*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

nerde yayınlanıyo ki bu?

canim paylasim sitelerinde indirmeniz icin linkler veriliyor.

I m sorry I love you nun konusu bana cok dramatik geldi acikcasi. izlermiyim bilmiyorum soyle 15 tatil gibi bi tatilim olursa kis aylarinda bolca gozyasi ile izlenebilir saniyorum.
ama konusu pek ilgimi cekmedi acikcasi. sadece kadin oyuncu cok begendigim bir oyuncudur onu begendim.
bir kac bolum izleyip ona gore karar vermek lazim.

evet dram ve gozyasi cok ilk 3 bolum-den sonra daha guzel oluyo dizi

Jun-seo, Mi-yeon ile yaşamakta olduğu ilişkiden yorulmuş ve biraz yalnız kalmak için yollar aramaktadır. Mi-yeon ise harıl harıl beraberliklerinin 2000. gününü kutlamaya hazırlanmaktadır. Bu sırada Mi-yeon bir trafik kazası geçirir ve komaya girer. Ertesi sabah hiçbir şey olmamış gibi sevgilisini ziyaret ettiğinde Jun-seo’nun bu kazadan henüz haberi yoktur. Önce kazaya inanmak istemese de hastanede yatan Mi-yeon’u kendi gözleri ile gördükten sonra yaşadığının bir rüya olabileceğinden şüphe duymaya başlar…Yapım: 2008 ~ GüneyKore
Tür: Romantik
Oyuncular: Lee Min-gi , Han Ji-hye , Lee Chun-hee , Lee Hwi-hyang , Lee Jeong-heon Süre: 1 saat 36 dk​

Son düzenleme:
Guzel bir filmdi.Sevgilisinden bikmis ve ondan kacmak icin bahaneler uyduran oglanin sonradan kizi deli gibi aramasi,onu bir kez daha gormek istemesi,pisman olmasi,oglanin kizi sevdiyini teype yazmasi,kizin evin bazi yerlerinde birakdigi mesajlar guzeldi.Filmden cikarilan dersler:Sevdikleriniz yaninizdasa onlari ne kadar cok sevdiyinizi soyleyin ve hissetdirin ki,sonradan pisman olmayasiniz.Hec kimseye bu filmdeki gibi sans verilmiyor.Ne yazikki.Spoi vermekden korkdugum icin cok sey yazmiyorum

Son düzenleme:
Welcome to Dongmakgol

ozet: erşey Güney Kore müttefiki bir Amerikan pilotu olan Yüzbaşı Neal Smith 'in uçağının düşmesiyle başlar...
Kazadan yaralı kurtulan Neal; Dongmakgol isimli, dış dünya ile pekte iletişim içinde olmayan bir köyün halkı tarafından kurtarılır ve tedavi edilir. Fakat Dongmakgol 'un tek misafiri Yüzbaşı Neal olmayacaktır..

imdb notu: 7.8 ancak bence daha fazlasini hakediyor..

yorumuma gelecek olursam cok cok cok guzel bir film cidden kizlar.. insanin icini acitiyo buruyo bi ynadan gulumsetiyo bi yandan aglatiyor.
oyle cici oyle masalsi bi anlatimi varki..
kuze koreliler ile guney koreliler savasindan bir kesit iceriyor.. ama ayni milletin insanlarinin birbirine neden savas actiklarini dahi bilmediklerine cok cok guzel bir atifta bulunulmus.
sevginin en masum hali burda karsiniza cikiyo iste..
masal gibi bir koy toplasan 20 kisilik nufus.
hersey oyle huzurlu iken yanibaslarinda muazzam bir savas.
tum bunlarin icerisinde bir amerikali bir deli niye savastiklarindan haberleri olmayan kuzey guney insanlari ile el bombasini patetes sanacak kadar savastan haberleri olmayan koyluler.. bombanin pimini kendine yuzuk yapan bi kiz..
muzikleri ve gorselligi ile sizi icine cekicek bir filim..

ben de arkadaşımdan almıştım bu filmi ama henüz izlemeye fırsatım olmadı... Savaş filan olunca içinde sonra izlerim diye düşünüyordum... sen beğendiysen daha önce izleyeyim :)

Asmin film cok guzel ben de izledim.bomba ellerinde kac saat kalmislardi,popkorn yapdiklarinda da guzeldi:)))))

en guzel kisimlarindan biriydi o popkorn zaten yerimseniben

sonu ile bilgi vermesen daha iyi olurdu sanki..

Bi-Mong

Herşeyden önce filmi çok beğendim, senaryosu farklı ve başladığı dakikadan itibaren sizi içine alıyor.

---spoiler---

Kim-ki Duk beni şaşırtmadı yine ara ara saçmaladı. ınsan şu soruyu sormadan edemiyor , uykusuz kalmak bu kadar zor mu ? ben üniversite yıllarımda 2 gün uyumadığımı bilirim. Hadi uykusuz kalmak bu kadar zor ,insan bir gün dişini sıkıpta gece yatmak yerine ,sabah uyuma düzenine geçemezmi en azından kafaya iğne batırmak, vucüda bir ton işkence yapmaktan iyidir . biriniz uyuyun biriniz uyanın :) e hadi bunu düşünemedin artık olan olmuş ,kız hapise girmiş uyumamak için kendini kasmanın ne manası var ? ztn hapiste ,dışarı çıkamaz ...

Filmin sonundaki kelebek mükemmeldi ,belki sonunda kız kelebek olupta esas oğlanın alnına konmasa bu kadar sevmezdim :) ama kafamda başka bir sonda yazmadım değil. şöyleki , esas oğlan esas kıza aşık oldumu ? oldu. rüyaları esas kızı yanına çağırsa böyle bir ilişki başlasa aralarında daha iyi olmazmıydı?

Bazı sahneler takdir edilesiydi . ılişki anlaımı eşlerin değişimi ve psikolojileri daha iyi anlatılamazdı herhalde .
Mantk hatalarına rağmen çok sevdim bu filmi çooook :)

---spoiler---

bebegimm filmle ilgili olarak tam manasi ile rahatsiz oldugum noktalara deginmissin :))
kim ki duk abartmayi ve muallak bir sonda birakmayi coook seviyo besbelli :)

evet abartıyor dediğin gibi muallak bir sonda bırakıyor ama çoğu filmden alamayacağın hazzıı alıyorsun filmlerinde , öylede bir çelişkisi var

mazosistlige yaklasiyoruz gibi bi his var icimde prenses :))

benim ilk izlediğim kore filmi Dream... ve ondan sonra burayı takip etmeye başladım... :)

benim ilk izlediğim kore filmi Dream... ve ondan sonra burayı takip etmeye başladım... :)

guney kore sınemasına damardan bır giriş yapmışşsın sen küçük böceğim daha iflah olmazsın izlemeden duramazsın olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…