• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Google'a 'Heaven's Postman yeppudaa' yaz ilk sonucun hemen altında Heaven's Postman / Cheongukui Woopyeonbaedalbu / 2009 / Mp4 yazıyor; ona tıklayıp indirebilirsin. Tek link halinde. ;))

Sonunda izledim cennetin postacisini...

Konu cok guzel cok ilgi cekici.. BAsroldeki cift birbirine cok uyumlu cok etkileyici..

Film gorsel olarak da guzel muzikleri daha etkileyici olabilirdi yine de..

Arada bosluklar olsa da guzel tad aldigim iyi vakit gecirdigim bir filim oldu...

Tavsiye eden arkadasima tesekkur ederim, ben de izlemekte tereddut edenlere tavsiye ederim.

I am sorry,I love you dizisini tam 16 bölümü 2 günde bitirmiştim.ve ev arkadaşlarımda ne izlediğimi merak edip onlar da izlemeye başlamışlardı.çok kişiye izlettim bu filmi:62: ve her izleyende iki gözü iki çeşme uzun süre etkisinden kurtulamadı :1: daisy,my sassy girl,unutulmayacak bir anı,the classic filmlerini de beğenerek izledim.harika film çekiyorlar gerçekten.sıcak bir sevgi tasviri var :16:

You're Beautiful'ı izlerdim ama baş roldeki kızın abartılı mimikleri itici geldi bana. Tree of Heaven'da da öyleydi o zaten. Ama çok tatlı bir kız yine de.

İzlemememin asıl sebebi de Jang Geun Seok'un dudaklarını öne vererek durması, saçma hareketler yapması. Çok fena yahu. Yani adam cidden çok yakışıklı, çok farklı, epeyce güzel bir insan ama mimikler, duruş hiç olmuyor; en sinir olduğum da dudaklarının duruşu.
Diziyi bu sebeple izlemeyeceğim.Adam baş rolde ve onu görmek katlanılmaz bir hal alıyor belli bir süreden sonra bana göre.

Örnek:
22-1.jpg

44.jpg

Ne salak bir poziyondur bu yea.
53.jpg

Şu sarı kafalı sevimlilik abidesi yalnız. Bayıldım ya. Çok doğal. Harika bir gülüşü var ayrıca. :))
Ama yanındaki de Jang Geun Seok gibi tuhaf duruşlu bir arkadaş. Sarı kafayı izleyemeyeceğim için üzüldüm. :((

0013.jpg

Son düzenleme:
You're Beautiful'ı izlerdim ama baş roldeki kızın abartılı mimikleri itici geldi bana. Tree of Heaven'da da öyleydi o zaten. Ama çok tatlı bir kız yine de.

İzlemememin asıl sebebi de Jang Geun Seok'un dudaklarını öne vererek durması, saçma hareketler yapması. Çok fena yahu. Yani adam cidden çok yakışıklı, çok farklı, epeyce güzel bir insan ama mimikler, duruş hiç olmuyor; en sinir olduğum da dudaklarının duruşu.
Diziyi bu sebeple izlemeyeceğim.Adam baş rolde ve onu görmek katlanılmaz bir hal alıyor belli bir süreden sonra bana göre.

Şu sarı kafalı sevimlilik abidesi yalnız. Bayıldım ya. Çok doğal. Harika bir gülüşü var ayrıca. :))
Ama yanındaki de Jang Geun Seok gibi tuhaf duruşlu bir arkadaş. Sarı kafayı izleyemeyeceğim için üzüldüm. :((

0013.jpg

Kesinlikle katılıyorum çok gıcık bi diizi 3 bölüm izleyip şans veriyim dedim ama olmadı kız çok aptal..çocukta itici geldi burda

Bu arada biraz geç oldu ama my name is kim sam soon u bitirdim sonunda:16: güzel dizi sıkmıyo insanı beğendim valla..baş kızımız iyi diğer dizi başrol kahramanları gibi değil daha doğal, daha şişman, daha bizden:1: tavsiye ediyorum..dizi arayışına girdim yine..

$my.jpg

Tryamor bu lafım sana hyun nun tipine bakma izle zira burda keşfedeceğin başka bi yakışıklı var:)) eklersin arşivine sayın henry abimiz yani gerçek adıyla Daniel Henney ben beğendim senin beğeneceğinide düşünüyorum x-man de oynamıştı bilirsin gerçi..

$a3up0du1.jpg $koreanfilmawards2007danxb8.jpg

Herkeze iyi paylaşımlar bol koreli günler:29:

Daniel Henney'in methini çok duydum. Yakışıklı adam ama dizide izlemek lazım bir de.
O zaman bunu da indiriyorum yorumuna güvenerek. :))

Ben de Iris'e başladım. Lee Byung Hun aşkına. :69::69:
İkinci bölüm bitti daha. Çok güzel ilerliyor.
Hem aksiyon hem aşk var. Heyecan verici bir dizi. :31:

6388.jpg

Iris sonrası izleme listemde Mischievous Kiss ve Bad Love var.

Bu romantik komediymiş. Çok övüyorlar.

playful.jpg

Bad Love ise dram, umarım ağlamamı sağlar. :27:
Zaten Kwon Song Woo varken izlememek kaçınılmaz benim için. :69::69:

200711200953075530.jpg

vayyy döktürmüşsün yine bende Lee Byung Hun hatrına İrise başliiyim bari 3 ayda anca bitirirm zaten:54:

kore sineması en vahim hastalığım olsa gerek. türkçem bozuluyor hatta kore seoul memleketim gibi gelmeye başlıyor bu derece...
en son 49 days adlı diziyi bitirdim. biterken kahroldum sırf dizi bitecek ben şimdi ne izleyeceğim diye. öyle bir bağımlılık yapan güzel bir yapım. herekse tavsiye ederim 20 bölümlük bir dizi. (:

bu arada güzel bir dizi önerecek var mı i am sorry i love you ve 49 days kıvamında olabilir.. aslında dizinin hitap ettiği kitle olarak aşırıya kaçan gençlik dizilerinden ziyade şöyle daha bir olgun işi hem komedi hemde dramın olduğu güzel yapımların hastasıyım.. (:

Oh ne güzel bir güzel dizi daha öğrenmiş olduk. 49 days'i de indirmeye başliim ben.
gaz.gif

Ben indirip izliyorum. Ama ezgidizi diye bir site var oradan online izleyebilirsin; fakat donuyor akşam saatlerinde o site ve bir daha açılmıyor.

Bir de yeppudaa sitesi var. Online izleme bölümünden istediğin filmi seçip izleyebilirsin.

Dizi listeme birini daha ekliyorum. Geurin rojeu / Green Rose- Yeşil Gül
Pek bir bilgim yok hakkında, konusunu da okumadım, okumayacağım.
Dizinin adından ve baş rol oyuncusunun yakışıklılığından etkilenerek indirmeye karar verdim.
Hakkında oldukça iyi yorumlar yapılmış, tek bildiğim bu.

photo6676qk7.jpg

Green Rose'un ilk bölümüne baktım. Afiş son derece yanıltıcı. Çocuk sandığım kadar değilmiş. :27::27:
İndirmekten vazgeçtim. Belki saçma bir neden bu ama izlenecek bir sürü şey varken yakışıklı olmadığı için bu diziyi reddetmem doğal bence. :68::68:

Son düzenleme:
Back