dünde sunlari siparis verdim:
Sultanı Öldürmek
Cennete Götüren Namaz
İşaretli Yerlerden Seviniz
Hz. Hatice & Aşka Adanmış Bir Ömür
hepsini sabirsizlikla bekliyorum
ooo harikasın sende kitap kurdu çıktın bende kitapcıya girdiğimde bir kitap almak için giriyorum 5-6 kitapla çıkıyorum
haliyle ortalama bi kitabın 20 tl oldugunu varsayarsak çok tuzluya maloluyor
rüzgar ekenler,aşk yemeği acılı sever,kuşlar cehennemde şarkı söyler mi ve şarap kadını çok merak ettim doğrusu.
umarım beğenir ve güzel tavsiyelerini paylaşırsın bizimle
Kesinlikle bende öyleyim. Paramın %80lik kısmını kitaba yatırıyorum resmen. Ama acımıyorum her ne kadar fiyatı tuzlu gelse de. En çok zevk aldığım şey kitap okumak çünkü. Okudukça yorumlarımı paylaşırım canım. Şarap Kadın'ı bir ya da iki güne kadar bitiririm diye tahmin ediyorum. Çoook sürükleyici bir kitap.
hayırlı olsun canım kitapların sultanı öldürmek ahmet ümit değil mi?
işaretli yerden seviniz ilginçe benziyor...
son birşey daha canım ya mesajlarınızın altına imza ve resimleri nasıl eklıyorsunuz??
tesekür ederim canim. Sultani öldürmek evet Ahmet Ümitin umarim hosuma gider.
Isaretli yerlerden seviniz benimde cok ilgimi cekmisti.
Yazar bir blog yazari ve twitter ünlüsüymüs onun yazilarinin bir derlemesi bu kitap.
Kitabi almamim en büyük nedeni ise su yazi
Eki Görüntüle 948268
tesekkur ederım uzun zamandır düşünüyorum ama bakalım ne zmana kısmet olcak pro olmak :44::44:bunun icin pro kart alip pro üye olmalisin canim :)
birkaç gündür bir garip grip olmuştum okuyamadım kitap bugun tekrar başlıcam kaldıgım yerden sızde neler var neler yok
ben beyadir okuyamiyorum sinav dönemindeyim calisincada isten geri kalan vakitlerde ya evde ders calisiyorum yada kütüphanede. Kitap okumayi özledim.
Bu aradada gecmis olsun canim..
Netten siparişimi verdim Zülfü Livaneli Kardeşimin Hikayesi kitabını :) Gelsin heyecanla beklıyorum .
İyi okumalar kızlar :)
slm canım geldimi kitabın başladınmı okumaya?
Geldi Gunescim :)) Fakat sadece 5 sayfasını okuyabıldım :) Aöf sınavderken kıtaba vakıt ayıramadım bugün okuyayımiyi hatırlattın valla Çok yaşa senn
en son kızımı yetiştiriyorum kitabını okudum çok beğendim kızı olan herkese tavsiye ederim
klasik çocuk gelişim kitaplarından çok farklı
şimdide elif şafak ustam ve beni okuyorum kardeşim nişanlısına getirmiş beğenmemiş
bana verdi benim hoşuma gitti :86: gerçi henüz çok başındayım ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmem
kızlar sizlerin tavsiyeleriyle KKdan bir arkadaştan yaklaşık 10 tane 2.el kitap siparişi verdim inş. sağsalim elime ulaşır kitapcıklarım sonrada sizlerle paylaşırımm hepinizi öptümm
slm canım hg aramıza ulaşır elbette sen oku belki bizde senden alırız