• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

$9000195.jpg

Dating Now

Kızlar şöyle bi dizi gördüm yav..Bizim So ji oynuyomuş bi de More than blue'daki yakışıklı..Dizi için 2002 yapımı diyolar ama sanırım daha yeni çevriliyomuş ilk 5 bölümü çevirmişler galba..Var mı izleyen bilgisi olan?İzlenebilir gibi geldi bana

Canım o dizi 2002de çevrilmiş ve tamamlanmış. 16 bölümden oluşuyor. So Ji Sub da Kwon Sang-Woo da çok genç görünüyor. Şimdiki karizmalarından eser yok bence. :1::1: Komik bir diziye benziyor ama. :61::61:

Tipe bak.
:27:

42290256.jpg

ay hakkaten tipe bak :27:
not ettim bakalım bi ara belki indirir izlerim bunu da
bu aralar sadece film izliyorum ve sadece g.kore filmi de değil çeşitli..
bi süre daha filme devam edeyim sonra yine dizilere dönüş yapçam:52:

Do Re Mi Fa Sol La Si Do'nun imdb notu 5.5miş. Çok düşük. :26::26:
İzlemeyi düşünmüştüm ama...

Son düzenleme:
hönkk more than blue yi ben izledim sanıyordum nasıl izlememişim yahu.. :30:

Daha önce bahsedildi mi bilmiyorum. Na-neun Heang-bok-hab-ni-da (I am Happy) izledim. Bende bir etki yaratmadı bütünde. Eğlendiren, güldüren sahneleri vardı ama çok sakin, durgun bir film çoğunlukla. Ve çok da kasvetli. Zaten depresif moddaydım... Başroldeki kız More Than Blue'da oynayan şahıs. Erkek de Hyun Bin. Çok yakışıklı biri, oyunculuğu da şahane. İzlediğim için çok mutlu oldum nihayetinde. Akıl hastası birini izlemek hoştu, etkileyici bir yanı var yani. Ama mutlaka izleyin diyemem tabi. Yine de izleseniz güzel olur diyebilirim. :97::97:

1588369.jpg

Konusu:
Man Soo ufak bir kasabada bir araba tamirci dükkanı işletir ve hafif bunamış yaşlı annesiyle birlikte yaşar..Man Soo nun kumarbaz kardeşi elindeki herşeyi alıp dükkanın kontratıyla da ilgili onu tehdit eder ama Man Soo vazgeçmez..

Ama ağabeyinin önlenemez ölümü ,annesinin hafızasını tamamen yitirmesi ve kız arkadaşının parasızlık yüzünden onu terk etmesi birleşince hayat çok ağır gelir ,kendisini birkaç gün bir odaya kilitler ve oradan bir akıl hastahanesine gönderilir..
Hastahanede zamanla Man Soo kendini bir milyoner sanar.. parasıyla gösteriş yapmak için hastalara boş çekler imzalar.. özellikle uzun süredir hastahanede hasta babasına bakmakta olan hemşire Su-Kyung’u pek sever ,bir hasta olmasına rağmen Man soo‘nun parlak gülümsemesinde Su Kyung teselli bulur ama bu gülümseyişin ardında ne zaman nasıl birşeye yolaçacağı belli olmayan bir delilik yatmaktadır …

ben indirmeye başladım tryamour ama torrentten indirdiğim ve az kaynak olduğu için yavaş iniyo..olsun insin de :75:

ben indirmeye başladım tryamour ama torrentten indirdiğim ve az kaynak olduğu için yavaş iniyo..olsun insin de :75:

Canım ben bunu sanırım yeppudaa'dan indrimiştim. Tek link şeklinde. Fileserve, megaupload, Rapid ve hotfile seçenekleri de var. Başka bir siteden de indirmiş olabilirim belki hatırlayamadım tam. Görüntü kalitesi de güzel. Torrentz'den hiç indirmedim G.Kore filmi. Dediğin gibi kaynaklar az oluyor. Bu yüzden tercih etmiyorum.

Son düzenleme:
Allegria haberin var mı bu filmden, izledin mi daha önce bilmiyorum. Birkaç ay önce izlemiştim ben. İzlemediysen sadece sana tavsiye edeceğim çünkü belli bir konusu, anlatmaya çalıştığı bir şey yok, herkes sevmez, ki sevilecek bir film de değil bütünde. Ama Jung Woo Sung için izlemeye değer. Yani Jung Woo Sung seven biri mutlaka izlemeli. Bir insan aptalken bile bu kadar seksi ve yakışıklı olabilir miiii dersin izlediğinde. Öyle şeker kiii yaaa... Üüüüffff :((( İlk kez bir adamın bacaklarına hayran kaldım ömrü hayatımda filmdeki bir sahneyi görüp.

Mutt Boy indir yazarsan arama motoruna hemen halledebilirsin. İzlemeni istiyorum. :69::69:

Dong Dae (Mutt Boy)

muttboyja1ie2ru4.jpg

Kızlar izledigim bir dizi var 10 bölümlük.. şiddetle tavsiye ederim..
Misa (ıam sorry ı love you ) dan sonra en çok etkileyen dizidir..
Tree Of Heaven

1344050.jpg

Sanırım Sinoplu57 ile zevklerimiz hiç uyuşmuyor. :50::50:
İlk 4 bölümü severek izledim. Özellikle ilk bölüme bayıldım ama sonra çok saçmaladı. Çok mantıksız şeyler vardı. Ben de sara sara izledim. Özellikle son bölüm fiyaskoydu. :50::50: Hiç etkilemedi beni.
Kız her bölümde zır zır ağlayıp durdu. Mesela Missa'da Eun Chae yavaş yavaş çökmüştü, son bölümde döküldü kız. Bu yüzden etkisi çok büyük oldu bende, yaşadıkları her duyguyu hissedebilmiştim. Ama bunda öyle değildi. Tabi Missa'yla karşılaştırmamak lazım onun gibi olması mümkün değil ama benzeşiyor sonuçta.

Yine de Ryu abi süper yakışıklıydı, Yoon Suh Oppa yerine Ryu olsaymış keşke. :69::69:
Yoon Suh'ya takım elbise, öyle efeler gibi yürümek de hiç yakışmamıştı. Boy pos, endam yok ki adamda. Komik olmuştu bana göre. Ama kız çok şekerdi, çok güzeldi beğendim. Ayrıca Japonca harika bir dil, kulağa çok hoş geliyor.
Veee müzikleri harikaydı. :69::69: Şimdi indiriyorum zaten, defalarca dinlenir. :97::97:

Allegria haberin var mı bu filmden, izledin mi daha önce bilmiyorum. Birkaç ay önce izlemiştim ben. İzlemediysen sadece sana tavsiye edeceğim çünkü belli bir konusu, anlatmaya çalıştığı bir şey yok, herkes sevmez, ki sevilecek bir film de değil bütünde. Ama Jung Woo Sung için izlemeye değer. Yani Jung Woo Sung seven biri mutlaka izlemeli. Bir insan aptalken bile bu kadar seksi ve yakışıklı olabilir miiii dersin izlediğinde. Öyle şeker kiii yaaa... Üüüüffff :((( İlk kez bir adamın bacaklarına hayran kaldım ömrü hayatımda filmdeki bir sahneyi görüp.

Mutt Boy indir yazarsan arama motoruna hemen halledebilirsin. İzlemeni istiyorum. :69::69:

Dong Dae (Mutt Boy)

muttboyja1ie2ru4.jpg

izlemedim canım ama denk gelmiştim bikaç yerde..tamam hemen indiricem :69: eminim çok sevimlidir :69:

Sanırım Sinoplu57 ile zevklerimiz hiç uyuşmuyor. :50::50:
İlk 4 bölümü severek izledim. Özellikle ilk bölüme bayıldım ama sonra çok saçmaladı. Çok mantıksız şeyler vardı. Ben de sara sara izledim. Özellikle son bölüm fiyaskoydu. :50::50: Hiç etkilemedi beni.
Kız her bölümde zır zır ağlayıp durdu. Mesela Missa'da Eun Chae yavaş yavaş çökmüştü, son bölümde döküldü kız. Bu yüzden etkisi çok büyük oldu bende, yaşadıkları her duyguyu hissedebilmiştim. Ama bunda öyle değildi. Tabi Missa'yla karşılaştırmamak lazım onun gibi olması mümkün değil ama benzeşiyor sonuçta.

Yine de Ryu abi süper yakışıklıydı, Yoon Suh Oppa yerine Ryu olsaymış keşke. :69::69:
Yoon Suh'ya takım elbise, öyle efeler gibi yürümek de hiç yakışmamıştı. Boy pos, endam yok ki adamda. Komik olmuştu bana göre. Ama kız çok şekerdi, çok güzeldi beğendim. Ayrıca Japonca harika bir dil, kulağa çok hoş geliyor.
Veee müzikleri harikaydı. :69::69: Şimdi indiriyorum zaten, defalarca dinlenir. :97::97:

doğrudur canım zevkler ve renkler farklı olabilir..:107:
zaten bende müziklerine bayılmısştım .adamınm bakışları oyunculugu muhteşemdi..
misayla kıyaslanınca tabikide misa bir numara ama ben bunuda cok begenmıstım sonuna bende hayretle bakmıştım ..ama üzüntülü sonlarla biten herşey beni etkiliyor..cok duygusalım malesef.. onunda etkisi büyük.. ama sarmadan izlemeni tavsiye ederim :107: zevki kalmıyor o zaman ..

Yeni bir film alt yazılanmış kızlar.. nasıl acaba izlemeye değer mi bilmiyorum ..
first1c.jpg

First Love (2010)

Yeni bir film alt yazılanmış kızlar.. nasıl acaba izlemeye değer mi bilmiyorum ..
first1c.jpg

First Love (2010)

Geçen hafta izledim bu filmi.Tayland yapımı bir film.izlediğim ilk Tayland filmiydi ve iyiki ilkim bu film olmuş diyorum. Ben çok beğendim ama herkesin beğeneceğini garanti edebileceğim bir film değil.Lise, arkadaşlık,aşk, çirkin ördek yavrusunun kuğuya dönüşmesi,popüler yakışıklı çocuk gibi klişeler var tabi ama yinede ayrı bi tat aldım ben:37: Şunu da söyleyim müzikleri harikaydı:34: Bence boş bir zamanda hiçbir şey düşünmeden izlenilecek bir film:69:..

doğrudur canım zevkler ve renkler farklı olabilir..:107:
zaten bende müziklerine bayılmısştım .adamınm bakışları oyunculugu muhteşemdi..
misayla kıyaslanınca tabikide misa bir numara ama ben bunuda cok begenmıstım sonuna bende hayretle bakmıştım ..ama üzüntülü sonlarla biten herşey beni etkiliyor..cok duygusalım malesef.. onunda etkisi büyük.. ama sarmadan izlemeni tavsiye ederim :107: zevki kalmıyor o zaman ..

Tabi ki sarmadan izlemek en güzeli de sıkıcı ve gereksiz bulduğum için o şekilde oldu. Zevk alsam hiçbir saniyesini kaçırmazdım zaten. Her şeye rağmen sonunu merak ettiğim için sararak izlemek durumunda kaldım. :34:

oyhh more than blue yi izlemişim ben yahu.. kuzenle izledik epey agladı :5:
yeni bir tavsiye film arıyorum ..:emir_bebek:

Back