Happy End-Haepi-endeu - Mutlu Son
Film, yasak aşk yaşayan kariyer kadını Bora (Jeon Do-yeon) ve Kim�i tanıtarak başlar. Sahne değişir, karşımızda gününü bir kitapçıda oturarak aşk romanları okuyarak geçiren Seo (Min-sik Choi) çıkar.
Kısa zaman içerisinde Bora ve Seo�nun evli ve bir bebekleri olduğunu, Seo�nun uzun bir süredir iş aradığını öğreniriz.
Yasak ilişki devam edip, Seo yavaş yavaş olayların farkına varırken, film üç karakterine de aynı özeni gösterir.
Ne yaparsa yapsın aşığından vazgeçemeyen Bora�yı da, bir süreliğine �şalter kapamayı� seçen Seo�yu da, Bora�yı bırakmazsa bomboş hayatından sıyrılabileceğini, bir anlam katabileceğini sanan Kim�i de bir şekilde çok iyi anlarız. Üçü de günlük hayatımızda karşılaşabileceğimiz karakterlerdir.
Adı: Secret Garden
Türü: Melodram, Fantastik, Romantik
Bölüm Sayısı: 20
Konusu: Kim Joo Won, harika görünüşlü fakat kibirli ve çocukça bir adamdır.
Gil Ra IM, gözde aktristlerin kıskandığı vücudu ve güzelliği olan bir dublördür.Bir gün yolları birleşir ve tuhaf bir eve girerler.Evdeki garip bir yaşlı kadın onlara içmeleri için likör ikram eder.
Ertesi gün ikili uyandıklarında, bedenlerinin yer değiştiğini görürler...
bayıldım bu diziye izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim çok eğlenceli romantik bir dizi.kore dizilerini izledikçe misadan sonraki sıralamam sürekli değişiyor şimdi ikinci sıramda secret garden var
Benim de sıradaki dizim bu. İndirmeye başladım bile.
Hyun Bin varken kaçmaz zaten.
Çok övgüler almış. Umarım ben de beğenirim.
Lonely Love;
Winter Sonata yı öneririm :))
teşekkür ederim canım listemde var winter sonata ama yorumlarda genelde çok sıkıcı filan deniliyordu izlemeyi ertelemiştim oyüzden.izleyim ozaman onu da :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?