Çabuk bronzlaşabiliyorum ancak açık tenli olduğum için ve hassas bir cilde sahip olduğum için günlerce çok kısa sürelerle kalabiliyordum başlangıçta. Seba med kullandım yıllarca çünkü biraz allerjik olduğum için ve özellikle omuz bölgesi burun üstü dizlerim gibi yerler ne kadar ihtimam göstersem de korkunç bir şekilde neredeyse mora yakın kızarıveriyordu hemen, sanki bütün kılcal damarlarım yüzeye yakın ve belirginleşmiş gibi yani kısacası çok çektim bu yüzden ve bayılırım güneşe denize. Artık benim gençliğimdeki yıllardan çok daha fazla zararlı oldu biliyorsunuz güneşin etkilerini. Ancak güneşten alınan D vitamini etkisini başka hiçbir D vitamininin karşılamadığı gerçeğini de sanırım biliyorsunuzdur. Sebamed in 50, 30, 15 gibi çeşit çeşit alırdım ve kabus geliyordu bana sanki kireç sürüyorum gibi daha akşamdan stress oluyordum o kadar hoşlanmıyordum aslında. Her sabah resmenn cildimle krem arasında sürebilmek ve yedirebilmek için sanki bir savaş oluyor gibi hissediyordum. Yine de daha başka birşey bulamadığım için sanırım on yıldan fazla kullandım diyebilirim. Fakat iki yıldır aloe sunscreen kullanıyorum. 30 koruma faktör ve tek ürün zaten krem ve spreyi var. Hayatım boyunca da asla başka birşey kullanabileceğimi sanmıyorum artık. Öyle renkli veya kapatıcı gibi falan ekstra şeyleri yok ama bunun. Güneşin zararlarına kalkan oluşturabilecek her şeyi olabildiğince eklenmiş içine ve çocuklar için de güvenli. Suda 40 dk. etkili. Biraz gözattım burada yazılanların küçük bir kısmına. Öyle 3 4 saat etkili falan bir şeylerden bahsediliyor, bu tarz bir ürün değil benim kullandığım ama doğal bir ürün güvenle kullanabiliyorum o yüzden. Artık kızarmayı güneş öncesi veya sonrası losyonları nemlendiricileri unutmuş durumdayım ve çok memnunum.