- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Haftasonu kesin kesin izliyorummmm
Asmincim film 2 saat sürüyor ya da 2 saat 10 dk. Uzun bir süre yani. Bazıları sıkıldım gibi yorumlar yapmış. Ama ben dedektif, katili bulmak, cinayet gibi konulara çok ilgili olduğumdan hiç sıkılmadım. Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri oldu.
More than blue..
Daha beter bi taş oturur midenize boğazınıza..
Böyle dakikalarca boş boş bakmıştım ekrana..
Bunu da indirmeye başladım. Umarım benim de mideme ve boğazıma daha beter bir taş oturur. Film izleyip ağlmaya ihtiyacım var.
bende sana baktımdı .. topici görünce kesin ordadır dedimdi "onlar capooon değil koreliiiiiiiiii "
ben pek sevmiyorum filmlerini hatta aşırı komik geliyor .. yalnız garezin orjinalini izlemiştim uyuyamadım kaç gün
Birde "old boy" diye bir film izlemiştim. Muhteşem bir filmdi. çok etkisinde kaldım çook halada hatırladıkça tüylerim ürperiyo.
:)) konuşma tarzları bana da önce tuhaf geldi, bazen de komik ama şimdi çok normal karşılıyorum. Çok da seviyorum dillerini, hareketlerini, mimiklerini. Benim bildiğim Garez Japon yapımı bir garez. Korelilerin öyle bir filmi var mı bilmiyorum. :s
Oldboy muhteşemmmdir zaten. Öyle harika bir filmi izledikten sonra daha fazla araştırma yapıp G.Kore dünyasına dalmanı beklerdim.