- 3 Eylül 2010
- 1.860
- 13
merhaba,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
merhaba hoşgeldin ne iyi ettin de geldin biz burda göz gezdirmişsindir sayfalara planlarımızı başardıklarımızı ve başarmadıklarımızı hepsini yazıyoruz ki yazınca inanılmaz bir şekilde gözümüze çarpıyor motive ediyor tabi biz de birbirimizi motive ediyoruz
henüz daha tam başaramadıysak da amacımız bu en azından
ne kadar çok katılım olursa o kadar iyi kenetleniriz amaçlarımıza
skopca
Ben hiç birini yapmıyorum.
Saldım kendimi küstüm hayata her şeye
Nasıl toparlayacağım kendimi ya
gel buraya devamlı maddelerini tekrar tekrar yaz her gün buraya yazmak zor gelirse bana öyle geliyor kopyala yapıştır yapıyorum karşılarına başardığını veya başarmadığını yazarsan bak ben tecrübe ediyorum bunu ertesi gün o salıverdiğin maddeye daha bir bağlanıyorsun
salma sakın kendini sitede kişisel gelişim bölümlerine de bak çok güzel yazılar var mesela
http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/405642-az-uyumanin-sirri.html
sayfasında nasıl daha az uyuyacağını anlatıyor şahsen çok şaşırdım ve bana çözümü açık açık anlatmış çok uyumaktan şikayetçiyim biliyorsunuz çok uyudukça her şeyden hayattan uzaklaşıyorum
ama bu linki tıklarsanız okursanız anlayacaksınız, iki kişiyi örnek vermiş biri çok az uyuyor biri en az 8 saat, nedeni de gün içinde hem bedenen hem de zihnen ne kadar çok çalışırsanız uykunun beş evresinden son evresine de o kadar hızlı ulaşıyormuşsunuz, yani gün içinde uyuşuk miskin sporsuz hareketsiz ve de kafayı çalıştırmadan, ders çalışma olsun kitap okumak olsun zihni çalıştırmadan bir gün geçirirseniz uykuya daha çok ihtiyaç duyuyormuşuz, şekil-A "Maip" ben
ama hem fiziksel hem zihinsel aktivitede bulunanın daha çok uyuması gerekir diyoruz değil mi düz mantıkla düşünürsek doğru gibi ama ters mantık işliyormuş !!!