Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
Benim cildimde yağlı sivilce pek olmasada sebum salgısı çok fazla..bu nedenle uygun güneş kremini ancak deneyerek bulabilirsin çünkü her kremin her cilde etkisi farklı oluyor.ancak termal sular ihtiva eden ürünler herzaman daha iyi sonucu veriyor.yani la rocher posay,uriage,vichy gibi termal sulardan yapılmış ürünleri denemelisin bence..ben vichy capital soleil 50+ sph kullanıyorum..bunun en büyük avantajı çok sıvı olması ve hemen emilmesi..küçücük bir şişede satılıyor görünce bu bana 1 ay yetmez demiştim ama nerdeyse 9 aydır kullanıyorum çok akışkan olduğu için azıcık uygulamak kafi..kesinlikle tavsiye edebileceğim bi ürün fiyatıda şu an değişmediyse 45 ytl civarı olması lazım

gamze benim cildim de sorunlu ve çok hassas...bugün cilt doktoruna gittim sorunlarım için ve güneş kremi de önermesini istedim...bana güneş kremi kullanmamamı, hatta güneşte durmamı söyledi...istersen sen de bi doktora görün...

Canım bu doktorlar da bi entersan birinin dediği birinin dediğini tutmuyo:uhm:

COPPERTONE diye bi krem var onu al..banada doktor tavsiye etti bende beyazım birazda çillerim var hemen kızarırım ve 2-3 günde geçmez kızarmam..büyük şişesi 50 faktörlü olanı 50ytl biraz tuzluda..ben küçük bi şişe aldım 15 ytl olandan..dışarı çıkarken kıyafetime göre açıkta kalan yerlere acık sürüp çıkıyorum..

Benim cildimde yağlı sivilce pek olmasada sebum salgısı çok fazla..bu nedenle uygun güneş kremini ancak deneyerek bulabilirsin çünkü her kremin her cilde etkisi farklı oluyor.ancak termal sular ihtiva eden ürünler herzaman daha iyi sonucu veriyor.yani la rocher posay,uriage,vichy gibi termal sulardan yapılmış ürünleri denemelisin bence..ben vichy capital soleil 50+ sph kullanıyorum..bunun en büyük avantajı çok sıvı olması ve hemen emilmesi..küçücük bir şişede satılıyor görünce bu bana 1 ay yetmez demiştim ama nerdeyse 9 aydır kullanıyorum çok akışkan olduğu için azıcık uygulamak kafi..kesinlikle tavsiye edebileceğim bi ürün fiyatıda şu an değişmediyse 45 ytl civarı olması lazım

cnm aynı ürün bende de var ve 9 ay gitmesi mümkün değil.çok az sürüyorsun.güneş kremlerinde en büyük hata az sürmektir.gerekirse en ucuzunu alın ama çok bol sürün diyor dermatologlar:1no2:

bu arada bayanlar güneşin saçtıgı ulktraviyole ışınları sivilcelere iyi gelir.ama tabi soyucu bir krem veya ilaç kullanmıyorsanız.birkaç günde bir çok yakıcı olmayan güneşe cildinizi tutun.ama yakıcı güneşte ve genel olarak güneş kremi sürmek uzun vadede çok yararlı.çünkü uva ışınları cildin alt katmanlarına kadar giren ve kırışıklıklardan çok büyük ölçüde sorumlu tutulan bir ışın.yerimseniben

ben tavsiye etmediklerimi söyliim:-)
sebamed kalıp gibi kalıyo, beyaz beyaz, emilmiyo kolay kolay
nivea da vıcık vıcık, parlıyo, terleyince de perişan ediyo insanı
ben de henüz bulamadım aradığımı ama copertone'u baya methediyolar..

En güzel güneş kremi bence lancome 60spf olan güneş kremi.Neutrogenayıda önerebilirim.Oda 60 spf.ikiside 88 ml.Ama lancome biraz pahalı ve çok güzel koruyor.Neutrogena güneş kremi ise biraz daha uygun .fiat olarak.Oda güzel.ikisinide denedim .her ikiside çok güzel tavsiye ederim......

copertone 50 yi aldım arkadaşlar fiyatı 50 ytl.... özelliği şu bakım yapıyor nemlendiriyor.. bakım açısından süper. birkaç gün oldu kullanalı ancak nemlendirmeden midir nedir bilemem önceden olmazdı bunu sürünce yüzümü terletiyor resmen dışarı çıkınca... ilkinde ben çok sürdüm ama az sürüncede oluyor. biri makas alacak olsa yanağımdan eli kayar yani az sürmeme rağmen... hoş kimse makas almıyor yanağımdan ama neyse....
45 liği bu etkiyi yapmayabilir özellikleri aynı değil çünkü. 45liği sadce güneş kremi, 50 liliği ise tam bir bakım kremi+güneş kremi.....
bence babenin kini deneyin onuda çok övüyolar

Benim hassas bir cildim var eczaneden güneş koruyucu olarak Baby Blanket adlı bir ürün aldım. Bebek markası ama koruma özelliği ve dokusu çok güzel ben çok memnun kaldım öneririm herkese

bende sebamet kullanıyorum. determine de iyi bir güneş kremi

bayanlar bende açık tenliyin roc'un 50 faktörlüğünü kullanıyorum. bunun diğerlerinden bir farkı var,diğerleri 2-3 saatte bir yinelenmeli yani tekrar sürülmeli ama bu 6 saat etkisini devam ettiriyor.

Aysuncum bu hangisiymiş 6 saat koruyan? roc'un 50 faktörü mü başka bi ismi var mı?tam adını verebilirmisin....
Ben tüm gün koruyan daylong die bi ürün biliyorum ama kullanmadım hiç biraz pahalı.
Sanki tüm gün koruyamaz hiç bir ürün gibi geliyo bana????? ama korusa ii olur....

Aysuncum bu hangisiymiş 6 saat koruyan? roc'un 50 faktörü mü başka bi ismi var mı?tam adını verebilirmisin....
Ben tüm gün koruyan daylong die bi ürün biliyorum ama kullanmadım hiç biraz pahalı.
Sanki tüm gün koruyamaz hiç bir ürün gibi geliyo bana????? ama korusa ii olur....

canım rog 50 faktör ismi bu Rog tanınmış bir kozmetik ürünü reklamlardan bilirsin. bitmek üzereydi copperton 50 aldım. hem bunu çok övdüler diye hemde şuan bulunduğum ile Roc'un güneş kremi yok diye....
ben izmirde YKM'den almıştım geçen yazın sonunda Ağustosta indirimli hali 50 idi belki artmamıştırda. 6 saat koruyordu evet hem üzerinde yazoyor hem de satan bayan söylemişti. Allah var artık yazın başındamıyız diye bilemiyorum pek öyle güneş lekesi falan olmadı.. ama yoğundu biraz ya biraz da ondan değiştirdim. ama coperton 50 le ilgili yazdıklarımda yukarıda yazıyor. Sevgiler

Son düzenleme:
yves rocher in 50 korumasını kullanıyorum biraz yağlı ama çok memnunum :hooray:

Arkadaşlar bende innovanın 50+ sını aldım ama hiç bir etkisini göremedim çillerim daha da arttı.Ayrıca yüzüm kremi emmiyo bu yüzden tortu halinde kalıyor .Çok sürmenin imkanı yok zaten elinde kalıyor krem fiyatı 35 ytl uygun gibi geliyo ama işe yaramıyo ..........:sm_confused:

arkadaşlar ben sabamet olsun başka ürünler olsun hep kullandım,ama ona rağmen gecen yaz alnımda güneş yanığı belirdi.kışın gidiyor yazın cıkıyordu.bu baharda bi arkadaşın tavsiyesi üzerine garnıer 50faktörlü bir ürün aldım.bununla beraber İxora Salyangoz Kremi aldım ikisini beraber kullanmaya başladım. ve alnımdaki güneş yanıgı nokta nokta beyazlanmaya başladı yani gidiyor,ve yüzümde parlaklık siyah nokta olmamaya başladı.yüzüm berraklaştı.her cildede uygunmuş.hiç pudraya falanda gerek duymuyorum.bide ben cok fındık yerim kola içerim, nezaman yesem sivilce cıkardı.öncedeki sivilce izlerimide yok ediyor.ben deneyin derim. güneş kreminin fiyatı 27 milyon.salyangoz kreminin fiyatı 36 milyon. tavsiye ederim..

eczacının ve burda yazan arkadaşların önerisiyle avene spf 50+ aldım yeni
vichy yi de tavsiye etti peki ya avene dedim eczacı bayana onu gözü kapalı öneririm dedi coppartane ciltte biraz beyazlık yapar bence en iyisi avene dedi ben de onu aldım

göz ve dudak çevresi içinse clarins spf 30 stick aldım

eczacının ve burda yazan arkadaşların önerisiyle avene spf 50+ aldım yeni
vichy yi de tavsiye etti peki ya avene dedim eczacı bayana onu gözü kapalı öneririm dedi coppartane ciltte biraz beyazlık yapar bence en iyisi avene dedi ben de onu aldım

göz ve dudak çevresi içinse clarins spf 30 stick aldım

canım bende avene ile coppertone arasında kaldım.senin aldığın avenin hangisi.ben yağlanma,sivilce ve alerji yapmayan bir koruyucu istiyorum.benim cildim çok hassas nemlendirici bile kullanamıyorum hemen alerji yapıyo

Bayanlar sizlere lancome 50 veya 60 spf olan güneş kremini öneririm.Çok güzel koruyor.Fiatı pahalı 120 ytl.ykm de ama....Sizlere ürün hakkında biraz bilgi vereyim.
Özellikleri:12 saate yakın koruma sağlar.İdeal bir makyaj bazıdır.Işık yansıtma özelliği vardır.Suya dayanıklı değildir.Şehir hayatı kullanımı için tasarlanmıştır.İnce yapısı ile üzerine rahatlıkla fodöten sürülebilir.Hava kirliliğine ve nemsizliğe karşı dirençlidir.Tüm yıl boyunca sabahları nemlendiriciden sonra makyajdan önce uygulanır.TÜM CİLT TİPLERİ için uygundur.Güneşten korur.Yaşlanmaya karşı oluşan kırışıklığı onarır,bakım sağlar.Çil ve lekelerin oluşmasını engeller
.İşim kozmetik le ilgili olduğu için bu tür konuları merak eder araştırırım.tüm kk ya selamlar..........

coppertone ne yağlı yapıo ne sivilce yapıo ne başka bişiy...kokusuda güzel yumuşacık yapıyor.kullanıyorum memnunum..çocuk için olanını kullanıyorum =)

Kızlar ben de Roc +50 aldım ama henüz kullanmadım 10 gün sonra kullanacağım.
Fikrimi yazarım.Ama burun ameliyatı olacağım için umarım iyi bir şekilde korur burnumu..
:sm_confused:

X