Bakliyat daha once diyetisyene gitmiştim haftada en az iki gün yaziyordu bende faydali diye acikcasi eklenebilir diye düşündüm dedigin gibi yapayim o zamanben diyorum ya sürekli hamilemisin sorusundan usandığım için çok okuyup araştırararak başladım. Bakliyatı kes bir süre! ben bana iyi gelmeyen süt bulgur bakliyat pilav makarna bunlarıda çıkarttım . Uzman videosunda bakliyatı da çıkartın diyor hani hızlı kilo verince insan daha iyi motive oluyor
Bugün aksam hazirlayip koyucam sabah insallah unutmamoyyy ona bir şey diyemedim işte doğrudurDene dene valla akşamdan 2 günlük bile yapsan kendine yetecek kadar hem yormaz hem sağlıklı olur
Bugün aksam hazirlayip koyucam sabah insallah unutmam
yoğurdu birçok omad listesinde önermişler ama ya. Yoğurt, ayran ya da kefir tavsiye ediyorlar. Ben de yoğurt aşığıyım valla bırakamam hiçBakliyat daha once diyetisyene gitmiştim haftada en az iki gün yaziyordu bende faydali diye acikcasi eklenebilir diye düşündüm dedigin gibi yapayim o zaman
Zaten süt ürünleri banada yaramiyor ama yoğurt cok seviyorum onunla vedalasamam
Bakliyat daha once diyetisyene gitmiştim haftada en az iki gün yaziyordu bende faydali diye acikcasi eklenebilir diye düşündüm dedigin gibi yapayim o zaman
Zaten süt ürünleri banada yaramiyor ama yoğurt cok seviyorum onunla vedalasamam
Evet 3-4 günede sebze ve yoğurdu eklesek tamam bu işyoğurdu birçok omad listesinde önermişler ama ya. Yoğurt, ayran ya da kefir tavsiye ediyorlar. Ben de yoğurt aşığıyım valla bırakamam hiç
yoğurdu birçok omad listesinde önermişler ama ya. Yoğurt, ayran ya da kefir tavsiye ediyorlar. Ben de yoğurt aşığıyım valla bırakamam hiç
peynirsiz ve yoğurtsuz olmaz benim için deYoğurt var o serbest.Ayşegül çoruhlu diyoki bakliyatı kes sütü kes hatta mümkünse peynir grubunuza yasaklıya ekle bende peynirsiz ve yoğurtsuz yapamam
Bencede buradan yazismaktan daha kolay olurBirkaç omad yapan daha varsa aslında whatsapp ya da telegram grubu kursak ne güzel olur
evet burayı hep takip etmek zorunda kalıyorumBencede buradan yazismaktan daha kolay olur
Ayy hadi inşallah yaKızlar eğer bu diyet tutarsa ki inşallah tutar iki günde hadi diyelim üç günde bir kilo gitmesi lazım.
Merhaba, ben de yeni katıldım bugün omad 3.günüm. Pazar günü başladım, şu anda -1,8 kilo kaybım var. Ancak başlamadan önce cok fazla yiyordum ve gece atıştırmalığı cok fazla tüketiyordum. Ödem ve fazlalıklarım hızlı gidecek gibi duruyor.Merhabalar. Yeni katıldım foruma. 3 gündür omad yapıyorum. Konu hala aktif mi ?
Saat 16.00-16.30 gibi yemeğimi yiyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama az da yemiyorum, doyduğumu hissediyorum.Merhaba, ben de yeni katıldım bugün omad 3.günüm. Pazar günü başladım, şu anda -1,8 kilo kaybım var. Ancak başlamadan önce cok fazla yiyordum ve gece atıştırmalığı cok fazla tüketiyordum. Ödem ve fazlalıklarım hızlı gidecek gibi duruyor.
1.70 boy 81 kilo ile başladım, bu sabah 79,2 gördüm tartıda
Sütlü kahve içtiğiniz de omad yapmamış oluyorsunuz ve boşuna akşama kadar aç kalmış oluyorsunuz yanına biraz daha protein salata ekleyip iki öğün if yapabilirsinizSaat 16.00-16.30 gibi yemeğimi yiyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama az da yemiyorum, doyduğumu hissediyorum.
Genel olarak protein ve sebze ağırlıklı besinler tüketiyorum. İlk gün basmati pirinci yedim, ikinci gün yemedim, canım istediğinde sağlıklı karbonhidrat da ekliyorum.
Cok erken saatte yemek benim için çok zor. Sabahları sütlü kahve içiyorum, aslında bu sistemde sütlü kahve içmek sanırım doğru değil ama biraz tokluk hissi veriyor ve iyi hissediyorum. Akşamları sade soda, su, sade kahve içiyorum. Bir haftalık sonucumu da oldukça merak ediyorum, umarım hala devam edenler vardır motive oluruz
Aslında sabah erken saatte içtiğim bir şey olduğu için if gibi oluyor evet ama benim asıl amacım günde tek öğün yemek yemek. iş yoğunluğumdan dolayı hem kahvaltı hem akşam yemeğine ayrıca vakit ayırmak, ayrıca hazırlamak bana zor geliyor. Sütlü kahvenin yanına bir şeyler eklemeye hazırlamaya üşeniyorum doğrusuSütlü kahve içtiğiniz de omad yapmamış oluyorsunuz ve boşuna akşama kadar aç kalmış oluyorsunuz yanına biraz daha protein salata ekleyip iki öğün if yapabilirsiniz
Bende omad yapıyorum+ hergün yarım saat spor haftada 1 kilo veriyorum bu şekildeKızlar eğer bu diyet tutarsa ki inşallah tutar iki günde hadi diyelim üç günde bir kilo gitmesi lazım.
İlerleyen günlerde ödemler gittikçe verilen kilo düşüyor şu an ben haftada 600 gr verebildimBende omad yapıyorum+ hergün yarım saat spor haftada 1 kilo veriyorum bu şekilde