Ayy konu tam benlik valla 2 kilo fazlam var ne zamandr spora başlıycm ama hep erteliorum sınavlarım yaklaşıo çalışmam lazım ama hep pazartesi başlarm die erteliorum sınavdan sonraki pazartesiyi çok merak ediorum o yüzdn
iş yerindeki dolabın düzenlnmesi lazım bkalım patronumdan ne zaman azar işiticem ya ben çok tembelleştim her gün işe geç kalıorum hç bişey istemio cnm işe gtmek ders çalışmak spor yapmak gezmek tozmak izin verseler btün gün uyurum valla
ama kendime söz verdm toparlanıcm pazartesidn itibren erken kalkıcm yapmam gereken btun işleri yapıp sınavlara çalışmaya başlıycm inş yat yat nereye kadar pas tuttm valla kendimi bi silkelemenin zamanı geldi gecio sanırım
o sınava çalışmayı erteleme huyundan ikimiz de vazgeçelim
yurtta kaldığım zamanlarda bir arkadaş vardı, kız akşam 11 dedi mi yatardı, ertesi gün sınavı olsun, çok zor bi sunumu olsun, hiç dinlemezdi, yatardı 7 de de kalkardı,
ne gamsız gasabetsizsin der takılırdım,
ohoooo ben ona çalışmayı bitireli hafta oldu derdi, son zamanlara çalıştığınla hiç sınava girilir mi,
notları da hep yüksek yüksek, öyle inek bir tip değil, ama planını yapardı, ödevi olsun olmasın, hoca çalış desin demesin, günü ders sayısına böler, en kimsenin çalışmadığı dersi bile günlerden birine katardı, bir güzel çalışırdı, arada döner bize sataşırdı, bırakırdı bi film izlerdi, ama o gün kesin o derse bakacak,
arkadaşları tutuşmuş bir halde odaya gelirdi, ........ ! yattın mı gene, kalk bize şunu anlat, ne sorar burda, ya ne yapcaz biz , yetiştiremicez,
bizimki rahat sabah erkenden gelin uyuyacağım şimdi
gürültüden falan da rahatsız olmazdı, biz dolanırken odada o fosur fosur uyurdu
sonuç, ben de kalkayım da bitireyim şu ödevimi bari
ee hadi sen de başla çalışmaya, haftanın başını pazartesini cumayı şunu bunu bekleme, hemen şimdi başla