İki gündür kafam allak bullak, sözü geçen hastanelerin iki şubeli olanına sürekli giderim, Beylikdüzü nde evime çok yakın, devlette sıra bulmak, işlem yaptırmak zor olduğundan tercihim olmuştur hep. Kardeşimde o hastanede doğum yaptı. Düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Fazla tahlil vs.. kota gibi mevzuları zaten biliyoruz da bebek öldürmek bambaşka bir level. Yönlendirmeler 112 den yapılmış aklıma türlü türlü şey geliyor. Doktor deyince aklıma hep büyük emeklerle yetişmiş, bu işe gönül vermiş insanlar geliyor, son dönemde yaşadıkları sorunlarda ne kadar üzülmüştüm şiddet görmeleri, haklarını alamamaları, özelde sisteme mahkum kalmaları çok üzücüydü benim için. Şimdi düşünüyorum koskoca hastane onlarca doktoru, sağlık çalışanı var, bu güne dek kimse fark etmedi mi mümkün değil, bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla hepsi bu suça ortak oldular.
Rahmetli annem son dönemini hep yoğun bakımda geçirdi, tedavi gördüğü Cerrahpaşa ölmek üzere olan hastalara bakım sağlayamadığı için özellerin yoğun bakımını kullandık hep, bir kez Zeytinburnun da yatırdık, beni alın buradan diye yalvardı, bilinci gidip geliyordu o dönem, bizi tanımadığı bile oluyordu şimdi düşünüyorum kaç hastanenin yoğun bakımına girdik çıktık bir tek o hastanede isyan etmişti böyle, başına ne geldi diye düşünüyorum elimde olmadan. Artık kime güveneceğiz, nereye hastamızı emanet edeceğiz bilemiyorum. Minicik bebekler düşündükçe aklım çıkıyor bu vicdansızlığın da ötesinde bir şey, psikopatlık, katillik resmen paranızın çarkına s... çayım dokunmadığınız bir bebekler kalmıştı .....