- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genel Bilgi:
Adı:파스타 / Pasta
Tür:Romantik
Bölüm:16
Yayın:MBC
Yayın dönemi:04/01/2010
Dizi günü ve saati: Pazartesi ve Salı 21:55
Yönetmen:Kwan Seok Jang (권석장
Senaryo: Seo Sook Hyang (서숙향
Oyuncular:
Gong Hyo Jin as Seo Yoo Kyung
Lee Sun Gyun as Choi Hyun Wook
Lee Ha Nui as Oh Sae Young
Alex as Kim San
Choi Min Sung as Jung Eun Soo
Jang Yong as Seo Jong Gyu
Kim Dong Hee as Seo Yoo Suk
Byun Jung Soo
Choi Jae Hwan
Baek Bong Ki (백봉기
Lee Hyung Chul
Jo Sang Ki
Lee Sung Min
No Min Woo (노민우
jung Da Hye
Özet:
Dizi başarılı, birinci sınıf bir aşçı olma rüyaları gören bir kadının hikayesini anlatmaktadır.
"Makarna" Hayaller ve Genç bir kadının başarısını La Sfera restoranında ünlü bir şef olmak istemesiyle olaylar başlar...
Yu-Seo keyong (Hyo-jin Kong) La Sfera restoranında üçüncü sınıf şef yardımcısı olarak iş hayatına başlar.O sonunda bir aşçı olma yolunu girmiştir.
Hyeon-ok Choi (Seon-gyun Lee) La Sfera restoranda Top şeftir. O İtalyan Mutfak Sanatları Eğitimi ve Sicilya'da bir otelde bir şef yardımcısı olarak başlamıştır. Hyeon-sonun da Kore'de en çok tanınan İtalyan şef olma yoluna girmiştir.
Bana gore cok guzel bir diziydi dizinin konusu oyuncular her sey super en cok sevdigim tarafi ise bir birine kotuluk eden insanlar yok cok eglenceli dizi mutlaka izlenmeli dizilerden birihem de komikdi
Secret Garden'ı izledin mi buttercup? Ben de 22 yaşındayım ama playful kiss'i izleyeceğim.
Lise günlerimi, ergenlik zamanları aşklarını hatırlatır. Ön yargılı yaklaşma belki seversin öyle dizileri de.
Bu sayfada dizi öneri listesi var, bakabilirsin. Belki ilgini çeken olur.
Yeppudaa Uzak Doğu Kültür ve Sinema Sitesi えが
Güney Kore sineması tektir romantik,duygusal filmler alanında.Böyle bir konu gördüğüme sevindim yalnız "in the mood for love- Fa yeung nin wa " Güney Kore filmi değil.Çoğu filmde hemfikiriz sanırım fakat bu film benim hiç hoşuma gitmemişti ,o yüzden Güney Kore olmadığını hatırlatmak istedim
Güney Kore sineması tektir romantik,duygusal filmler alanında.Böyle bir konu gördüğüme sevindim yalnız "in the mood for love- Fa yeung nin wa " Güney Kore filmi değil.Çoğu filmde hemfikiriz sanırım fakat bu film benim hiç hoşuma gitmemişti ,o yüzden Güney Kore olmadığını hatırlatmak istedim
Ben bir dolu film buldum da daha izlemediğim için yazmadım bir şey. Hepsini attım cdye. Bekliyorlar. Aslında film listemi yazabilirim buraya. Sonra ordan alıntılayıp yorum yaparım.
Yok sonra vazgeçtim zaten.
Biri burada ben izliyorum yeni filmler ama paylaşmaya üşeniyorum demişti mesela.
Ben de ben ne diye paylaşayım o zaman diye düşünmeye başladım ve vazgeçtim taa o zamanlar ve izlediğim filmleri yazmadım. Birkaç dizi paylaştım öneri isteyenlere yalnızca..
Dün izlediğim filmi de yazmadım.
Tek başıma yazıp durmamın da bir manası yok. Bana kalsın izlediklerim artık..
Madem insanlar üşeniyor ben de üşeniyorum bundan böyle.
Yok sen değilsin başka biri dedi o üyenin adını unuttum. Sen zaten sinema günlüğünden de takip edersin, oraya yazıyorum. Bazılarının yazdığı cümleler beni sinirlendirdi burada ve bu yüzden ben de elimi çektim bu işten.