Helal olsun!! Nasıl gidiyor şu ana kadar?Hadi bakalım hayırlı olsun diyetin bende omada başladım bugün 12.günüm
İnşallah bakalım bu sefer çok hırslıyımHadi bakalım inşallah verirsiniz
Valla yapalım birlikte. Açlık hissi geliyor sırf sıkıntıdan insan her şeyi yemek istiyor falan sanırım ilk günler biraz zor geçiyormuş. Ama her canım bir şey yemek istediğinde kendime, "şu an yersen pişman olacaksın" diye hatırlatıp kendimi sıvıya dayıyorumBende tek öğüne başlıyorum bugün birlikte zayiflayalim insallah sabah tartıldım 70.40 ciktim.
Vermem gereken 10 kilo var.Spor da yapamıyorum ofis calisaniyim bende umarim gider kilolar
Aynen öyle milletin kilo almışsın demesi yerine o zayıflamışsın cümlesiyle karşılaşmak gerçekten çok keyifliGercekten sürekli diyete baslayip 1 hafta sonra birakmaktan bıktım o yüzden cevreminde inanci kalmadi banaşaşırtirsam onlari süper olur
Evet kilo almissin demeleri yokmu sanki ben bilmiyorum sağolun diyesim geliyorAynen öyle milletin kilo almışsın demesi yerine o zayıflamışsın cümlesiyle karşılaşmak gerçekten çok keyifli
hahahaha yurtdışında olmanın zararları kruvasanBende ingilteredeyim ayni saat dilimindeyiz
Ben sabah daha karar vermeden bir kruvasan yedim vallaAksam yemegini salatayla kapaticam ve yarindan sonra sadece aksam öğünü yapicam
Gercekten öyle ya sağlıkla beslenmek burada ekstra zorhahahaha yurtdışında olmanın zararları kruvasanBen de dün 2 tane kruvasan gömdükten sonra bu kararı almıştım
bakma o bahanemiz aslında, kafada bitiyor ciddenGercekten öyle ya sağlıkla beslenmek burada ekstra zor
Evet ben sürdüremiyorum diyetibakma o bahanemiz aslında, kafada bitiyor cidden
sorma bende de var o. Birde maalesef çikolata delisi bir insanım oturur kavanozlarca paketlerce çikolata yerim sonra zaten içine ettim durumun diye daha da abartırımEvet ben sürdüremiyorum diyeti
Birsey yedim diyelim zararli tamam diyorum bugün gitti diyet hadiii ne bulduysam yiyorum sonra halbuki yediysen yedin yani kaldigin yerden devam et