum ya :roflol:
magic bilmiyorum valla ama dediğim gibi bugün çok fena ağlayasım var benim. Cesaret edemedim. Herkes çok beğenmiş, tecavüz sahnesine falan takılan olmamış hiç ama biz buram buram aşk kokanlara alıştık cinsellik olunca bilmiyorum.
Gerçi tecavüz diyoruz ama kızın da hoşuna gidiyomuş, pek tecavüz değil sanırım :mymeka:
ben duygusuz ruhsuz olma yolunda ilerliyorum...
ama gözlerim dolar ona engel olamam :gitme:
ayy bu gece ağlamaklıymmışsın seen ... :teselli:
bence hemen yat ve uyumaya bak... hiç boşuna akmasın gözyaşların...
uzun geceleri sevmiyorum ben...o yüzden şimdi noktayı koyuyorum bu geceme...
iyi geceler size ;tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?