Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
  • Konu Sahibi gün batimi
yüzüm için sebamed 50 faktor
vucudum ıcınse bioderma 30 fakroeluk kullanıyorum menmunum ..

bende şu an için elimdeki tek krem olduğu için sebamed 50 faktörü kullanıyorum ama cildimi çok yağlandırıyo... ne kadar kullanıyosunuz acaba? ben mi miktarı abartıyorum... bi tatlı kaşığının 4te 3ü kadar sürüyorum.. normali de öyleymiş ama hem suratım bembeyaz hayalet gibi oluyorum hem de cıvık cıvık emilmiyo hiç..

• Konu Sahibi gün batimi
bankacı olmam ve eczacı yoğun bir bölgede çalışmamdan dolayı hemen her ürünün tester formlarını alırım eczanelerden. Hassas bir cildim yok ama bankada herkes benden tester otlandığı için şu yorumu yapabilirim.

Kullandıklarım içerisinde en iyi güneş kremi daylong extreme SPF 50. türkiye dağıtımını eczacıbaşı yapıyor. isviçre yapımı. benden görüp alan hemen herkes çok memmun. etki süresi 8 saate kadar uzuyor. özellikle uzun yola felan çıkacaksanız harika oluyor. gördüğüm kadarıyla tek dezavantajı aşırı hassas ciltlerde reaksiyon gösterebiliyor. bir de kıvamı biraz koyu geldi bana. fiyatı 79 lira. benim eczaneler bana 65 den verririz diyorlar. bazı eczaneler güneş sonrası hediyesini ayrı satıyorlar. ben farmasaglik.com diye bir siteden aldım. güneş ve güneş sonrası 59 liraya geldi.

bunun dışında Bioderma ürünleri güzel. cilt emilimi felan çok güzel. ayrıca yüz için fondöten etkili AR modeli var. yani fondöten e gerek bırrakmıyor. eşim bile bazen bunu kullanıyor yüzünü felan kestiğinde. etki süresi 2 saat. bu daylong a göre dezavantaj.

cildiniz çok hassas ise kesinlikle Babe ürünlerinden vazgeçmeyin derim. Güneş kremi özellikle su bazlı olanı var. kolayca emiliyor. güneş kremini farketmiyorsunuz bile. etki süresi yine 2 saat.

bunun dışında hamilton, sebamed, nivea kullandım. idare ederler ama hamilton zaten sorunlu ciltler içinmiş. sebamed ve nivea vasat. kısa bir tatile çıkacaksanız ekonomik çözüm olabilirler.

ben genelde makyaj altına daylong kullanıyorum. kısa süreli dışarı çıkacaksam da babe kullanıyorum.

• Konu Sahibi gün batimi

canım cildin çok yağlı ise fazla alternatifin yok. güneş kreminden önce cilt temizliği yapıp az miktarda uygulayacaksın ya da babe gibi su bazlı bir ürün kullanacaksın...

ben güneş kremi olarak sebamed önermem şahsen. kullanacaksan da krem formunu değil losyon ya da sprey formunu kullan.

• Konu Sahibi gün batimi
bioderma fluide yüzüm için. yağlandırmıyo beyaz bi görüntü bırakmıyo bayaadır kullanıyorum
vücut için daylong extreme

• Konu Sahibi gün batimi

Sebamed güneş kremi halen o kıvamdamı yani.Hani çok eski güneş kremleri öyleydi yoğun,beyaz kalıntı bırakan,parlama yapan,emilmeyen,şimdikiler ise çok gelişti artık beyaz kalıntı bırakmıyor.Ama aslında beyaz kalıntı bırakması iyimiydi ne esmer tenler için tabi.Yani kararmasını önlüyor.Çünkü hocama böyle bişeyden bahsetmiştim onaylamıştı.Beyaz renk güneş ışınlarını nötrolüze eder ya yani filtreler hani kıyafette de açık renk özellikle beyaz renk çok tercih edilir güneş ışınlarını emdiği için.
Gerçi hocam yabancı uyruklu tam anlatamımışta olabilirim ama o da benim gibi düşünüyordu yani aslında iyi bir profesör ama yoksa acaba saçmaladıkmı biraz.Hatta titanyumdioksit çok iyi koruyorya özellikle çinko oksitten daha fazla koruyucu çünkü direct güneş ışınlarını engelliyo hani güneş kremlerine beyaz kalıntıyı da o veriyor zaten.Hatta kendimizde titanyumoksitle güneş koruyucu hazırlayabilirz fakat sanırım hazırlarken kimyager yardımı almamız gerekicek

• Konu Sahibi gün batimi

kremin koruyuculuğuna hiç bi lafım yok. ilaçla geçiremediğim lekelerimden kurtuldum ve ne kadar güneşte kalsam bile bronzlaşmıyorum. uzun süre olsa bile terlesem de hatta yümüzü yıkasam bile kalıyo yüzümde... ama vıcık vıcık beyazlık bırakıyo ve o beyazlık dağıtmaya çalışsam bile gitmiyo.. heralde o beyazlığından koruyodur... bide şey duymuştum, yağlı ciltler için ince yapıda olan ve beyazlık vermeyen güneş kremlerinin etkilerinin azalma şansı diğer normal kremlere göre daha fazlaymış... yani terden hemen etkisini kaybedebiliyolarmış... :18:
yağlı olmayan bi güneş kremi almak istiyodum ama şimdi fikrim biraz değişti sanki çünkü ne kadar yağlı ve parlayan bi görüntü verse de bayaa iyi koruyo... üstüne hafif pudra sürünce parlama biraz azalıyo öyle idare ediyoruz... ama pudralayınca da sivilcelerimi azdırıyo, suratımın her yerinde küçük küçük sivilceler var... eğer onlar artarsa başka bi krem kullanmayı deneyebilirim. ama o zaman da geçici bi koruma için o kadar para baymak bana biraz saçma geliyo napıcamı hiç bilmiyorum..

• Konu Sahibi gün batimi
avene eczanelerde satılıyor sivilce siyah nokta yapmıyor çok memnunum ben bana doktorum önermişti tavsiye ederim hassas ciltler için harika ben 60 faktor kullanıyorum

banada doktorum avene emulsıon +50spf gunes losyonu onerdı .yuzumde gecen yazdan kalma khverengı lekeler var bunun rengını acacak bır urun bılıyormusunuz?

• Konu Sahibi gün batimi

yaklaşık 20 gün olmuş alalı.çok memnunum.hergün kullandım.sıfır yağ.cildimin hem rengini açtı hemdelekeerde açılma var gibime geliyor.kullanmaya devam edicem.tek sorunum nemlendiiciyi extrakullanmam laım.cildim çok kuru çünkü

• Konu Sahibi gün batimi
sebamed +50 kullanıyorum . tenim cok acık ve hassas hiçbir yan etkisini görmedim cok memnunum tavsiye ederim :)

• Konu Sahibi gün batimi

msoyle işte o beyaz kalıntının çok olması da titanium dioxidenin çok fazla miktarda kullanılmasıdır ki zaten güneşten koruyanda odur.Çinko oxide ve titanium dioxide çok fazla korur cildi güneşten.Titanium dioxide zaten beyaz pigment olarak geçer.Parlaklık,beyazlık ve donukluk sağlar.Sanayide,boya ,kaplama,kağıt,gıda ve kozmetikte de kullanılır.Çok beyazdır ve elmastan sonra ışığı en fazla kırandır magnezyum oksit titaniumdan daha beyazdır fakat ışığı kırma özelliği azdır o yüzden fazla miktarda kullanılması gerekir bu yüzden titanium çok tercih edilir.Ama bir önerim daha var sana.İstersen emilsion olan güneş koruyuculardan al.Etkisinin fazla olması için içine titanium dioxide damlat.Böylelikle hem koruyuculuğunu tam olarak sağlarsın hemde yağlılık hissinden korunursun

• Konu Sahibi gün batimi
Ayrıca marka istiyorsan Benev pure titanium dioxide.Fiyatı sanırım 139 tlydi yanlış hatırlamıyorsam.Küçük bir ml ama 1 damla damlatıyosun zaten.Arkadaşım kullanmıştı.Yine dilini pek anlamadığım için soramıştım ayrıntılı olarak.İngilizceyide çok konuşamıyodu.Sinir oluyorum anlaşamıyorum ya.Keşke şu diller olmasa ya.Herkes aynı dili konuşsaydı ne hoş olurdu.Neyse oda arkadaşımdı her sabah nemlendiricisini sürerken nemlendiricisine damlatıyordu.Ama sanki kremin o yağlandırma yapısını yok ediyodu.Kullanmadığım için yorum yapamıcam inan.Ama kullanırsan buraya da etkilerini yazarsın artık.Ama bence iyi bişey çünkü saf titanium dioxide birde markada güveniir öyle uyduruk bir marka değil sonuçta.Denemeğe değer.

• Konu Sahibi gün batimi
Güneş koruyucularda yüksek faktör kullanmamalıyız hepsi aynı etkiyi sağlıyo zaten aralarındaki fark yüksek faktörlü olanların etki süresi fazla yani çok sık yenilemek gerektirmiyor.Etki süresini uzatmak için çok fazla kimyasallar konuluyor buda zaralı oluyor tabi cildimiz için uzun vadede.En iyisi 28,30 faktörlü alıp sık sık yenilemek oluyor

• Konu Sahibi gün batimi
Ben kullandım 3 sene önce pek bir işe yaradı diyemem
Ben güneş lekelerim çillerim için cok faydasını gördüm .. çoğalmasını önlüyor fiyatıda cok uygun. bakın size şunu söyleyeyim şuana kadar vichy, garnier , innova .. v.s kullandım ve bu kadar etkilisini görmedim cok cabuk emiyor ve asla yağlanma yapmadı.. her cilt tipinde farklı olabilir ama sebamed bence güneş korumasında en iyilerden
ve +50 faktör kullanıyorum cok açık tenliyim beni gün içersinde en az 3saat koruyor (3saate 1yenilemek zorundayım)
+50 faktörde çok fazla kimyasalmış vs... bunlara inanmıyorum eğer öle bişi olsaydı kendimi bildim bileli bunu kullanıyorum şuan cildim mahvolurdu ?

• Konu Sahibi gün batimi
ben sebamed denemiştim bi kaç yıl önce hiç memnun kalmadım cilt emmiyordu böyle yağlı gibi kalıyordu. hamilelik döneminde babe kullandım fena deildi fakat yinede yüzümün lekelenmesine engel olamadı. bi ara roc anti spot kullanmıştım güzeldi cilti aydınlatıor düzenli kullanımda. şimdi ise daylongxtreme 50 spf kullanıorum çok memnumum kesinlikle iyi koruyor.bide koruma süresi uzun olduğu için içiniz rahat edior. diğerlerinde sürekli yenilemek gerekior ama makyaj yaptığımız için her zaman mümkün olmuor. roc ve daylong tavsiye edebilirim alacak arkdşlara. ikisindede böyle yüzünüzde ne yağlı bir tabaka ne de beyaz bir tabaka kalıor gayet iyi emiliyor. pürüzsüz oluor cildiniz. :79:

• Konu Sahibi gün batimi
ben hamilton kullanıyorum kıvamı çok iyi çok memnunun

• Konu Sahibi gün batimi
Nivea sun milk spr spf 50+ güneş kremi kullanıyorumm çok iyi cilt hemen emiyor ve yağlı bi his bırakmıyor. Güzel ben çok beğeniyorum nıveanın ürünlerini. Tavsiye edebilirim. Yarın denize gidiyoruz ailecek ve nıvea az kaldı anca bir kere sürebilirim.. Deniz teyzem almanyadan getirdği kremler yağ ne varsa denicem artık biterse.. :))

• Konu Sahibi gün batimi

ben kullandım canım özellikle yazın artan lekelerden eser yk çok memnun kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…