Güneşin Kızları Kanal D

Tahmin ettiğim gibi Haluk kurtarmaya çalışmış Rana sorumlu belkide sevdiği adam savaşın annesi ile evlenmiş olabilir.
Zaferin ismini göremedim yazmadı heralde diziden ciktiysa konusu yarım kaldı ama.
Melisada Savaşla nazlinin arasını açtı artık haftaya bir ayrılık sahnesi olabilir.

o sevilay nasıl cesaret edipte haluk'u aldatmış pes.
ali haluktan değilse ileride ikizlerin haluktan olduğunu görebiliriz.
zaten zaferin asıl amacı da periydi. peri sadece ondan demek ki.
savaş nazlı beraberliğine neden bu kadar karşılar anlamadım. vebalı mı bu çocuk. alıp okutup bakmışsınız. sevgili sevgili takılsalardı işte.
nazlı'ya diyecek bir şey bulamadım 17 inde kocaya kaça aman yoksa evde kalırsın aman adam gibi okulunu okuma.
dna testini de açık isimle yapmışlar hastaneden biri bir muhabire çıtlatsa çarşı karışır.
elif miydi neydi o dans sahnesi ne kadar gereksizdi ya kızın yerine ben utandım hadi yanında millet dans etse neyse. gidip birde emreye koala gibi sarıldı. diziye kim girse altından bir çapanoğlu çıkıyor arkadaş.
güneş en sonunda rananın saçına yapışacak az kaldı.

ben izleyemedim geçen bölümü tuğçenin içeceklere ilaç attığı ortaya çıktı mı?

S
o sevilay nasıl cesaret edipte haluk'u aldatmış pes.
ali haluktan değilse ileride ikizlerin haluktan olduğunu görebiliriz.
zaten zaferin asıl amacı da periydi. peri sadece ondan demek ki.
savaş nazlı beraberliğine neden bu kadar karşılar anlamadım. vebalı mı bu çocuk. alıp okutup bakmışsınız. sevgili sevgili takılsalardı işte.
nazlı'ya diyecek bir şey bulamadım 17 inde kocaya kaça aman yoksa evde kalırsın aman adam gibi okulunu okuma.
dna testini de açık isimle yapmışlar hastaneden biri bir muhabire çıtlatsa çarşı karışır.
elif miydi neydi o dans sahnesi ne kadar gereksizdi ya kızın yerine ben utandım hadi yanında millet dans etse neyse. gidip birde emreye koala gibi sarıldı. diziye kim girse altından bir çapanoğlu çıkıyor arkadaş.
güneş en sonunda rananın saçına yapışacak az kaldı.

ben izleyemedim geçen bölümü tuğçenin içeceklere ilaç attığı ortaya çıktı mı?
Savaş biliyor sadece bilgisayardan görüntüleri izledi sonra tugceden aldı ilaçları içki ile içip halukun yanına gitti boğazına yapıştığı an.

S

Savaş biliyor sadece bilgisayardan görüntüleri izledi sonra tugceden aldı ilaçları içki ile içip halukun yanına gitti boğazına yapıştığı an.

teşekkür ederim canım. demek ki tuğçenin yaptığı kötülük ilk defa işe yaramış oldu. :-)

Alinin babası levent olduğuna göre ikizlerin babasida Haluk çıkacak büyük ihtimal artık.
Güneş 1997 yazında tecavüze uğramış dünkü bölümde oyle anladım kızlar bu durumda 98 doğumlu oluyorlar o zaman 17 yaşına girmeleri gerekti.

Guzel bir bolum pazartesi bizi bekliyor :KK70:
Buyuk bir ihtimal gunesi haluk tecavuz etti, ikizlerde ondan.
Aynen öyle çıkacak. Ama dizinin reytigleri iyi değil umarim düzelir ve bence Haluk aliyi birakmiyacak ne kadar kötü davransada seviyor.

Valla şu Ali oğlana içimiz gitti annemle.
Çocuk babaya gidemiyor, anneye gidemiyor.
Nereye gitse kapı duvar.
Nasıl da güzel rol yapıyor kuzum :KK200:

X