Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar izledigim bir dizi var 10 bölümlük.. şiddetle tavsiye ederim..
Misa (ıam sorry ı love you ) dan sonra en çok etkileyen dizidir..
Tree Of Heaven
Salinui Chueok (Memories Of Murder) u izledim. Bir tek saniye bile sıkılmadım. İzlediğim her dakika ne güzel film deyip durdum. Yer yer çok güldüm. :)) Bazen de heyecanım tavan yaptı, ağzım açık izledim. Film katilin kim olduğunun derdinde değildi. Bu yüzden çok orijinal, ters köşeye yatıran cinsten, olağanüstü bir yapım. Hatta 8.1 az bile 9 olsaymış puanı. Çok sevdimm. Asla aklımdan çıkmayacak sahnelerle bezeli aynı zamanda. Tablo gibi kareler vardı, pek çok G.Kore filminde olduğu gibi. Seul'den gelen dedektif de pek hoştu. ) Artık Amerikan filmlerinden iyice uzaklaşır oldum yahu. Yine büyülendim. Gerçek bir hikayeye dayanıyor olması daha da etkileyici kılmış her şeyi.
çok güzel bir diziydi tabi kore sevdasına misa ile başladığım için misadan sonra izlediğim hiçbir film yada dizi etkileyemiyo beni artık ama bu dizide güzeldir.A love to kill daha da güzeldir misadan sonra ikinci sıramda uzun zamandır A love to kill var. izlemeyen varsa tavsiye ederim
A Moment Remember'ı izledim dün...Boğazıma bir yumru oturdu, dakikalarca kaldı orda..
İşyerimde izlediğim için ağlayamadım kastım da kastım kendimi.
Çok güzeldi
Aynı etkiyi yaratacak başka film öneriniz var mı kızlar?
A Love To Kill ' in imdb puanı da yüksekmiş, 7.8. İlk bölümü indiriyorum şimdi. Eğer seversem devamını da getireceğim. :))) Tree Of Heaven'ı ise online izlemeye başladım. Onu da beğenirsem izlemeye devam ederim.
çok güzel bir diziydi tabi kore sevdasına misa ile başladığım için misadan sonra izlediğim hiçbir film yada dizi etkileyemiyo beni artık ama bu dizide güzeldir.A love to kill daha da güzeldir misadan sonra ikinci sıramda uzun zamandır A love to kill var. izlemeyen varsa tavsiye ederim
A Moment Remember'ı izledim dün...Boğazıma bir yumru oturdu, dakikalarca kaldı orda..
Çok güzeldi
More than blue..
Daha beter bi taş oturur midenize boğazınıza..
Böyle dakikalarca boş boş bakmıştım ekrana..
aldım listeme bu diziyide.. Misa benide cok etkilemişti zaten so ji sub epey ödül almıştı bu diziden bildigim kadarıyla..
O film süperdi canım ya ne aşk mış dedirtti bana..
Canım önereceğim 3 tane film var.. sordugun tarzı cok iyi anladım tam benim sevdiğim tarzdan..en cok etkilendigimden başlayarak sıraladım ..
The Classic
Bir milyonerin ilk aşkı
Masum Adımlar(İnnocent Steps)
Müzik ve sevgilim(Do Re Mi Fa Sol La Si Do)
Çok güzeldi