Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
kızlar ben la roche posay +50 kullanıyorum yagsız olanını. memnunum kolay sürülüyor emilimi kolay .zaten hassas ciltler icin bu ürün .

Coppertone 45 kışın
Coppertone 60 yazın :)

Tüm güneş gören bölgelerde kullanabilirsiniz,
Yağsız ve dermotolojiktir..

kızlar biothermde indirim varmış da, multi protecition spf50 alıcam kullanım memnun olan var mı, alıyım mı, ben sebamed kullanıyorum da biraz yağlı yapıyor, bu nasıl , bilgisi olan yazarsa sevinirim

canım sebamedin 60 faktörlü kremini kullan.benimde bi arkadaşım çok beyaz o kullanıyor çok güzel olduğunu söyledi onu tavsiye ederim

bende chıcconun 50 faktoriyel güneş kremini kullanıyorum chıcco çocuklara yönelik ürünler üretiyor biliyorsunuzdur.Şu anda kozmetige güvenemiyorum acıkcası o yüzden hep bebek kremleri kullanıyorum ve çokta memnunum en azından içindeki kimyasalların yan etkisi olmuyor ve içim rahat cildimi tahriş etmiyor yumuşacık yapıyor deneyin derim

Garnier yüksek faktörlüü süper..........

bende 2 gün önce avene 50+ aldım bakalım iyi sonuç alacakmıyım.

ben avene 50f aldım benlerimle sorunlarım var beyaz tenliyim de zaten..ama bu acayip yoğun bi krem: kremi yedircem diye yüzüm kızarıyor onu da geçtim beyazlığıma beyazlık katıyor hadi onu geçtim parım parım parlatıyo yağlandırıyo..verdiğim para çöpe gidiyor anlayacağınız:/

yaglı ciltli olanlar fluid olan kremleri alacak arkadaslar.onlar yagsız üzerinde yazmasına dikkat edınn

kızlar sizlere lancome 60 faktor olan güneş kremini öneririm.Gerçekten güzel.Ben 1 aydır düzenli kullanıyorum.Çil ve lekelerden eser yok.Daha önce yüzümde yanaklarımın üst kısmında kahverengi lekeler vardı.Güneşten lekelenmişti.Çok kötü duruyordu.Ama lancome 60 factorlüsünü kullandıktan sonra tamamen yok oldu diyebilirim.İskenderunda yaşıyorum.Malüm havalar 38-40 derece sıcak güneş yakıcı ......Buna rağmen lekelerim hiç kalmadı diyebilirim.Hepinize tavsiye ederim.Çok güzel koruyor.........Diğer ucuz kremlerden alıp paranızı çöpe atmayın.Hiç iyi korumuyor.Sabamette kulandım .Lancome gibi iyi sonuç vermedi.Ayrıca 12 saat koruyor..........

avon Un 30 Faktörlü Kremini Kullaniyorum.üstelik Cilde Elastikiyet Kazandiriyor.çok Memnunum Tavsiye Ederim,üstelik çok Uygun...

bende önce vıchy+50 kullanıyordum 2 yıldır avene kullanıyorum

kızlar sizlere lancome 60 faktor olan güneş kremini öneririm.Gerçekten güzel.Ben 1 aydır düzenli kullanıyorum.Çil ve lekelerden eser yok.Daha önce yüzümde yanaklarımın üst kısmında kahverengi lekeler vardı.Güneşten lekelenmişti.Çok kötü duruyordu.Ama lancome 60 factorlüsünü kullandıktan sonra tamamen yok oldu diyebilirim.İskenderunda yaşıyorum.Malüm havalar 38-40 derece sıcak güneş yakıcı ......Buna rağmen lekelerim hiç kalmadı diyebilirim.Hepinize tavsiye ederim.Çok güzel koruyor.........Diğer ucuz kremlerden alıp paranızı çöpe atmayın.Hiç iyi korumuyor.Sabamette kulandım .Lancome gibi iyi sonuç vermedi.Ayrıca 12 saat koruyor..........

hiç bronzlaştın mı cancan... fisfisfis ben hiç yanmamak istiyorum da... a.s

hiç bronzlaştın mı cancan... fisfisfis ben hiç yanmamak istiyorum da... a.s

Ben zaten esmer tenliyim.Şu anda bronzlaşmadım.Denize gittigim zaman güneşlenirsem bronzlaşırım heralde.Eşim kısmet olursa temmuz ayı içinde izne ayrılacak.O zaman denizin keyfine varıp buronzlaşırım herhalde.Neden hiç bronzlaşmak istemiyorsun.Sarışının adı, esmerin tadı.......... bu lafı hiç unutma......

açık tenli olmak daha çok hoşuma gidiyor...ama hep yanıyorum güneşte...hatta kışın soğuktan bile yanıyorum... :roflol: bi normal rengime kavuşamadım... a.s.

canım sana amwayın kremlerini önerebilirim gerçekten dünyadaki ünlü 3 kozmetiğin içinde yer alıyor
gerçekten güzeller istersen temin ederiz

Ben şimdiye kadar roc sebamet avon oriflame ve copertone marka güneş koruyucular kullandım ama en memnun kaldıklarım roc ve copertone oldu şu anda copertone kullanıyorum güzel koruyor parlatmıyor tavsiye ederim.

herkesin memnuniyeti beklentisi farklıdır
en iyisi senin deneye deneye istediğini bulup alman

bence de herkesin cildi ve beklentisi değişik oluyo..deneyerek öğrenmek en iyisi..cilde uygun ürünler araştırılıp içinden seçim yapmak gerekiyo ilk olarak..bu her ürün için böyle ama güneş koruyucu gerçekten zor oluyo.bazen yağsız olanlar bile yağlandırabiliyo.sabırla deniyoruz herşeyi napalımmm :)

X