- 30 Ocak 2010
- 3.452
- 1
evet canim dogru anlamissin oyle demek istedim...birde herkesin bunye yapisi farklidir..kendini baskalariyla kisaslama bence..dedigim gibi bazilari az uykuya ihtiyac duyar,bazilari ise biraz fazla..kaldi ki,calismak ve kendini iyi hissetmek icin yeterli uyumalisin...baskalari ne der bilemem..is konusundada,ne olabilir baska bilmiyorum...tabi ben olsam ben de esimi yanliz birakmaz calisirdim kesinlikle..o konuda haklisin...o halde...eve de baraber gelince, yemek,temizlik gibi isleri ortaklasa yapmalisiniz bence..bak ben de calisan biriyim..esim .sagolsun her isime yardim eder...yemegi falan ben yapiyorum,o yapamiyor zaten..onun yardimi olmazsa cok yoruluyorum...destek onemli anlayacagin...kolay gelsin..
sağol canım,eşimle ev işleri konusunda şöyle bir politikamız var mesela dükkanın bütün işleriyle o ilgileniyor,makinaların bakımı,evrak işleri,tamire ya da formata gelen makinalar oluyor hepsi onun sorumluluğun da.Yani benim gibi oturmuyor dükkanda çalışıyor sürekli..Buna karşılık ta ev işleri bana ait.Öğlen eve gelince hallediyorum hepsini.O çok katı bir aile de büyümesine rağmen (hani şu erkek çocuklarını zerre çalıştırmadan büyütenler) yine de ben isteyince yardım eder bana ve her zaman der "yine en çok sen çalışıyorsun" diye.Ama onunkiler de az değil.Beraber evde durduğumuz zaman gece 1'den yatma vaktimiz 3'e kadar onda da sevdiğimiz dizilerden bir bölüm beraber azıcık vakit geçiriyoruz
Dedim ya zor..Gerçi hayat herkese zor.. :)