Müzik ve sevgilim(Do Re Mi Fa Sol La Si Do)
ben indirmeye başladım tryamour ama torrentten indirdiğim ve az kaynak olduğu için yavaş iniyo..olsun insin de
Kızlar izledigim bir dizi var 10 bölümlük.. şiddetle tavsiye ederim..
Misa (ıam sorry ı love you ) dan sonra en çok etkileyen dizidir..
Tree Of Heaven
Allegria haberin var mı bu filmden, izledin mi daha önce bilmiyorum. Birkaç ay önce izlemiştim ben. İzlemediysen sadece sana tavsiye edeceğim çünkü belli bir konusu, anlatmaya çalıştığı bir şey yok, herkes sevmez, ki sevilecek bir film de değil bütünde. Ama Jung Woo Sung için izlemeye değer. Yani Jung Woo Sung seven biri mutlaka izlemeli. Bir insan aptalken bile bu kadar seksi ve yakışıklı olabilir miiii dersin izlediğinde. Öyle şeker kiii yaaa... Üüüüffff(( İlk kez bir adamın bacaklarına hayran kaldım ömrü hayatımda filmdeki bir sahneyi görüp.
Mutt Boy indir yazarsan arama motoruna hemen halledebilirsin. İzlemeni istiyorum.
Dong Dae (Mutt Boy)
Sanırım Sinoplu57 ile zevklerimiz hiç uyuşmuyor.
İlk 4 bölümü severek izledim. Özellikle ilk bölüme bayıldım ama sonra çok saçmaladı. Çok mantıksız şeyler vardı. Ben de sara sara izledim. Özellikle son bölüm fiyaskoydu.Hiç etkilemedi beni.
Kız her bölümde zır zır ağlayıp durdu. Mesela Missa'da Eun Chae yavaş yavaş çökmüştü, son bölümde döküldü kız. Bu yüzden etkisi çok büyük oldu bende, yaşadıkları her duyguyu hissedebilmiştim. Ama bunda öyle değildi. Tabi Missa'yla karşılaştırmamak lazım onun gibi olması mümkün değil ama benzeşiyor sonuçta.
Yine de Ryu abi süper yakışıklıydı, Yoon Suh Oppa yerine Ryu olsaymış keşke.
Yoon Suh'ya takım elbise, öyle efeler gibi yürümek de hiç yakışmamıştı. Boy pos, endam yok ki adamda. Komik olmuştu bana göre. Ama kız çok şekerdi, çok güzeldi beğendim. Ayrıca Japonca harika bir dil, kulağa çok hoş geliyor.
Veee müzikleri harikaydı.Şimdi indiriyorum zaten, defalarca dinlenir. :97::97:
Yeni bir film alt yazılanmış kızlar.. nasıl acaba izlemeye değer mi bilmiyorum ..
First Love (2010)
doğrudur canım zevkler ve renkler farklı olabilir..:107:
zaten bende müziklerine bayılmısştım .adamınm bakışları oyunculugu muhteşemdi..
misayla kıyaslanınca tabikide misa bir numara ama ben bunuda cok begenmıstım sonuna bende hayretle bakmıştım ..ama üzüntülü sonlarla biten herşey beni etkiliyor..cok duygusalım malesef.. onunda etkisi büyük.. ama sarmadan izlemeni tavsiye ederim :107: zevki kalmıyor o zaman ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?