- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Haftasonu kesin kesin izliyorummmm
More than blue..
Daha beter bi taş oturur midenize boğazınıza..
Böyle dakikalarca boş boş bakmıştım ekrana..
bende sana baktımdı .. topici görünce kesin ordadır dedimdi "onlar capooon değil koreliiiiiiiiii"
ben pek sevmiyorum filmlerini hatta aşırı komik geliyor .. yalnız garezin orjinalini izlemiştimuyuyamadım kaç gün
Birde "old boy" diye bir film izlemiştim. Muhteşem bir filmdi. çok etkisinde kaldım çook halada hatırladıkça tüylerim ürperiyo.
More Than Blue'yu indirdim ama altyazı uymuyor.:84::84::84::84:
Ooofffffff izlemeyi çok istemiştimmm.
aha bak yine didiiiiiin dimi didin didin :)" O Capon filmi" diye..
oldboy tarzı filmler varsa izleyebilirim. bana tavsiye edersen sevinirim.. gerçekten çok beğenmiştim..benim bildiğim hep uzak doğu filmleri dövüşlü falan ya sıkılıyorum izlerken.
canim filmi indirdiginde zip dosyasinda yazan imsmi uzantisina ayrintilarina bakarak arat alt yazisini oyle bulursun ancak digerlerinde hep kayma yapar.
zebbranın dediği yemek konusuna sonuna kadar katılıyorum
ay o erişteleri nasıl iştahla yiyorlar resmen ağzım sulanıyo benim de :)
ay bundaki çocuk chingun muu hani şu düşlerimin prensindeki prenss
Eski sayfalara bakınırken gördüm bu yorumu.
Ben de More Than Blue'yu izlerken 'ya anne ben makarna yapıcam şimdi' dedim.
Bizde öyle ince erişte yok tabi, spagetti seçtim bu yüzden.
İnsanın iştahı açılıyor cidden onları izleyince. Çok hoşuma gitti.
Evet marketlerde ben de görüyorum o eriştelerden. Alıcam bir gün.
Ooofff chopstickle yemek hayalim oldu benim bea. Vardır buralarda da ben de araştıriim bi. Çok istiyorum onlarla makarna yemeyi. Tabi önce becerebilmek lazım, kolay işe benzemiyor.
O choptickler ramen noodle satan yerlerde oluyor tek kullanımlık ücretsizBen gittiğimde mutlaka alıyorum bi kaç tane Kullanmakta çok zor değil.. Bana imkansız gelirdi ama internette nasıl kullanılacağını anlatan bir video izlemiştim ondan beridir kullanabiliyorum
"More than blue" izleyebildim sonunda... hem netten sorunsuz izlemek çok hoştu...
off ya nasıl aşklar bunlar yaaa...
sondaki şarkıdan tek bir söz anlayamasam da çok şey anlatıyor...zaten ağlayasım var :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?