Günde 1 Öğün Beslenerek Zayıflıyoruz!!

meriunal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
25
28
26
Arkadaşlar selamlar, umarım hepiniz iyisinizdirrr! :)

Evlendikten sonra aldığım kiloları verme sürecindeyim boyum 1.75 evlenirken 58 kiloydum daha sonra 75 e çıktım. Şu an kilo verme sürecindeyim ve 69 ları gördüm ama hedef kilom 60.
Aralıklı oruç dene kilo ver geri al, motivasyon kaybet vs derken bu sürecin çok uzamasından artık mental olarak çok yoruldum ve günde 1 öğün beslenmeye geçmeye karar verdim.
Beslenme yaptığım saatte protein ve yeşillikleri yeteri kadar alacağım. Günde 1 saat yiyiyoruz nasılsa diye o bir saat içinde abartmak yok!

Ofis çalışanıyım gün içinde hareket etme şansım pek yok ama sabahları uyandığımda 5-10 dk yormadan hafif egzersizler yapıyorum. 5-10 dk neye yeter demeyin. Hiç mi, biraz mı? öyle düşünün.

Buraya her gün hem motive olması hem de takip edebilmem için yazacağım bakalım süreç nasıl geçecek.

Bu karara bugün başladım o yüzden sabahki öğünüm hiç mantıklı olmadı ama olsun daha sonrasında hiç bir şey yemedim sadece çay kahve.

24.09.2024
Kilo: 69
Saat 11:00
2 adet kruvasan, 1-2 bisküvi
Daha sonra hiç bir şey yemedim kiraz sapı, yeşil çay ve bol su içmeye devam. Ertesi gün yine aynı saatlerde yiyeceğim. Yumurta, peynir tarzı

Son düzenleme:
25.09.2024

Bu sabah tartıldım, 67.85 çıktım.

Ancak ilk günlerde giden ödem olacak bunu da biliyorum o yüzden bundan sonraki tartım cumartesi sabahı olacak bakalım bu aradaki 3 günde ne kadar farkedecek.

Bende tek öğüne başlıyorum bugün birlikte zayiflayalim insallah sabah tartıldım 70.40 ciktim.
Vermem gereken 10 kilo var.Spor da yapamıyorum ofis calisaniyim bende umarim gider kilolar

Bende tek öğüne başlıyorum bugün birlikte zayiflayalim insallah sabah tartıldım 70.40 ciktim.
Vermem gereken 10 kilo var.Spor da yapamıyorum ofis calisaniyim bende umarim gider kilolar
Valla yapalım birlikte. Açlık hissi geliyor sırf sıkıntıdan insan her şeyi yemek istiyor falan sanırım ilk günler biraz zor geçiyormuş. Ama her canım bir şey yemek istediğinde kendime, "şu an yersen pişman olacaksın" diye hatırlatıp kendimi sıvıya dayıyorum
Neler yapıyoruz biz kadınlar olarak bunu mu yapamıcaz be! Sırf insanların vaaay ne kadar zayıflamışsın sen demesi için bile yapıyorum şu an

Gercekten sürekli diyete baslayip 1 hafta sonra birakmaktan bıktım o yüzden cevreminde inanci kalmadi bana şaşırtirsam onlari süper olur

Gercekten sürekli diyete baslayip 1 hafta sonra birakmaktan bıktım o yüzden cevreminde inanci kalmadi bana şaşırtirsam onlari süper olur
Aynen öyle milletin kilo almışsın demesi yerine o zayıflamışsın cümlesiyle karşılaşmak gerçekten çok keyifli

Saat 12:00 (ben irlanda'da yaşıyorum o yüzden 2 saat geriden geliyoruz Tr ye göre)

3 adet haşlanmış yumurta
1 adet haşlanmış havuç
birkaç adet haşlanmış brokoli
kaşar peynir
çay ve sonrasında da yaklaşık 20 adet badem yedim.

Rengim yerime geldi valla

bu 1 saatim bitmeden bir de muz yiyeceğim sonlara doğru ve sonra bugünlük tamamızzzz

Bende ingilteredeyim ayni saat dilimindeyiz

Ben sabah daha karar vermeden bir kruvasan yedim valla Aksam yemegini salatayla kapaticam ve yarindan sonra sadece aksam öğünü yapicam

Bende ingilteredeyim ayni saat dilimindeyiz

Ben sabah daha karar vermeden bir kruvasan yedim valla Aksam yemegini salatayla kapaticam ve yarindan sonra sadece aksam öğünü yapicam
hahahaha yurtdışında olmanın zararları kruvasan Ben de dün 2 tane kruvasan gömdükten sonra bu kararı almıştım

bakma o bahanemiz aslında, kafada bitiyor cidden
Evet ben sürdüremiyorum diyeti
Birsey yedim diyelim zararli tamam diyorum bugün gitti diyet hadiii ne bulduysam yiyorum sonra halbuki yediysen yedin yani kaldigin yerden devam et

Evet ben sürdüremiyorum diyeti
Birsey yedim diyelim zararli tamam diyorum bugün gitti diyet hadiii ne bulduysam yiyorum sonra halbuki yediysen yedin yani kaldigin yerden devam et
sorma bende de var o. Birde maalesef çikolata delisi bir insanım oturur kavanozlarca paketlerce çikolata yerim sonra zaten içine ettim durumun diye daha da abartırım
Neyse demekki böyle olması gerekiyormuş her şeyin bir zamanı bir sebebi var ne diyelim.. eksi 10 kilo görene kadar devam! Daha sonra aralıklı oruca geçicem en geç saat 4 de yemek gibi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…