oldboy u izledim en son.. cok gec izlemisim bu filmi cok gec.. herkes izle diyordu ama ben yanasmiyordum bi turlu.. cok guzelmis.. uzun zamandir bu kadar iyi bi intikam filmi izlememistim. yuh dedim yani.
kesinlikle oneririm kizlar.. hic guneykore filmi izlemediyseniz dahi bu filmi izleyin derim.
cok cok cok igrenc sahneler var.. ve filmi bana kalirsa bu kadar etkileyici yapan da cekinilmeden o sahnelerin cekilmis olmasi..
manyak bunlar ya resmen dedim kendi kendime.. tum film intikam dolu ama sonu guzel kizlar.. cok guzel bir kar manzarasi var :))
neyse detay vermek istemiyorumm izlemek isteyenlerin tadi kacmasin :)
son 10 dk nasıl ama delikafadulden yaa mükemmel film diycek hiç bi laf yok sinemada görebilmeyi çok isterdim o ışıklar yanınca milletin suratındaki ifadeyi görebilmek için :roflol:
Çok seviyorum. Keşke korku filmine merak salmasalar ama.
Yeopgijeogin geunyeo filmindeki kızın gerçek hayattaki versiyonu olduğuma dair söylentiler de mevcut.
a tale of two sisters
cok cok begendiğim gerilim filmlerindendir görüntüler hikaye hersey mükemmeldi
daha sonradan hollywood hikayeyi aldı kullandı ama bu kadar etkileyici ve güzel degil di
:gitme:
film gercek bir hikayeden uyarlanma zaten..
ama filmde oynayan kizin hikayesi mi bu bilmiyorum ancak sanmiyorum..
korku filmi genel olarak pek izlemem ancak izledigim bir kac guney kore korku filmleri diger tum filmlere tas cikartir, saglam korkutuyorlar oyle boyle degil. korkmak isteyen kisacasi guney kore izlesin. ama ben almiyim :))
aman canm kalsin banyoya gidemiyorum ben sonra :tomato:
ben de yaa biriyle gidip kapıda bekletiyorum :kedi: en son arkadaş ısrarıyla bi film izlemiştim yorganı her tarafıma skıştırıp öyle uyudum terleye terleye hiç benlik değil :1ninca:
indirdim bugun yarin izlicem more than blue yu :)
more than blue yu izledim en son..
ya hakkaten boyle kore erkekleri var mi? ciddi ciddisorgulamaya basladim artik ben.
bu insanlar aski ne kadar saf ne kadar guzel anlatiyorlar ya..
filim kadinin ve erkegin gozunden ayri ayri anlatiliyor..
bunu gordukten sonra artik karimdakinin en sacma sorusunda dahi acaba icinden ne geciyordur demekten kendimi alamiyorum..
cok cok guzel bir filmdi.. gozyasi yine sel oldu bende:)
izlemenizi siddetle tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?