Secret Garden'ı izledin mi buttercup? Ben de 22 yaşındayım ama playful kiss'i izleyeceğim.
Lise günlerimi, ergenlik zamanları aşklarını hatırlatır. Ön yargılı yaklaşma belki seversin öyle dizileri de.
Bu sayfada dizi öneri listesi var, bakabilirsin. Belki ilgini çeken olur.
Yeppudaa Uzak Doğu Kültür ve Sinema Sitesi えが
canım uzun zaman geçti ama yeniden cevap vermek istedim.. sayende kardeşimi de yanıma alıp hadi gel çok güzel bir dizi izleyeceğiz deyip ona da kore sevdasını aşılayacak bir dizi buldum bof yani boys over flowers şu anda final bölümündeyim bayağı ön yargı yapmışım ama kardeşime sevdiricem diye öylesine başladığım bu diziye resmen bayıldım üstüne birde kim hyung joong kişisine tam bir ergen gibi aşık oldum adeta euhaha .P bu diziyle beraber city hunter a başladım henüz yeni. bundan sonra da playfull kiss i izleyeceğim heyecanla bekliyorum khj kişisinden sebep tabi ki .D
Meraba Arkadaslar..
Eminim aramizda guney kore filmlerini takip eden, ondan lezzet alan ve tutkunu olan birileri vardir. ben de klasik amerikan filmlerinden oldukca bunalip guney kore filmlerine yoneldim uzun zamandir. elime firsat gectikce guney kore filmlerini izliyorum..
izlediklerimizi bu baslik altindan paylasip begendiklerimizi birbirimize tavsiye edebiliriz..
gelelim benim izlemis oldugum en begendigim guney kore filmlerine, aslina bircok izledigimi begeniyorum zaten;
canım "speedy scandal"ı da izle çok komik bi film. "fly dady fly" da hoştu. "fortune teller" orta güzellikte. senin listede olanlardan "a millionaire's first love benim izlediğim ilk kore filmiydi. iyi bi başlangıç olmuştu yani benim için (bol ağlamalı)
Aahh ne güzel. İyi yapmışsın izlemekle. Çoluk çocuk işi gibi düşünmemek lazım o tarz dizileri. Gerçekten çok şey bulabiliyor insan içlerinde. :97:
Boys Over Flowes dizisinin de fanatiği çok. Çok duydum adını ama izlemedim. Ben sadece Iris'i bitirdim. Çok güzeldi. Ama fazlasıyla iç karartıcı.(
Playful Kiss'in tüm bölümlerini indirdim ben de çoktan. Bir ara başlarım artık. :93::93:
Ama Secret Garden'ı da al listeye. :97::97:
canım "speedy scandal"ı da izle çok komik bi film. "fly dady fly" da hoştu. "fortune teller" orta güzellikte. senin listede olanlardan "a millionaire's first love benim izlediğim ilk kore filmiydi. iyi bi başlangıç olmuştu yani benim için (bol ağlamalı)
"boys over flowers" benim favorim. Gece sabahlara kadar izliyordum. Kesinlikle tavsiye ederim. Müzikleri de çok hoş.
nihayet secret garden ı izliyorum.
ilk 5 bölüm sadece beğenmişken 5. bölümden sonra ikili arasında mimikler ve olaylar sayasinde gülmekten çıldırmış durumdayım.
keşke daha erken başlasaymışım.
bu arada korece bile, kursuna gitmeyi düşünen var mı?
Bu arada biraz geç oldu ama my name is kim sam soon u bitirdim sonundagüzel dizi sıkmıyo insanı beğendim valla..baş kızımız iyi diğer dizi başrol kahramanları gibi değil daha doğal, daha şişman, daha bizden tavsiye ediyorum..dizi arayışına girdim yine..
Eki Görüntüle 212501
Tryamor bu lafım sana hyun nun tipine bakma izle zira burda keşfedeceğin başka bi yakışıklı var:)) eklersin arşivine sayın henry abimiz yani gerçek adıyla Daniel Henney ben beğendim senin beğeneceğinide düşünüyorum x-man de oynamıştı bilirsin gerçi..
Eki Görüntüle 212503 Eki Görüntüle 212504
Herkeze iyi paylaşımlar bol koreli günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?