• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Evet alfabe beni de aşar :27: Bir de konuşurlarken bazı yerleri manasız uzatıyorlar ya çok şirin oluyorlar :1: Ha gayret konuşma dilini öğreniriz :51:

İşte en sevdiğim kısmı :27: Çok şekerler ben çok beğeniyorum konuşmalarını birde çoğu insanın aksine iştahla yemek yemeleri de çok hoşuma gidiyor ben de acıkıyorum :27: Bir dönem az ramen yemedim :27:

İşte en sevdiğim kısmı :27: Çok şekerler ben çok beğeniyorum konuşmalarını birde çoğu insanın aksine iştahla yemek yemeleri de çok hoşuma gidiyor ben de acıkıyorum :27: Bir dönem az ramen yemedim :27:

Ay o yemek yemeleri dimi yaa :27: Şapur şupur girişiyolar ben de acıkıyorum sen gibi. Ama misa'da su ji sub pirinç lapasını kaşıkladıkça kusacak gibi olurdum :60: Ramen şu erişte gibi olan di mi hiç yemedim denemek istiyorum en kısa zamanda :52:

Ay o yemek yemeleri dimi yaa :27: Şapur şupur girişiyolar ben de acıkıyorum sen gibi. Ama misa'da su ji sub pirinç lapasını kaşıkladıkça kusacak gibi olurdum :60: Ramen şu erişte gibi olan di mi hiç yemedim denemek istiyorum en kısa zamanda :52:

Evet o ben uzun bir süre aramıştım büyük marketlerde var denemelisin hepsi değil ama aralarında güzel olanları var:27: Bol baharatlı olduğu için benim hoşuma gitmişti:27:

My Girlfriend Is A Gumiho ( Kız Arkadaşım 9 Kuyruklu Bir Tilki)

images

Çoğunluğun izlemiş olduğu popüler dizilerden biri.
Afişe bakıyorum, dizi içeriğine bakıyorum ve ne alaka diyorum?
Hatta ben bu afiş yüzünden diziyi izlemek istemiyordum önceden.
Zengin şımarık kız tripleri bol olan bir dizi olduğunu düşünüyordum.
Halbuki başroldeki kızcağız çok iyi, komik ve saf biri. Hiçbir zaman da afişte görüldüğü gibi şık bir şey bile giymiyor üstüne.
Neyse... Dizide tek tek bakınca çok tatlı sahneler vardı. Hiçbir zaman unutulmayacak kadar özgün ve güzel. :)
Karakterler kendine has kişiliklerdi ve onları izlemek zevkliydi.
Komedisi tam kıvamındaydı, eğlendik izlerken.
Bu anlamda çok hoş ama genel olarak çok iyi bir dizi diyemem.
Hoş bir romantik komedi fakat izlenmese de olur cinsinden bana göre.
Sonlara doğru oldukça durağan ve sıkıcı bir hal alıyor. Dikkatimi veremedim bu yüzden bazı anlarda.
Çok etkileyici bir dram olabilecekken o potansiyel kullanılmamış.
Bu durum "when a man loves" dizisinde de böyleydi ne yazık ki.
Ben Lee Seung Gi'yi çookk sevdiğim için izlemeye karar vermiştim.

Şimdi ne izlesem diye düşünüyorum. Sanırım Let's Eat'i izlemeye başlayacağım.:56:

Son düzenleme:
Bu filmi izledim en son.
İsmi 19. Yılı : 2009

20110725-seungri-heoijae-t-o-p-19-nineteen-ost-notesanotes.jpg

T.O.P için izledim. Yoksa belli zaten işe yarar bir film olmadığı. Başarısızdı.
19 yaşındaki 3 gencin kaçış hikayesi ama saçma sapan bir sebeple kaçıyorlar.
Mantıksız, kopuk, eksik bir film olmuş.

Let's Eat (2013)

lets+eat.jpg

Çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk güzeeeelllllllllllllllllllllllllllllldiii.
Daha ne desem ki?
Zaman nasıl geçiyor anlamadım izlerken.
Bir dizi daha ne kadar güzel olabilir? diye sorduklarımdan oldu.
Bir de nasıl olur da oyuncuların hepsi bu kadar doğal, bu kadar iyi oynar ya.
İnsan şaşkınlık içinde kalıyor.
Yemeğe bakış açım değişti. Artık bir şeyi yerken daha bir farkındalık sahibiyim. :KK53:
Komedisi de, romantizmi de, yemekleri de, karakterleri ve müzikleri de 10 numaraydı.

Yeni bir yakışıklıyla daha tanışmış oldum. Yoon Doo-Joon. <3
Kendisine aşık olmamak elde değil.:KK51::KK51:

arkadaşlar ben filmlerini izledim hep ama bir kore dizisi izlemedim sizin tavsiyeniz olan çok güzel bir dizi şunu izle diyebileceğiniz kore dizisi var mı ?

The princess man izle, kendi tarihlerinden alınma, biraz degistirmisler elbette. Düsman ailelerin cocukları, sonu cok hüzünlü. En güzel kısmı müzikleri...

Söyle;

En son izledigim, The Hotel King. Aslında cok hevesle baslamıstım, ama kore dizileri baymıs beni artık. Bir iki bölüm izledim, bir iki bölüm de atlaya atlaya izledim. Sonra son bölümün son 5 dk sına filan baktım. Artık muhtemelen sadece filmerini izler, müziklerini dinlerim...Konusu güzel ama bunun da, izleyebilirsin.

So Ji Sub hayranı olarak, Habil ile Kabil'e başladım, soluksuz 3 bölüm izledim bu gün :KK52:

Pişman olmayacaksın... : ) So ji sub'u cok severim ben de...Bir ara sitesine üye olmaya kalkmıştım, kore vatandaslık numarası mı ne istediydi, öyle manyagıydım misa'dan sonra.

misa ve habil ile kabil dışında hiç kore dizisi izlemedim film izledim ama . tekrar tekrar bu ikisini izliyorum hasta gibi :KK53:

al bakalımmm

Tesekkür ederim annem : ) The master's sun'da so ji sub dizisi. Benim hosuma gitmisti, ama böyle acıklı bir rolde degil orada, o yüzden annesi olasın gelmiyor so ji sub'un. : ) Fantastik, komedi, romantik.

Bu da en sevdigim müzigi;

Uyuyayım artık ben, cok memnun oldum. : )

Tesekkür ederim annem : ) The master's sun'da so ji sub dizisi. Benim hosuma gitmisti, ama böyle acıklı bir rolde degil orada, o yüzden annesi olasın gelmiyor so ji sub'un. : ) Fantastik, komedi, romantik.

Bu da en sevdigim müzigi;

Uyuyayım artık ben, cok memnun oldum. : )

iyi geceler, şarkı güzelmiş, böyle bi rol değil de aynı misa habil tarzı bir rolü olan dizisini biliyorsan izlemek isterim. artık yarın görürsün umuyorum. çok memnun oldum ben de :)

iyi geceler, şarkı güzelmiş, böyle bi rol değil de aynı misa habil tarzı bir rolü olan dizisini biliyorsan izlemek isterim. artık yarın görürsün umuyorum. çok memnun oldum ben de :)

İlla So Ji Sub'un olsun diyorsan, Road no 1 var, hüzünlü. Ben bitiremedim bu diziyi sıkıldım biraz.

Gene So Ji Sub'un, What Happened in Bali, burada da acıklı bir rolde ama yan rol ile bosrol arası bir rolde...

Bu sarkıya deliyim.

Bu da o diziden.

İlla So Ji Sub olsun demiyorsan The princess man, (Konu hızlı ilerliyor, trt'deki tarih dizileri gibi degil)

Baker King Kim Tag Goo,

Prosecutor Princess, (Arada komik ögeler de var, önerdiklerimden dedigin dizilerle en az aynı tadı veren bu)

https://www.youtube.com/watch?v=ybeKiDMJFwI

Autumn Concerto
(Bu taiwan dizisi, ama cok hüzünlü gene, nadir güzel taiwan dizilerinden)

https://www.youtube.com/watch?v=XxmBc_1TmXs

Böyle...

: )

Back