Güneşle Yeniden Doğuşa.. Yeniden Ayaktayım Diyen Kadınların Mekanı..

Ben KoleraGünlerindeAşk'ı çok yavaş yavaş okuyorum. Benim için alıp elime sayfalarca okuyabileceğim bir kitap değil.
Sindire sindire okumam gerektiğini düşündüm. İlk kez bir kitabı bu şekilde okuyorum. Genelde üst üste sayfalarca okuyamadığım kitapları bir kenara atarım ama bunu okumam lazımmış gibi geliyor. Çok severek okuyorum zaten ama çok yavaş olmalıyım bunu yaparken.

Bu kitapla bu şekilde ilerlerken başka kitaplar okuyorum yanında. Onlar bitiyor koleragünlerindeaşk devam ediyor. Böyle devam edeceğim.

Filmi için bir arkadaşım çok sıkıcı demişti, o yüzden ön yargılıyım aslında. Kitap bitsin de bakarım belki. :)

Son düzenleme:
Bugün 3 litre suya ve 2 yeşil çaya tamamlayamadım maalesef, devamlı kahve ve siyah çay içtiğim için şu an midemden guluk guluk sesler çıkıyor daha fazla sıvı kaldıramaz bünye. diyete tam gaz devam, evde ve salonda spor yerine bugünlük yorucu bir yürüyüş iyi geldi...

kpss sadece türkçe çalıştım
nette inanılmaz vakit harcadım, popom yassılaştı iyice, üstelik popo sıkma egzersizleri de kaldı bak en iyisi yatakta kitap okurken popoya davranayım ben

Yatayim artık, netten ayrılamadığım için uyku düzenim bozuldu yine 2 haftadır, hepimize iyi geceler tatlı rüyalar..

yarına net yok kk yok

bugünün acısı çıkmalı, cezalıyım

of of of harika bir liste olmuş bu, emeğine sağlık ve kesinlikle Ursula sen ne yaman kadınsın

burası tam benlikmiş, geç keşfime yanayım ben köşemde

Hoşgeldin

Şu vakte kadar bakım süs ve kitap okumakla geçti, o kpss ye ben girmeyeceğim sanki

Bugün pirinç lapası diyetim bitti, ikinci günü de atlattık çok şükür artık yarın tartılalım bakalım kaç çıkacağım.

Bu sabah 600 gr. eksik çıktım. iki kilo diyorlardı ama, yarına 63 çıkmayı umuyorum...

Maip ben de dün uyumadan önce okuduğum kitabı yarın bitirip diğerine başlama sözü verdim kendime ve yaptım.
Kitabımı bitirdim sabah başka hiçbir şey yapmadan.
Sonra ötekine geçip okumaya başladım. :)) Dizi izleyecektim sözde ama onu yapamadım.
Artık yavaş yavaş oturacak sanırım her şey. Başlangıç iyi oldu benim için.

Çok sevindim Ama ilk önce kitabı okuman daha önemliymiş ve ilk onu halletmişsin önemli olan da bu zaten, diğerine de geçmişsin, diziyi nasıl olsa izlersin sonra

Ben de yatmadan önce 2 aylık yapacaklarımı yazdım, harika oldu, zaman sınırlaması da koyunca kesin o işi hallediyorsun.

ye o kurbağayı kitabında vardı bu öneri pek bir hoşuma gitmişti hatta bununla da ilgili uzun bir yazım vardı ortalarda bir yerlerde ama

Evet geride kalmış :26: alıntıladım herkes görsün diye .

Herkes liste yapmamış TheBlackKeys ve Tryamour hedeflerinizi göremiyorum .:44:

Ben de eve gidince yazacağım .Maip sen yoga eğitimi almışsın sence ben tek başıma ,evde öğrenebilir miyim ?

Son düzenleme:
Şimdiden kabaca yazayım dedim :)

1)Sabahları güne yoga yaparak başlamak .(Nasıl yapıldığını öğrendikten sonra )
2)Kahvaltıdan önce elma sirkesi+bal+su karışımı içmek.
3)Düzenli olarak kitap ve kişisel gelişim dergilerini okumak .
4)Haftada en az 3 film izlemek.
5)İngilizcemi geliştirmek .
6)Akşamları yatmadan önce Jillian Michaels egzersizimi yapmak.
7)Beslenmeme dikkat edip,paketlenmiş gıdalardan uzak durmak.
8)Kişisel bakımlarıma özen gösterip,ihmal etmemek.

Hafta içi 9-18 çalışıyorum :26: İş çıkısı ise ,halk oyunları kursuna gidiyorum o da 18:30 başlayıp, 21 de bitiyor .

bende gündz uyuyup gece ayakta olanlardanım.. ama ne enerji düşüklüğünden ne kilo sorunundan ne depresyondan nede isteksizlikten...sadece meslekten... Hemşire (

Ben de eve gidince yazacağım .Maip sen yoga eğitimi almışsın sence ben tek başıma ,evde öğrenebilir miyim ?

Şu aralar kitap okumak ve dizi izlemek dışında üstüne düştüğüm bir şey yok.
Bol bol okuyorum en çok. O yüzden liste yapacak durumda değilim.

şu an en yakın hedefim, kpss nin üstesinden gelmek
haydarpaşa dan Seni yeneceğim kpss diye bağırmak istiyorum
varım yoğum o oldu, taşı toprağı da altın değil konuların ancak
hedeflerimi 7 temmuz sonrasında uzun uzun paylaşırım
dilerim hepimiz ideallerine ulaşan nickler oluruz
hürmetler efenim

kişiye göre değişiyor, kimileri başkalarıyla birlikte yapmak istiyor kimi tek başına daha iyi konsantre oluyor, ben tek başıma konsantre olanlardanım, küçüklüğümden beri piyasadaki yoga kitaplarını alırım, dvd lerini izlerim, çok da güzel olur, yalnızken daha iyi dinlersin bedenini, sen de tek başına öğrenebilirsin istersen

harikasın, çok beğendim..

bende gündz uyuyup gece ayakta olanlardanım.. ama ne enerji düşüklüğünden ne kilo sorunundan ne depresyondan nede isteksizlikten...sadece meslekten... Hemşire (

yapacak bir şey yok artık sen de ona göre planlayacaksın hayatını, Almanya'da 3'de kalkıyorlar, hava daha aydınlanmadan işe gidiyorlar, elbet orası disiplin ülkesi, bizde yadırganır, zor gelir böyle işler, iyi yönünden bakalım, pek çok kişinin yapamayacağı bir işi başarıyorsun, gece çalışmak.... zor olmalı. Ne kadar zorsa o kadar tatlı olur derler

kpss geri sayım,
bitkisel karışım ve egzersizle ideal kiloya ulaşma= 65,
kitap listeme yenilerini eklemek, var olanların üzerini çizmek
kafka, nietzsche, i. yalom, jane austin, albert camus, wirginia woolf 'un tüm eserlerini bitirmek, aylak adamı ve de..
zeki demirkubuz, jim jarmusch, bergman ve woddy allen filmlerini izlemek,
sabah 6 da kalkmak,
gece normal insanlar gibi vaktinde uyumak,
yeni müzikler keşfetmek,
akordeon çalmayı öğrenmek,
kendimi ifade edecek kadar ingilizce
uzar gider bu ama ilk akla gelenler bunlar..

Son düzenleme:

Arkadaşlar merhaba, maipin ilk mesajımı beğenmesiyle bu topiği hatırladım, kaç zaman olmuş yazmayalı :)
Ne çok şey değişmiş o günden bu yana.

Hedeflerime bakıyorum da çoğunu gerçekleştirmişim. 87 kiloymuşum şu an 75'im. Gerçi hala yolum var ilk yazdığımdan beri diyetteyim güya
Ama artık boyuma göre normal kiloda olduğum için çok zor gidiyor. Günde 1 saat egzersiz hala yapıyorum, suyumu diyet yapmasam da aksatmıyorum.

Kafemizden ve bir pazarımızın olmamasından dert yanmışım kafemizi daha 2 gün önce tamamen kapattık, bu mesajı ve yaşadıklarımı okuyunca tekrar doldu gözlerim. 4 senelik kabusum bitti artık. Her şeyi yeni baştan yaşıyor gibiyim.

Artık yeni hedeflerim var ama şimdi yazmayacağım çünkü 1 aylığına istanbuluma gidiyorum, döndüğümde bu topikte hedeflerimizle görüşmek üzere, bu sefer her birinin gerçek olması için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum

evet giremedm canım ama kaytarmadım, cumartesi gününden beri yoğundm, misafrlerim vardı, kuzenler falan, bu sayede gec yatıp erken kalktım, biraz alıştm az uykuya :) hem iyi bi tatil oldu bana, dün de kpss ye calışmaya basladm, bugn de devam ettim, edicem de hava bugn bozuk olmasna ragmen yatasm yok, çalışasm var, hırs geldi, ayseyma kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…