yüzüm için sebamed 50 faktor
vucudum ıcınse bioderma 30 fakroeluk kullanıyorum menmunum ..
bende şu an için elimdeki tek krem olduğu için sebamed 50 faktörü kullanıyorum ama cildimi çok yağlandırıyo... ne kadar kullanıyosunuz acaba? ben mi miktarı abartıyorum... bi tatlı kaşığının 4te 3ü kadar sürüyorum.. normali de öyleymiş ama hem suratım bembeyaz hayalet gibi oluyorum hem de cıvık cıvık emilmiyo hiç..
bende şu an için elimdeki tek krem olduğu için sebamed 50 faktörü kullanıyorum ama cildimi çok yağlandırıyo... ne kadar kullanıyosunuz acaba? ben mi miktarı abartıyorum... bi tatlı kaşığının 4te 3ü kadar sürüyorum.. normali de öyleymiş ama hem suratım bembeyaz hayalet gibi oluyorum hem de cıvık cıvık emilmiyo hiç..
Sebamed güneş kremi halen o kıvamdamı yani.Hani çok eski güneş kremleri öyleydi yoğun,beyaz kalıntı bırakan,parlama yapan,emilmeyen,şimdikiler ise çok gelişti artık beyaz kalıntı bırakmıyor.Ama aslında beyaz kalıntı bırakması iyimiydi ne esmer tenler için tabi.Yani kararmasını önlüyor.Çünkü hocama böyle bişeyden bahsetmiştim onaylamıştı.Beyaz renk güneş ışınlarını nötrolüze eder ya yani filtreler hani kıyafette de açık renk özellikle beyaz renk çok tercih edilir güneş ışınlarını emdiği için.
Gerçi hocam yabancı uyruklu tam anlatamımışta olabilirim ama o da benim gibi düşünüyordu yani aslında iyi bir profesör ama yoksa acaba saçmaladıkmı biraz.Hatta titanyumdioksit çok iyi koruyorya özellikle çinko oksitten daha fazla koruyucu çünkü direct güneş ışınlarını engelliyo hani güneş kremlerine beyaz kalıntıyı da o veriyor zaten.Hatta kendimizde titanyumoksitle güneş koruyucu hazırlayabilirz fakat sanırım hazırlarken kimyager yardımı almamız gerekicek
avene eczanelerde satılıyor sivilce siyah nokta yapmıyor çok memnunum ben bana doktorum önermişti tavsiye ederim hassas ciltler için harika ben 60 faktor kullanıyorum
canım benimki Roc Soleil Protexion SPF 50+ Anti-Brown Spot Cream 50 ML 49a aldım...ama bilerek almadım.sorunumu anlattım onu verdier.şimdilik ii.baktım cildim kabullendi diğer roc ürünlerinide alıcam.vcyiyi olayı ve niveayı cidim beğenmediinnovayı ısrara al dedi.ama bakıcaz.bi iki hafta kullanayım
sebamed +50 kullanıyorum . tenim cok acık ve hassas hiçbir yan etkisini görmedim cok memnunum tavsiye ederim :)
kremin koruyuculuğuna hiç bi lafım yok. ilaçla geçiremediğim lekelerimden kurtuldum ve ne kadar güneşte kalsam bile bronzlaşmıyorum. uzun süre olsa bile terlesem de hatta yümüzü yıkasam bile kalıyo yüzümde... ama vıcık vıcık beyazlık bırakıyo ve o beyazlık dağıtmaya çalışsam bile gitmiyo.. heralde o beyazlığından koruyodur... bide şey duymuştum, yağlı ciltler için ince yapıda olan ve beyazlık vermeyen güneş kremlerinin etkilerinin azalma şansı diğer normal kremlere göre daha fazlaymış... yani terden hemen etkisini kaybedebiliyolarmış... :18:
yağlı olmayan bi güneş kremi almak istiyodum ama şimdi fikrim biraz değişti sanki çünkü ne kadar yağlı ve parlayan bi görüntü verse de bayaa iyi koruyo... üstüne hafif pudra sürünce parlama biraz azalıyo öyle idare ediyoruz... ama pudralayınca da sivilcelerimi azdırıyo, suratımın her yerinde küçük küçük sivilceler var... eğer onlar artarsa başka bi krem kullanmayı deneyebilirim. ama o zaman da geçici bi koruma için o kadar para baymak bana biraz saçma geliyonapıcamı hiç bilmiyorum..
kullandığınız sebamed ürünü siyah lekelere karşı bir özelliği var mı?
Ben güneş lekelerim çillerim için cok faydasını gördüm .. çoğalmasını önlüyor fiyatıda cok uygun. bakın size şunu söyleyeyim şuana kadar vichy, garnier , innova .. v.s kullandım ve bu kadar etkilisini görmedim cok cabuk emiyor ve asla yağlanma yapmadı.. her cilt tipinde farklı olabilir ama sebamed bence güneş korumasında en iyilerdenBen kullandım 3 sene önce pek bir işe yaradı diyemem
elifim46 önerdiğin ürünü kullandın mı sen.Ben de Roc Soleil Protexion SPF 50+ Anti-Brown Spot Cream alcaktım.Bunumu alsam acaba dicektim ve sipariş verdim az önce ben de kullancam umarım memnun kalırım.Roc alcaktım ama kısmet bunaymış.Sen kullandıysan bilgilendirirmsiin rica etsem