GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

Ben de kalori sayıyorum 3 haftadır sadece 1 kilo gitti Günde bazen 700, bazen 800 en çok 950 kalori alıyorum . en az yarım saat yürüyorum. Gram gitmiyor ya bırakmama az kaldı

Ben de kalori sayıyorum 3 haftadır sadece 1 kilo gitti Günde bazen 700, bazen 800 en çok 950 kalori alıyorum . en az yarım saat yürüyorum. Gram gitmiyor ya bırakmama az kaldı
Şaşırdım doğrusu..belki verilecek pek fazla kilon yoktur,bilemiyorum

Bence 2 gün saf proteinle beslenmen gerek kilo vermem yavasladıgında oyle yapıyorum çok faydası olur bozma moralini

Callenım sanırım artık burda yazmayacaksın. takımdan mı devam ediceksin? Bende giremedim. Aynı sıkıntılar tekrar ettiğinden ama insan burayı bırakınca kg alıyor. bunu tecrübe etmiş oldum

reklam
msjınızı sikayet ettim
yakında hesabınızı dondururlar

dün 600 kcal aldım ben
yeniden kalori saymaya basladım bakalım :)) bu sabah 60.4 kg cıktım

600 kalori çok az canım kendini şoklamak için 2 gün yapıp birakicaksan sorun yok ama metabolizmanı durdurursun böyle devam edersen ve sonra toparlaman çok zor olur.
hayır aksine yasam boyu az yemek istiyorum,diyetteyken az yiyip sonradan salmak değil amacım
böyle hayat daha güzel

600 kalori çok az canım kendini şoklamak için 2 gün yapıp birakicaksan sorun yok ama metabolizmanı durdurursun böyle devam edersen ve sonra toparlaman çok zor olur.
ama belki de kötü örnek olmamak adına bu başlığa yazmamalıyım,çünkü insanlar diyette az yiyip,sonra tekrar eski düzenlerine döndüklerinden daha fazla kilo alabilirler

Gecen kiş 68 den 60 a düstüm simdi tekrar basladim diyete 6 kilo daha vermem lazim hamile kalmadan acil vermem lazim kilolar gidecek bebis gelecek insallah

Ben maalesef buraları biraz bıraktım baya da kilo aldım 70 kgyim ama bugün yine başlayacağım Leslie 1 egzersiz yürüyüş ve iyi bir beslenme ile 60-55 kg olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…