• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

yakışıklılığını bi yana koyarsak ben so ji nin oyunculuğunu cidden çok beğeniyorum..özellikle cool olduğu rollere acayip yakışıyo adam..rough cut ta öyleydi..I'm sorry I love you da da öyleydi..Cool olsun bu adam hep umursamaz tavırlar takınsın :69:

Oyunculuğunu beğenmesek zaten sadece yakışıklılığı onu izlemeye yetmezdi herhalde. Ya da yine izlerdik ama bu kadar zevk vermezdi. Ben de hayranım oyunculuğuna. Büründüğü her karakterin yaşadıklarını izleyiciye çok iyi yansıtabiliyor. Çok başarılı her şeyiyle. :))

Bana su Ji sub demeyin hayranıyım :) kore sinemasındaki en begendigim tek erkek oyuncu ..:)
bende dün playfull kiss dizisini bitirdim..
so ji sub dan sonraki karizmatik yakışıklımız daha var .. :)
playfull-kiss1.jpg

Tryamor ve aLLeGRia hoşbuldum teşekkür ederim :71:Dün indirdim şimdi başlıyorum izlemeye :81:

Ooooyyyyy yerim ben onuuuuu. :69::69::69::69:

Ben de şunları koymasam çatlarım vallahi. :27:
Allegria ablası bir de şunlara bakar mısıınn... Yepyeni fotoğraflar.
Hem de ikisi birarada. :23::23: Güzelliğee bakın yeeaaa... :69::69::69:

021lr.jpg

20110129pic01.jpg

Bunlar da taptaze fotolar. Şekerler şekerii. :69::69:
b322331f7d79c54b8618bfd.jpg

imagereadtop20118202912.jpg

Ve bunu izlemeyen varsa izlesin. So Ji Sub i'm sorry i love you'daki harika şarkı snow flower ı önce korece sonrasında japonca olarak seslendiriyor. :69::69::69:

[video=youtube;RsDKQp-dxC4]http://www.youtube.com/watch?v=RsDKQp-dxC4[/video]

Daha fazla konu dışına çıkmayacağım kızmayın bana. ;)) :69:

ay hakkaten ikisi bi arada :69: Kore'nin en karizmatik iki adamı vallaha..Allah neler yaratıyo :27:
evet konu dışına çıkmayalım o nedenle ben şimdi en sonunda Beautiful'u izlicem..İzleyip yorumumu yaparım efenim

hehe alemsiniz kızlar :1:
so ji oppamız malesef evlencekmiş han ji min le .. öyle duyum aldım .. gelinimizde dizideki partneri
20080411news0105hanjimi.jpg

c&a1.jpg

Son düzenleme:
Bu eskiden çıkmış bir haber canım. Defalarca öyle bir şey olmadığını ve bu söylentiler yüzünden çok sıkıldığını söylemiş. Kimseyle evlendiği yok. :50:
Keşke evlenip mutlu olsa.

Memories_of_Murder_poster.jpg

Salinui Chueok (Memories Of Murder) u izledim. Bir tek saniye bile sıkılmadım. İzlediğim her dakika ne güzel film deyip durdum. Yer yer çok güldüm. :)) Bazen de heyecanım tavan yaptı, ağzım açık izledim. Film katilin kim olduğunun derdinde değildi. Bu yüzden çok orijinal, ters köşeye yatıran cinsten, olağanüstü bir yapım. Hatta 8.1 az bile 9 olsaymış puanı. :D Çok sevdimm. Asla aklımdan çıkmayacak sahnelerle bezeli aynı zamanda. Tablo gibi kareler vardı, pek çok G.Kore filminde olduğu gibi. Seul'den gelen dedektif de pek hoştu. ;)) Artık Amerikan filmlerinden iyice uzaklaşır oldum yahu. Yine büyülendim. Gerçek bir hikayeye dayanıyor olması daha da etkileyici kılmış her şeyi.

Son düzenleme:
Kızlar izledigim bir dizi var 10 bölümlük.. şiddetle tavsiye ederim..
Misa (ıam sorry ı love you ) dan sonra en çok etkileyen dizidir..
Tree Of Heaven

1344050.jpg

çok güzel bir diziydi tabi kore sevdasına misa ile başladığım için misadan sonra izlediğim hiçbir film yada dizi etkileyemiyo beni artık ama bu dizide güzeldir.A love to kill daha da güzeldir misadan sonra ikinci sıramda uzun zamandır A love to kill var. izlemeyen varsa tavsiye ederim

A Love To Kill ' in imdb puanı da yüksekmiş, 7.8. İlk bölümü indiriyorum şimdi. Eğer seversem devamını da getireceğim. :))) Tree Of Heaven'ı ise online izlemeye başladım. Onu da beğenirsem izlemeye devam ederim.

Son düzenleme:
Memories_of_Murder_poster.jpg

Salinui Chueok (Memories Of Murder) u izledim. Bir tek saniye bile sıkılmadım. İzlediğim her dakika ne güzel film deyip durdum. Yer yer çok güldüm. :)) Bazen de heyecanım tavan yaptı, ağzım açık izledim. Film katilin kim olduğunun derdinde değildi. Bu yüzden çok orijinal, ters köşeye yatıran cinsten, olağanüstü bir yapım. Hatta 8.1 az bile 9 olsaymış puanı. :D Çok sevdimm. Asla aklımdan çıkmayacak sahnelerle bezeli aynı zamanda. Tablo gibi kareler vardı, pek çok G.Kore filminde olduğu gibi. Seul'den gelen dedektif de pek hoştu. ;)) Artık Amerikan filmlerinden iyice uzaklaşır oldum yahu. Yine büyülendim. Gerçek bir hikayeye dayanıyor olması daha da etkileyici kılmış her şeyi.

Haftasonu kesin kesin izliyorummmm:52:

çok güzel bir diziydi tabi kore sevdasına misa ile başladığım için misadan sonra izlediğim hiçbir film yada dizi etkileyemiyo beni artık ama bu dizide güzeldir.A love to kill daha da güzeldir misadan sonra ikinci sıramda uzun zamandır A love to kill var. izlemeyen varsa tavsiye ederim

ay bundaki çocuk chingun muu hani şu düşlerimin prensindeki prenss:62:

A Moment Remember'ı izledim dün...Boğazıma bir yumru oturdu, dakikalarca kaldı orda..
İşyerimde izlediğim için ağlayamadım kastım da kastım kendimi.
Çok güzeldi :69:
Aynı etkiyi yaratacak başka film öneriniz var mı kızlar?

A Moment Remember'ı izledim dün...Boğazıma bir yumru oturdu, dakikalarca kaldı orda..

More than blue..

Daha beter bi taş oturur midenize boğazınıza..

Böyle dakikalarca boş boş bakmıştım ekrana..

A Love To Kill ' in imdb puanı da yüksekmiş, 7.8. İlk bölümü indiriyorum şimdi. Eğer seversem devamını da getireceğim. :))) Tree Of Heaven'ı ise online izlemeye başladım. Onu da beğenirsem izlemeye devam ederim.

bende sana baktımdı .. topici görünce kesin ordadır dedimdi "onlar capooon değil koreliiiiiiiiii :63:" :9:
ben pek sevmiyorum filmlerini hatta aşırı komik geliyor .. yalnız garezin orjinalini izlemiştim :53: uyuyamadım kaç gün :53:

Birde "old boy" diye bir film izlemiştim. Muhteşem bir filmdi. çok etkisinde kaldım çook halada hatırladıkça tüylerim ürperiyo.

aldım listeme bu diziyide.. Misa benide cok etkilemişti zaten so ji sub epey ödül almıştı bu diziden bildigim kadarıyla..

O film süperdi canım ya ne aşk mış dedirtti bana..
Canım önereceğim 3 tane film var.. sordugun tarzı cok iyi anladım tam benim sevdiğim tarzdan..en cok etkilendigimden başlayarak sıraladım ..
The Classic
classic_00.jpg

Bir milyonerin ilk aşkı
milyonerin_ilk_aski_1255454132.jpg

Masum Adımlar(İnnocent Steps)
love_me_not_korean_poster.jpg

Müzik ve sevgilim(Do Re Mi Fa Sol La Si Do)
photo51143.jpg

Son düzenleme:
More than blue..

Daha beter bi taş oturur midenize boğazınıza..

Böyle dakikalarca boş boş bakmıştım ekrana..

aldım listeme bu diziyide.. Misa benide cok etkilemişti zaten so ji sub epey ödül almıştı bu diziden bildigim kadarıyla..

O film süperdi canım ya ne aşk mış dedirtti bana..
Canım önereceğim 3 tane film var.. sordugun tarzı cok iyi anladım tam benim sevdiğim tarzdan..en cok etkilendigimden başlayarak sıraladım ..
The Classic
classic_00.jpg

Bir milyonerin ilk aşkı
milyonerin_ilk_aski_1255454132.jpg

Masum Adımlar(İnnocent Steps)
love_me_not_korean_poster.jpg

Müzik ve sevgilim(Do Re Mi Fa Sol La Si Do)
photo51143.jpg

Hemen not alıyorum kızlar filmleri, çok teşekkür ederim.Yahu bunları netten bulup indirmesi de zor.Baya uğraşlardan sonra meşhur Göl Evi'nin Güney kore uyarlamasını buldum, iniyor şu an.Dediklerinizi araştırmaya başlıyorum :71:

Son düzenleme:

Daisy var canım he bi de Sad Movie
ikisine de çok ağlamıştım zamanında :43:

Back