• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Secret Garden'ı hemen bitirmeyeceğim. Bugün 12. bölüme geçmedim bilerek. Hemen sona ermemesi lazım. Çok iyi hissediyorum çünkü onu izleyince. Bittiğinde The Snow Queen ve You Are Beautiful arasında bir seçim yaparım artık. :)) Ama mutlaka izleyeceğim nihayetinde her ikisini de.

Secret Garden'ı hemen bitirmeyeceğim. Bugün 12. bölüme geçmedim bilerek. Hemen sona ermemesi lazım. Çok iyi hissediyorum çünkü onu izleyince. Bittiğinde The Snow Queen ve You Are Beautiful arasında bir seçim yaparım artık. :)) Ama mutlaka izleyeceğim nihayetinde her ikisini de.

snow quenn dram ağırlıklı bir dizi güzel ama favorilerim arasında değil you are beautiful daha güzel bence hem komedi hemde romantik ondan bununla başla sen bittiğinde snow quenn'le devam edersin bence.

puffff benimde secret garden son 2 bölüm çok üzülüyorum bitiyo diye..bu ne ya başlarda komediydi son bölümler ağlamaktan gözlerim şişti:5::5::5: ölecem kahrımdan..bitirip you are beautifula başlarım sonra hyunuma geri dönerim snow queen ilen:))
kızlar harikasınız yaa..:16::16::16:

bugunlerde pek havamda degilim galiba you are beautifula basladim ama pek sarmadi secret gardeni bitirdikten sonra beklentilerim yukseldi galiba:)) yada basroldeki kizin fazla aptal karakteri hosuma gitmedi cok abarti geldi..ama komik bakalim ilerki bolumlere..

bituful I'm Sorry I Love You yu gözardı etmemelisin.
Burada yazan neredeyse herkes onu izledi. Kaçırılmayacak bir dizi.
Imdb notu da 8.5 Bunu da dikkate al bence. :34:
Ben G.Kore dünyasına o diziyle adım attım sonra da sinema filmleri geldi.
Bu ve Secret Garden bambaşkadır. :69::69:

Son düzenleme:
ya onun cok guzel oldugu belli zaten niye ona baslamadim anlamadim..ben hep filmleri izlerdim dizileri gec kesfettim valla say:16::16:enizde oldu..dur o zaman ona basliyim sonra you are beautifula devam ederim..

Secret Garden'ı bitirmek istedim vizelerim başlamadan ve bitti. :))

Ama kendimi çok kötü hissediyorum şu an.
Sevdiğim birinden ayrılmış gibiyim, daha uzun sürmesini çok isterdim. :(((

Neysee... Çok çok güldüm, hatta herhangi bir zamanda o komik sahneleri hatırlayıp kendi kendime de güldüm. :D
Tabi ağladım da. Ağlatmasalar olmaz sanki. :63::63:

Ost'u da ilk bölümden hemen sonra indirip dinlemeye başladım, hala da dinleyip duruyorum her gün ve daha bıkmadım. :D

Herkese tavsiye ediyorum. Cidden şahane bir dizi. :69::69:

cidden bitince insan sevgilisinden ayrılmış gibi oluyor:)) benimde hala bazı sahneler aklıma gelince gülüyorum geçen gün sauna sahnesi geldi aklıma milletin içinde tebessüm ediyorum deli gözüyle bakıyolar bana:31::31:

Secret Garden'ı merak ettim ama torrent bulamadım.
diğer şekilde indiremiyorum bu aralar.
torrent linkini bilen bana yardım ederse sevinirim :)

ya ozel msj yazamiyorum burdanda yazamiyoruz ama yazicam asyadiziden izleyebilirsin ve diger unlu diizi sitesindende izleyebilirsin d ile baslayim t ile biten site iste:1::1:

ya bende çok izliyorum ama sinir oluyorun nette filmi izliyorum sonra son bölümü bozuk çıkıyo:22::22: he can't marry izliyodum ara bölümleri bozuk çıktı son bölümüde öylece kaldı dizim
bende indirmek istiyorum ama nereden bilmiyorum mesaj atar mısınız banada nereden indirebilirim:26::26:

ya bende çok izliyorum ama sinir oluyorun nette filmi izliyorum sonra son bölümü bozuk çıkıyo:22::22: he can't marry izliyodum ara bölümleri bozuk çıktı son bölümüde öylece kaldı dizim
bende indirmek istiyorum ama nereden bilmiyorum mesaj atar mısınız banada nereden indirebilirim:26::26:

sharebus sitesinden indirebilirsin. Ama üye olman lazım.
rapid, hotfile, megaupload, fileserve linkleri oluyor.
Altyazıyı da uzantıya göre göre seçiyorsun, ya da bazılarının içinde oluyor kendiliğinden.

Mesela Secret Garden'ın ilk sayfada Hanrel'in hazırladığı linkler var.
500mb her part. Tek bölüm iki parttan oluşuyor.
700mb, 1000mb tercih etmek daha iyi kalite açısından.

sharebus sitesinden indirebilirsin. Ama üye olman lazım.
rapid, hotfile, megaupload, fileserve linkleri oluyor.
Altyazıyı da uzantıya göre göre seçiyorsun, ya da bazılarının içinde oluyor kendiliğinden.

Mesela Secret Garden'ın ilk sayfada Hanrel'in hazırladığı linkler var.
500mb her part. Tek bölüm iki parttan oluşuyor.
700mb, 1000mb tercih etmek daha iyi kalite açısından.

çok teşekür ederim. ayy çok karışık görünüyo ama yapmaya çalışacağım çünkü netten izleyince 3 bölümü var 4. bölüm olmuyo acayip oluyo

bu arada site engellenmiş

Son düzenleme:
bende açılmıyor malesef mahkeme kararıyla engellenmiştir yazıyo

Back