Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
  • Konu Sahibi gün batimi
slm. osman müftüoğlu nun önerdiği daylong lipozomlu güneş kremini kullanan var mı arkadaşlar? okumayanlar için yazısını aynen kopyalıyorum:

Bu yaz hangi ürünler moda

Cilt ürünlerinin de moda oldukları bir süreç var! İsterseniz önce modası hiç geçmeyecek olanları bir kez daha hatırlatalım: Alfa lipoik asid, resveratrol (üzüm çekirdeği özü), nar özleri, Koenzim Q-10, C vitamini, yeşil çay ve hyalüronik asid. Son zamanlarda çok sık kullanılan ürünlerden biri olan İdebenon bu yazın favori cilt destekleri arasında gösteriliyor. İdebenon’u patentli olarak üreten, botoksu da üreten firma yani Allergan’dır. Allergan firması bu ürünüyle daha iyi sonuç alabilmek için bir kozmetik firmasıyla, E. Arden ile anlaşmış ve ortaya muhteşem bir ürün çıkmış: Prevage!

Prevage hem mükemmel bir nemlenme sağlıyor hem de kırışıklıkları belirgin olarak azaltıyor. Bu yılın favori ürünlerinden biri de yukarıda saydığımız temel cilt desteklerinin yani "cilt ustaları"nın neredeyse hepsinin bir arada olduğu Amerika’da üretilen bir ürün: Firmagen Skin Repair System! Bu ürün "Firmagen" tarafından geliştirilmiş. Ülkemizde Pro-Der adıyla satılan bu üründen de kullanıcıları bir hayli memnun. Yaz sezonun önemli cilt ürünlerinden biri de, lipozom teknolojisi ile geliştirilmiş güneş koruma kremidir. Eczacıbaşı İlaç tarafından ithal edilerek satışa sunulan bu ürün kendine o kadar güveniyor ki neredeyse cilt kanserinden korunmanızı bile garanti ediyor. Daylong isimli ürünün farklı koruma gücünde olanları var.

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi gün batimi
la roche posay +50 faktör gerçekten çok iyi bi marka çok memnunum..tavsiye ederim.

• Konu Sahibi gün batimi
ben niveanın 30 faktörlüsünü kullanıyordum bitti şimdi 50 faktörlüsünü alacağım.
Spreyli olanlar iyi
fakat bundan önce Garnier kullanıyordum ki ondan çok çok memnun kalmıştım tavsiye ederim, hem çok güzel nemlendiriyor hem de yapış yapış olmuyor. Fakat şu anda bulunduğum yerde Garnier marka bulamadım malesef...

• Konu Sahibi gün batimi
coppertone 60 faktör kullanıorum yağsız olduğu için sivilcede yapmıor,güneşe çok hassas bi cildim olduğu için çok faydasını gördüm,sebamed 60 faktörde kullanmıştım o da çok etkili...

• Konu Sahibi gün batimi
Ben elimde duruyo diye yine bu Vichy 50 + yı kuullanıyım dedim daha önce yüzümde beyaz beyaz sivilce çıkardığı için kullanmaya korkuyodum ya yine sürdüm yine aynen beyaz beyaz sivilce çıkardı . Acaba başka ürünlerle karıştırdığım için mi oluyo diye düşünüodum ama şimdi öle de bi durum yok kesinlikle Vichy yapıyo nefret ettim elimde kaldı Yine ne varsa Coppertone da var diye düşünüyorum cildimde öle bişeler çıkarmıyo

• Konu Sahibi gün batimi
kızlar ben çok beyazım ama öle böle değil bildiğiniz süt beyazı :S ve ilk etapta öle çıkmak istemiyorum arkadaşım niveanın güneşsiz bronzlaştırıcısını al ilk etapta dedi ama bilmiyorum ne yapsam bi sakıncası olurmu çünki bi hafta sonra güneşlede yanıcam. yani hem güneşsiz kullanıp güneşe çıkmak sorun çıkarır mı ki güneşe çıkınca keserim kullanmayı ama yinede içimde şüphe kalmasın...

• Konu Sahibi gün batimi
Bende seba-med ın 50 faktörlü gunes kıremını kullanıyorum.Sürerken nemlendırıcı kullanma ıhtıyacım bıle oluyor yaglı degıl cilde güzel parlaklık verıyor.

• Konu Sahibi gün batimi

bende bugün varmısın yokmusun yarışmasında acun tanıttı kalıcıymış 1 kere sürmen yetiyomuş ilgimi çekti ve eczacıbaşının inceledim nette caportone ilede nerdeyse aynı fiyat
denemeyi istiyorum bakalım
eğer alan var ise bilgilendirirse sevinirimsengözlerimebaksanab

• Konu Sahibi gün batimi
kızlar BIODERMA 60 faktör aldım kesinlikle tavsiye ederim. benim cildim karmadır yazın böyle yüzüm vıcık vıcık olurdu diğer kremlerde ama bunu sürüp bide fondöten sürdüğüm halde kupkuru. süperrrrrrrr bişey
sprey olanı aldım. dehşet güzel vallaaa:teytey:

• Konu Sahibi gün batimi
fiyatı ne civarda bu bioderma nın??

• Konu Sahibi gün batimi
arkadaslar bildiginiz cabuk bronz yapan ve koruyan gunes kremi warmi?

• Konu Sahibi gün batimi
fiyatı ne civarda bu bioderma nın??

tatlım 48 e aldım ama azıcık spreyi bile yetiyor. bugün mezuniyet törenine gittim o sıcakta bile cildim kuruydu hiççç yağlanma yapmadı ki benim cildim karma ve çoook hassas. ben bide roc un dudak ve göz çevresi için stick olanını aldım o da süper gerçekten. ben çok ararım bu tarz ürünleri kesinlikle tavisye ederim. a.s.

• Konu Sahibi gün batimi
arkadaşlar aveneyi kullanan varmı kımyasalmı

canım bende avene almaya gitmiştim ama biodermayı görünce inan şok oldum. bence avenden daha güzel.cildim karma ve hassas okadar ürün değiştirdim bugün beytepenin gözünde günşeteydim ama hiç yağlanma yapmadı a.s.

• Konu Sahibi gün batimi
Canım, bende güneşe çıkınca yüzümde kızarıklıklar oluyor.Doktorun bir internet adresi war mı?warsa werir misin?

• Konu Sahibi gün batimi
arkadaşlar ben aşırı beyazım ve cildim çillenmeye çok müsait.En son Garnier Haute FPS 20 kullandım.Saatlerce güneşin altında kaldığım halde hiç kızarmadım.Yalnız ayaklarımın üstüne sürmeyi unutmuşum.O yüzden bacaklarım beyaz ayaklarım 3 gün sonra esmerleşti.3 gün ayakkabıda giyememiştim.Şiddetle tavsiye ederim

• Konu Sahibi gün batimi
Canim benim benimyüsümde sivice problemi yasiyordum vichy 50 bfaktor yagsiz su bazli günes koruyucusunu kullaniyorum 2 yildi memnun kaldim degiştirmr geregi duymuyorum

• Konu Sahibi gün batimi
Güneş koruyucu bir ürün alırken aşağıdaki maddelerden birkaçını içermesine dikkat edilmelidir:

UVB’ye karşı koruyan : Padimate O (Octyldimethyl PABA), Homosalate, Octisalate (Octyl salicylate), Octinoxate (Octyl methoxycinnamate or OCM)

UVA’ya karşı koruyan : Avobenzone (Parsol 1789), Zinc Oxide, Ecamsule (Mexoryl)

UVA ve UVBye karşı koruyan : Octocrylene, Titanium Dioxide, Zinc Oxide , tinosorb

kullandığım güneş kremim copportonenin içinde bunlardan hiçbiri yok..ayrıca dimethicone varCADIARZU

• Konu Sahibi gün batimi
Uzmanlara göre bronzluğun anlamı “Güzellik” değil, “Deri Hasarı”!

Bronzlaşma, derinin güneş hasarı gördüğünün ve kendini bundan korumaya çalıştığının bir işareti...

Bronz ten, çoğu insan tarafından sağlıklı görünümle özdeşleştirilir. Özellikle birçok kadına göre ten, ne kadar bronzsa o kadar sağlıklı ve güzel görünüldüğü düşünülür. Ancak uzmanlar tam aksini söylüyor. Deri Hastalıkları Uzmanlarına göre bronzluğun anlamı “güzellik” değil, “deri hasarı”. Anadolu Sağlık Merkezi’nden Deri Hastalıkları Uzmanı Dr.Sadiye Kuş, “Yaşam boyu 5 defadan fazla güneş yanığı geçirmek, deri kanseri geliştirme riskini 2 kat artırıyor” diyor.

Sağlıklı Bronzlaşma Diye Bir Kavram Yok!

Deriye doğal rengini veren koyu pigmente “melanin” adı verilir. Melanin, “melanosit” adı verilen pigment hücreleri tarafından üretilir. Derimiz güneşe maruz kaldıktan sonra, melanositler daha fazla ultraviyole ışını absorbe edebilmek için, daha fazla melanin üretmeye başlar. Böylece cilt rengi koyulaşır. Gerçekte bronzlaşma derinin çoktan güneş hasarı gördüğünün ve kendini bundan korumaya çalıştığının bir işaretidir. Ne yazık ki bronz görünüm, pek çok kişi tarafından sağlık göstergesi olarak algılanmasına rağmen, sağlıklı bronzlaşma diye bir kavram bulunmamaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…