*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Bu film hep karsima cikiyor izlemek sart oldu :97:

ya bisey sorucam ben hep dvd yada bluray yada online izliyorum filmleri..yukardaki filmi izlemek istiyorum mesela ama bulamadim online,sadece indirme secenekleri var.. ..nasil indiriyorsunuz filmleri direk linemi tikliyosunuz alt yazisi falan nasil ayarlaniyo cok cahilim bu konuda bu garibana bi yardim:26::26::26:

Gulshen 100 msjım dolmadığı için cevap veremiyorum
çok sağol canım msjın için yazan parmaklarına sağlık bi denicem bigün indirmeyi şimdilik onlıne takılalım:)

Sikerut Gadeun (Secret Garden) 'ı izliyorum. Henüz 8 bölüm bitti ama yazmak istiyorum yine de. Bu dizinin ne kadar muhteşem olduğunu anlatmak için kelime bulamıyorum. Gerçekten uygun kelime yok. Nasıl geçip gidiyor 1 saat anlamıyorum izlerken. Normalde çabuk sıkılırım, ara veririm ama bunda öyle olmuyor. Çok çok başarılı. Hyun Bin'in oynadığı eksantrik, kibirli, tuhaf davranışları olan müdür karakterini mutlaka görmeniz lazım. Ve onun kuzeni olan gözden düşmüş şarkıcı kuzeni Oska'yla aralarındaki diyalogları. Kahkahalarla izliyorum. Olağanüstü. Ya da ben mi çok abartıyorum Hyun Bin'e bayıldığımdan, bilemedim. Ama her yerde övgüyle bahsediliyor diziden zaten.

Bir de ostda 그여자 (That Woman) - 백지영(Baek Ji Young) diye bir şarkı var ki aklınızı alır.

Son düzenleme:

gerçekten muhteşem bir diziydi ya kesinlikle abartmıyorsun izleyen herkes zaten övüyor beğenmeyen varmıdır merak ediyorum.Hyun Bin'in özellikle ilmek ilmek işlenmiş eşofmanı,en iyisi bu mu? emin misin? replikleri aklımdan çıkmıyor kesin birkez daha izleyeceğim bu diziyi insan izlerken hiç bitmesin istiyor

Aaahhh aaahhh ne replikler var daha adamda. Krize sokuyor insanı yaa... Bir de kızın evini National Geographic'te gösterilen, etrafında sinekler uçuşan evler gibi anlatmasına öldüm.

Eşofmanları da ayrı olay zaten. Çok komik.

Ben 2. bölümünden sonra epeyce beklemiştim. O kadar etkisinde kaldım ki o romantizmin, biraz daha tadını çıkarayım diye düşünüp yeni bölümlere geçmedim. Bitmesini hiç istemem. Keşke 50 bölüm olsaymış, 20 bölüm ne ki.

Ve senin de dediğin gibi izleyen herkesin ortak düşüncesi 'kesinlikle bir daha izlemeliyim' yönünde. Ben daha 9. bölümü bitirdim. 10.ya az sonra geçeceğim ama daha şimdiden sürekli bir daha izlemem lazım diyorum. Ve zaten önceki bölümlerde çok beğendiğim bazı sahneleri tekrar tekrar izliyorum.

Her şeyiyle nefis bir dizi.

dizi bittikten sonra birde özel bölümü var o daha da komik özellikle oskaya bayıldım özel bölümde gerçekten yazmakla bitmez herhalde replikler hele ki o mekik sahnesi yokmu insanın içi gidiyor bende you are beautiful izlemeye başladım iyi gidiyor o da bakalım 4.bölümdeyim daha

Iris'i çok duydum. Filmini de yapmışlardı sanırım. Bunun bir de devamı niteliğinde olan Athena : Goddess of War diye bir dizi var. Gerçi pek alakası yok diyorlar Iris'i izleyenler, bilemiyorum. O da çok güzel. Ama ben de yarıda bıraktım. Aksiyon izleme modumda değilim sanırım. Yine de mutlaka bitireceğim bir ara.

Son düzenleme:
Dizin guzel bolumleri daha ilerde.Ilerki bolumlerde Hyun Bin soyleyecek sarkini.Ben daha cok 4men Here i am sarkisini begenmisdim.Izlemediyseniz Hyun Bin-nin My Lovely Sam-Soon dizisini de izleyin Korede iyi reyting alan dizilerden biridir

yaaa alacaginiz olsun sizin yuzunuzden hyunla yatip hyunla kalkiyorum secret gardenin su an 17.bolumundeyim ve bitiyo diye depresyona girdim kisim kisim izliyorum bitmesin diye ya..o nasil bir guzelliktir bu nasil guzel bir dizidir anlammadim kocam hyunu kiskanir oldu:))hepinize tesekkurler mukemmel tavsiyeleriniz icin harika yaratiklar sizi:)))) diger sayfalari pek okuma firsatim olmadi inceliyip diger dizi tavsiyelerinede bakicimm..filmlerinin hastasiydim ama dizilerin bu kadar guzel oldugunu tahmin etmemistimm parmaklariniza saglik:81::81::81:

Dizin guzel bolumleri daha ilerde.Ilerki bolumlerde Hyun Bin soyleyecek sarkini.Ben daha cok 4men Here i am sarkisini begenmisdim.Izlemediyseniz Hyun Bin-nin My Lovely Sam-Soon dizisini de izleyin Korede iyi reyting alan dizilerden biridir

Hmmm dizide mi söylüyor... Ben öylesine sanmıştım, eğlence amaçlı gerçek hayatta söylemiştir diye. Evet yaa here i am de harika bir şarkı. Çok seviyorum ben de. Hyun Bin'i o dizide tip açısından beğenmedim, bu yüzden izlemeyi düşünmüyorum. Adamı bir saç şekli nasıl da değiştiriyor hayret ediyorum. Bir de Worlds Within diye bir dizisi var, orada da harika görünüyor ama baş roldeki kıza uyuz olduğumdan izlemeyi düşünmüyorum onu da. Oyuncuyu sevmiyorsam izleyemiyorum hiçbir şeyi. Yine de belli olmaz Hyun Bin hatrına bakılabilir.

Ben de Hyun'la yatıp kalkıyorum. Aşık oldum valla. Olağanüstü bir varlık. Gerçi ben bu konuda çok döneğimdir, neredeyse her izlediğim G.Kore dizisi ve filminde birine aşık oluyorum. Oska'ya da bayılıyorum. Erkek zevkim tamamıyla değişti Koreli erkekleri gördükten sonra.
Ben de 12. bölüme gçeceğim ama geçemiyorum bitmesin diye. Yavaştan alıyorum. Çok üzülüyorum sona yaklaştığım için.

Sana I'm Sorry I Love You'yu tavsiye ederim. Bir diğer adıyla Missa. İlk göz ağrımdır benim. Tanıtımı yapılmadıysa ben yazarım buraya bir ara.

hemen dikkate alcam onerini:))
evet ya oskada cok tatli yasina gore masallahh gercek yasi 38 gosttermiyolar yaslarini dedigin gibi hyun a bu sac cokkkk yakisiyo bide daha zayif burda heralde ..ayy o komik esofmanlar bile cok yakisiyo:)) internetteki resimleride cok guzelmis bidee samsung smart reklami var offf diyorum gunde 2-3 defa izliyorum:)) aynen benimde begendigim erkek tipini degistirdi bu kizan:))

Mianhada, Saranghanda (Im'm Sorry, I love You) - 2004

Imdb notu: 8.5

Tür: Dram, Romantik

Bölüm Sayısı: 16

Bu diziyle dünyadan kopmuştum diyebilirim. İzlemeye başladığım andan itibaren başladı bu. Bitince zaten 2 hafta çıkamadım o etkiden. Oyunculuklar inanılmaz. En çok etkileyen şey de karakterlerin, özellikle baş kadın karakterin geçirdiği değişim sürecinde yaşadıkları ve geldiği son nokta oldu. O an benim de bittiğim andır. Farkında bile olmadan göz yaşlarım sel gibi akmıştı son bölümdeki bir sahnede. İnanılmaz bir dizidir cidden. İzlersiniz izlersiniz, farkında olmadan öyle dolarsınız ki artık bir yerde patlak verir bu durum ve sarsar sizi. Her anını çok hissederek izledim, adeta yaşadım. Bu yüzden de yeri bambaşkadır bende. :105::105:

Müzikler, şarkılar nefistir. Snow Flower en meşhur şarkısıdır. Hatta eğer bir gün evlenirsem, düğünümde çalmasını istediğim şarkıdır. Ve So Ji Sub ise gözlere bayram ettirir yakışıklılığı ve tüm karizmasıyla. İzlenmeli bu dizi.

Evet son 2 bolumun sonunda That man diye soyluyor sarkiyi Worlds Within-i izlemedim ben de Song Hye Kyo pek sevmedigim icin.My Lovely Sam-Soon-da tipi pek iyi degil amma yine de Hyun Bin cok komikdi

Koreli insanlar yaşlarından küçük görünüyorlar genelde.
Eveeett o Samsung reklamlarına hastayım. Çok tatlııı orda da.

Secret Garden'da çok zayıf doğru. Şimdi de askerde balım. 2 yıl sonra dönecek.

Kalbim onunla ama. Gelsin de yine birkaç dizi çeksin, film yapsın. :98:

Evet son 2 bolumun sonunda That man diye soyluyor sarkiyi Worlds Within-i izlemedim ben de Song Hye Kyo pek sevmedigim icin.My Lovely Sam-Soon-da tipi pek iyi degil amma yine de Hyun Bin cok komikdi

The Snow Queen varmış bi de. Çok övgüler alan bir dizi. Etkileyiciymiş baya. Bu bitsin de onu izlemeyi düşünüyorum ben. Eminim ki güzeldir. Hyun varsa güzel olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz herhalde.

snow Quenn izlemiştim ben o dizide güzeldi ama hyun bin'i o dizide farketmemiştim bile okadar yakışıklı gelmemişti bana.neyse ben you are beautiful dizisini bitirmiş bulunmaktayım burada tavsiye edemeden geçemicem..

16 bölümlük romantik komedi.Dizinin konusuna gelince bir idol grubunun yaşamını anlatmaktadır.Mi Nam zaten meşhur olan üç kişilik bir idol grubuna dördüncü olarak alınır. Ancak, ciddi bir kaza geçirince, ikiz kız kardeşi olan Mi Nyeo,kardeşinin kimliğini ve yerini almaya zorlanır.Min Nyu'da erkek kılığına girerek kardeşinin yerine geçer ve kimliğini grup arkadaşlarıda dahil tüm herkesten gizler.

okadar kore dizisi izliyorum bitane de kötü dizi çıkmaz mı yaa bayıldım diziye ostları filan süperdi..hem güldüm hem ağladım kesinlikle izlenmeli ben biraz geç kalmıştım izlemek için keşke daha önceden izleseymişim..birde keşke bukadar çabuk bitmeseydi Tae Kyung o nasıl bir yakışıklılıktır ya gözlerimi alamadım dizi boyunca çocuktan bütün oppalar yakışıklıydı ama bunun yeri bambaşka bende.bir solukta izleyeceğiniz favorilerim arasına girmiş dizilerden biri.mutlaka izlenmeli

Lonlylove naptın... Ayyyhhhh hepsini izleyesim var yaa... Az önce araştırma da yaptım biraz, seveni çokmuş. Özellikle şu yeşilli giyen çocuğun hayranı çok. Buradan bakınca pek bir şeye benzemiyor ama izleyince fikrim değişebilir. Hem de Tree Of Heaven'da oynayan kız varmış baş rolde. O kıza bayılmıştım. Çok şeker. Bunu da izleyeceğim kesin.

o yeşilli giyen çocuğu birde dizide gör canım allahım bir insan bukadar mı tatlı olur ya hareketleri tavırları filan bayıldım çocuğa herkes gibi.biraz hyun bin havası vardı sanki kibirli havalı filan ama acayip yakışıyodu..kesinlikle izle bence süper bir diziydi müziklerini açıp dinliyorum hala.tree of heaven'da oynayan kız erkek kılığında bu dizide, oyuncuların hepsi çok tatlıydı çok eğlenceliydi.kesinlikle izlemelisin secret garden'dan sonra bu diziye başla bence çok seveceksin eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…