- 25 Eylül 2014
- 177
- 106
- 38
- 34
- Konu Sahibi my time is now
ah günlüğüm canım günlüğüm uzaktım sana ne zamndır ulaşamadımmmm... işte şimdi burdayım geri döndümmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım günde 1000 kalori almıyorum. yakıyorum diyelim şuna. misal bazal metabolzmama bakıyorum 2300 kalirimi e birde spor yapıyorum diyelim 500 kalori günde toplamda 2800 kalori yakmış oluyorum bu durumdada günde 1800 kalori tüketirsem o gün 1000 kalori yakmış oluyorum. 7000 kalori 1 kilo eder yani amacım haftada 1 kilo vermekGünde1000cal mi eeğer gerçekten 1000 i gecmiyorsan yürekten tebrik ediyorumfakat senin icin saglikli olani bu mu
hoşgeldin canım gel tabı katılabilirsin :) canım benim bende çok fazla yanlış yaptım yanlışlarımdan biriyse az yemek oldu .... 400 500 kalori almak çok zararlı canım benim okdar az kalori alıncavucut savunmaya geçiyormuş vs vsCanım bende sana katılmak istiyorum birbirimizi motive edelim lütfen bak ben senin anlattıklarını düşündüklerini o kadar iyi anlıyorum ki 155 boya 76 kiloyum bende sabah 75,8 geldim ama boyuma göre düşün bildiğin şişkoyum liseden itibaren yavaş yavaş aldığım kilolar beni yoruyor artık 30 yaşımdayım evliyim ve de bebek planlıyorum keşke bende haftada 2 kilo verebilirsem bende 3 gündür elma diyeti yapıyorum ama bayılacak gibiyim dayanamıyorum. Bu hesabı sevdim
Sabah; 1 yumurta (80), 1/2 salatalık, 1/2 domates (20), şekersiz çay (0), 3 zeytin (15), 2 ince diilim tam buğday (100),
A.ö.; 1 elma (50), 1 türk kahvesi (40)
Öğlen; 1 Elma (50), 1 türk kahvesi (40), 1 süt (115)
A.ö : 1 Türk kahve
Akşam; umarım dayanamayıp abartmam ama 3 gün yürüyüşte yapıyorum ve bunları yiyorum 1 kilo veremedim henüz![]()
800 kalori aynen bende onu tutturmaya çalışıyorum öğleni hafif geçirip akşam zaten çorba 1 2 dilim ekmek salata gene 300 400 oluyo e sabahta yazmıştım ya kahve falan 300 civarı öğleye bişi kalmıyo zaten
anladım canım kalorini çok düşükte tutmada :) sürekli burada olucaksan senide ekleyeyim tatlım ilk sayfaya her hafta kilo bildirimi yaparız :)Hadi bakalım inşallah ikimizde veririz. ben şu an 76 kiloyum desek bakalım belli peryotlarda dolduralım bi liste yapalım
olur canım hergünmü tartılcaz :)))evet evet iş yerinden çok rahat giriyorum hem günlük hem düzenli kilo bildirimi süper olur bizim için
tamam cnm uygun banada :) ozaman seni yazıyorum ilk sayfaya ptesi günü yapalım hep kilo bildirimini haftasonu gezme falan derken sıkıntı çıkmasınhaftalık tartılalım da diyet günlüğü gibi yediklerimizi yazalım
aynen canım hem yediklerimizi görür hemde birbirimize dur diyebiliriz..Bi nevi sorumluluk ve günah çıkarma![]()
bende izmir tatlım :) bende bebek istiyorum inan nerdeyse sırf onun için bu çabam... haftalık 2 başlarda gidio çünkü kilom fazla canım senin kilonda olsam 1 anca giderdi... onuda geri aldım zaten yine 116 oldum net kesilmişti girememiştim o sırada tabi ne kallori kaldı ne takip şimdi geri geldim bomba gibi :)Sen haftalık 2 iyi veriyorsun peşini bırakma bence bende bi tutabilirsem kendimi inşallah güzel olacak ama bi direnç oluşru sanki az yesemde veremiyorum o biraz moralimi bozdu bakalım aynen devam pes etmek yok bide bebek istiyorum evliyim 30 yaşındayım böyle hamile kalsam bilemiyorum ilerisi için zor olur diye korkuyorum bu arada nerdensin ben Ankara
1500 bazal metabolizman oturarak en az hareketle baktığında 1800 canım... 1800 senin günlük kalori ihtiyacın bazalın değil.bazal sadece dinlenir pozisyonda aç karnına vucudun kendi yaşamını sürdürmesi için harcadığı kalori. eee yemek yiyorsun onu eritmek için vucut kalori harcıyo otururken bile kalori yakıorsun. mesela bilgisayar başında 1 saat sürekli yazı yazmak bile 100 kalori yaktırıo sana . konuşmak vs duşa girmek bile extra kalori yakmak demek. o yüzden bazala bakma derm ben günlük kalori ihtiyacı yaz nete o şekilde hesaplattır. günde 2 saat sporda fazla yavaştan hızlandırmak en iyisiBu arada bende baktım netten bazal metabolizma 1500 çıkıyo düştümü yemek kalorim 500 e pöffff ya 1000 kalori yemek istiyorsam 500 kalorilik spor yapmam lazım yani dimi buda 2 saat yürümek mi of ya çok fazla vaktim olmaz ki