- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Ben de izlemek istiyorum Secret Garden'ı.
Her şeyden önce Hyun Bin için elbette.
Yeni bir film alt yazılanmış kızlar.. nasıl acaba izlemeye değer mi bilmiyorum ..
First Love (2010)
ilkbahar yaz sonbahar kis ve yeniden ilkbahar filmi tamamen sembolik anlatim iceren bir film..
o yuzden filmi izerken gorduklerinizi inceleyip ne manaya gelebilecegini sorgulayin derim..
mekanlar gorsellikler zaten sizi etkisi altina alacaktir.. az ama oz olan olaylari degisen seyleri biraz dikkatle inceleyin.. cok derin manalar bulacaginiza inaniyorum sahsen..
en sevdigim kimki duk filmlerinden biri.. ve filmin en sevdigim sahnesi:
Allegria haberin var mı bu filmden, izledin mi daha önce bilmiyorum. Birkaç ay önce izlemiştim ben. İzlemediysen sadece sana tavsiye edeceğim çünkü belli bir konusu, anlatmaya çalıştığı bir şey yok, herkes sevmez, ki sevilecek bir film de değil bütünde. Ama Jung Woo Sung için izlemeye değer. Yani Jung Woo Sung seven biri mutlaka izlemeli. Bir insan aptalken bile bu kadar seksi ve yakışıklı olabilir miiii dersin izlediğinde. Öyle şeker kiii yaaa... Üüüüffff(( İlk kez bir adamın bacaklarına hayran kaldım ömrü hayatımda filmdeki bir sahneyi görüp.
Mutt Boy indir yazarsan arama motoruna hemen halledebilirsin. İzlemeni istiyorum.
Dong Dae (Mutt Boy)
mantı diye bi film izledim geçen gün.tawsiye etmelimiyim blimiyrm.biraz mide bulandırıcı.fakat yinede izlettiriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?