• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

$finding_mr_destiny_kjp.jpg

İlk aşkları bulan bir şirkete unutamadığı ilk aşkını geçen 10 yıl aradan sonra bulmak için başvuran genç bir bayanın duygusal,romantik anları...Film sürpriz bir şekilde sonlanıyor:)

Son düzenleme:
pasta15.jpg
Genel Bilgi:
Adı:파스타 / Pasta
Tür:Romantik
Bölüm:16
Yayın:MBC
Yayın dönemi:04/01/2010
Dizi günü ve saati: Pazartesi ve Salı 21:55
Yönetmen:Kwan Seok Jang (권석장)
Senaryo: Seo Sook Hyang (서숙향)

Oyuncular:
Gong Hyo Jin as Seo Yoo Kyung
Lee Sun Gyun as Choi Hyun Wook
Lee Ha Nui as Oh Sae Young
Alex as Kim San
Choi Min Sung as Jung Eun Soo
Jang Yong as Seo Jong Gyu
Kim Dong Hee as Seo Yoo Suk
Byun Jung Soo
Choi Jae Hwan
Baek Bong Ki (백봉기)
Lee Hyung Chul
Jo Sang Ki
Lee Sung Min
No Min Woo (노민우)
jung Da Hye

Özet:
Dizi başarılı, birinci sınıf bir aşçı olma rüyaları gören bir kadının hikayesini anlatmaktadır.

"Makarna" Hayaller ve Genç bir kadının başarısını La Sfera restoranında ünlü bir şef olmak istemesiyle olaylar başlar...
Yu-Seo keyong (Hyo-jin Kong) La Sfera restoranında üçüncü sınıf şef yardımcısı olarak iş hayatına başlar.O sonunda bir aşçı olma yolunu girmiştir.

Hyeon-ok Choi (Seon-gyun Lee) La Sfera restoranda Top şeftir. O İtalyan Mutfak Sanatları Eğitimi ve Sicilya'da bir otelde bir şef yardımcısı olarak başlamıştır. Hyeon-sonun da Kore'de en çok tanınan İtalyan şef olma yoluna girmiştir.
Bana gore cok guzel bir diziydi :69: dizinin konusu oyuncular her sey super en cok sevdigim tarafi ise bir birine kotuluk eden insanlar yok cok eglenceli dizi mutlaka izlenmeli dizilerden biri:69::16:hem de komikdi:9:

sana teşekkür etmek için sayfalarca aradım. dizi şahaneymiş son bir bölüm kaldı baya üzüntülü içim. (: çok güzeldi önerin için teşekkür ederim.

yeni bir dizi arıyorum.. romantik, dram, aşk, komedi hepsinin içinde olduğu iliklere kadar işleyen güzel bulduğunuz kore dizisi varsa önermeniz çok süper olur. (: yalnız aşırıya kaçan gençlik-liseli dizilerinden değil. yaş itibariyle azcık daha üstü hoşuma gidiyor. :56::1:

Secret Garden'ı izledin mi buttercup? Ben de 22 yaşındayım ama playful kiss'i izleyeceğim. :D
Lise günlerimi, ergenlik zamanları aşklarını hatırlatır. Ön yargılı yaklaşma belki seversin öyle dizileri de. :31:

Bu sayfada dizi öneri listesi var, bakabilirsin. Belki ilgini çeken olur.

Yeppudaa Uzak Doğu Kültür ve Sinema Sitesi えが

Son düzenleme:
Secret Garden'ı izledin mi buttercup? Ben de 22 yaşındayım ama playful kiss'i izleyeceğim. :D
Lise günlerimi, ergenlik zamanları aşklarını hatırlatır. Ön yargılı yaklaşma belki seversin öyle dizileri de. :31:

Bu sayfada dizi öneri listesi var, bakabilirsin. Belki ilgini çeken olur.

Yeppudaa Uzak Doğu Kültür ve Sinema Sitesi えが

oraya çoktan üye oldum bile :D fakat kararsızlık var öyle çok seçenek var ki.. çok kararsızlaştırıyor o yüzden beni (:
açıkcası ben kore sinemasını izliyordum sürekli ama dizileri hiç aklıma gelmemişti.
i am sorry i love you ile başladı ilk dizi deneyimim aylarca etkisindeydim
sonra 49 days'ı izledim gene çok etkilendim
peşinden pasta yı bitirdim şu anda izlediğim diziler sadece bunlar

2011 yapımı kore dizileri çok konuşuluyor her biri ayrı güzelmiş ve gerçektende öyle görünüyor
bakalım senin önerin ilgimi çekmişti sanırım ona başlayacağım

teşekkürler :16:

Mutlaka SECRET GARDEN'ı izle o zaman. Mutlaka. Olağanüstü bir dizidir. Ben bölümleri kaydettim bir daha izleyeceğim. Çok etkisinde kaldığım beni çok güldüren bir diziydi. Bayılmıştım. Sevmeyeni de yoktur zaten. :69::69::69:

Son düzenleme:
İzlemek için seçtiğim bir diğer dizi. Nappeun Namja / Bad Guy (2010)

Bir de meşhur Kim Nam Gil'i izlemek istiyorum. Ondan yola çıkarak buldum bu diziyi. Çok sürükleyici ve güzel olduğu söylendiği için de hiç tereddüt etmeden indiriyorum. :)) Bir intikam hikayesiymiş. 17 bölümden oluşuyor.

bad-man-korean-drama.jpg

93 sayfayı okuyamadım kızlar ama naçizane tavsiyem;

-eğer ''secret garden'' ve ''I'm sorry ı love you'' izlemediyseniz mutlaka izleyin.

-ama öncelikle I'm sorry' i izlemenizi tavsiye ederim.

-kesinlikle secret garden'i ikinci sıraya atın, 1. filmden sonra yıkılacağınız için secret garden ilaç gibi gelebilir.

Güney Kore sineması tektir romantik,duygusal filmler alanında.Böyle bir konu gördüğüme sevindim yalnız "in the mood for love- Fa yeung nin wa " Güney Kore filmi değil.Çoğu filmde hemfikiriz sanırım fakat bu film benim hiç hoşuma gitmemişti ,o yüzden Güney Kore olmadığını hatırlatmak istedim :D

Güney Kore sineması tektir romantik,duygusal filmler alanında.Böyle bir konu gördüğüme sevindim yalnız "in the mood for love- Fa yeung nin wa " Güney Kore filmi değil.Çoğu filmde hemfikiriz sanırım fakat bu film benim hiç hoşuma gitmemişti ,o yüzden Güney Kore olmadığını hatırlatmak istedim :D

Onu yazanlar da Hong Kong yapımı bir film oduğunu biliyor zaten. :D Benim bayıldığım bir filmdir. :31:

Burada diğer uzakdoğu ülkelerine ait filmler de paylaşıldığı oldu. Sadece G.Kore değil. Ben de hatırlatmak istedim. :27:

bu değerli bilgi için teşekkür ederiz...
ancak birazcık önceki sayfaları karıştırsaydın burda güney kore filmlerinden başlayıp da uzakdoğu filmlerinden beğendiğimiz filmleri de tavsiye ettiğimizi görürdün zaten..
mesela burası da film başlığı ama arkadaşlar sürekli dizi tavsiye ediyorlar.. neden çünkü yeni güney kore filmi keşfedemiyoruz artık, dizilerden keyif alıyorlar, biz de onları keyifle okuyoruz..

Ben bir dolu film buldum da daha izlemediğim için yazmadım bir şey. Hepsini attım cdye. Bekliyorlar. :31: Aslında film listemi yazabilirim buraya. Sonra ordan alıntılayıp yorum yaparım. :31:

Son düzenleme:
Ben bir dolu film buldum da daha izlemediğim için yazmadım bir şey. Hepsini attım cdye. Bekliyorlar. :31: Aslında film listemi yazabilirim buraya. Sonra ordan alıntılayıp yorum yaparım. :31:

Çok bilgi kalabalığı yapmasın tryamour, izledikçe paylaş ya zaten tek seferde paylaştığında arkada kalıcak görünmeyecekler veya da herkes bir sürü alıntı yapacak sayfalar alıntılarla dolacak.. ikisinde de çok şık olmuyor bence..

Yok sonra vazgeçtim zaten.

Biri burada ben izliyorum yeni filmler ama paylaşmaya üşeniyorum demişti mesela.
Ben de ben ne diye paylaşayım o zaman diye düşünmeye başladım ve vazgeçtim taa o zamanlar ve izlediğim filmleri yazmadım. Birkaç dizi paylaştım öneri isteyenlere yalnızca..
Dün izlediğim filmi de yazmadım.
Tek başıma yazıp durmamın da bir manası yok. Bana kalsın izlediklerim artık..
Madem insanlar üşeniyor ben de üşeniyorum bundan böyle. :D

Son düzenleme:
Yok sonra vazgeçtim zaten.

Biri burada ben izliyorum yeni filmler ama paylaşmaya üşeniyorum demişti mesela.
Ben de ben ne diye paylaşayım o zaman diye düşünmeye başladım ve vazgeçtim taa o zamanlar ve izlediğim filmleri yazmadım. Birkaç dizi paylaştım öneri isteyenlere yalnızca..
Dün izlediğim filmi de yazmadım.
Tek başıma yazıp durmamın da bir manası yok. Bana kalsın izlediklerim artık..
Madem insanlar üşeniyor ben de üşeniyorum bundan böyle. :D

ben miyim o biri acaba kendimden şüphe ettim artık..
ben fazla yazmıyorum artık ama sürekli takip ediyorum ne yazdığınızı ettiğinizi.. bazen ilgimi çekiyor açıp izliyorum.
ama malesef bu dönem hatta bu sene diyim seyahat etmekten ve çalışmaktan imanım gevrildi, film izlemek yerine akşam oturup saçma sapan dizi izlemeye sardım..
film izlemek isteyen biri için mazaret değil tabiki ama sanırım eski tutkum da yok..
neyse sadede gelcek olursam,
yazdıklarının hepsini ben okuyorum.. takip ediyorum şunun müziği güzel dediğini dinliyorum.. şu harika dediğinin sözlüklerden yorumlarına bakıyorum..
haberin olsun istedim..

Yok sen değilsin başka biri dedi o üyenin adını unuttum. Sen zaten sinema günlüğünden de takip edersin, oraya yazıyorum. Bazılarının yazdığı cümleler beni sinirlendirdi burada ve bu yüzden ben de elimi çektim bu işten. :31:

Yok sen değilsin başka biri dedi o üyenin adını unuttum. Sen zaten sinema günlüğünden de takip edersin, oraya yazıyorum. Bazılarının yazdığı cümleler beni sinirlendirdi burada ve bu yüzden ben de elimi çektim bu işten. :31:

Sen bilirsin, içinden nasıl geliyorsa öyle yap tatlım.. :38:

Valla ben de arkadaşlarımın tavsiyelerine rağmen bayağı önyargılı yaklaşıyodum nedense bu sevimli insanların filmlerine:D
Bu önyargımı Oldboy'la yıktım. Gerçekten çok enterasan ilgi çekici bir filmdi. Sonra a moment to remember'la devam ettim arkasından da More Than Blue Daisy falan git gide hayran oldum :D Adamlar bu işi biliyo :61:

kızlaaaaaaaaaar kesinlikle ve kesinlikle
Im sorry ı love you
my girl
boys over flovers
full house
playfull kiss
düşlerimin prensini izleyin pişman olmucaksınız...:52::52::52::52:
lee min hoo hastasıyım onun tüm filmlerini isledim son islediğim city hunter ama son kötü yaptılar:50::50:
neyse kızlar bunları ızleyin benden demesi:62::62::62:

Back