Güncel Yeni Aldığımız Ve Okuduğumuz Kitaplar

Netten siparişimi verdim Zülfü Livaneli Kardeşimin Hikayesi kitabını :) Gelsin heyecanla beklıyorum .
İyi okumalar kızlar :)

canım o kitabı yeni bitirdim, hoşuma gitmişti, ilk başlarda olay örgüsü biraz zafıy gibi görünsede gittikçe sarıyo, ve sonu şaşırtıyor:)) pişman olmazsın:)

kızlar merhaba
ne zaman pahalı bir kitap olsa korsan alıyorum ama vıcdan yapıp okuyamıyorum
enınde sonunda orjınalını alıyorum.
daha önce d&r den alıyordum.
artık internetten alıyorum.
daha uygun oluyor.
ben genelde 4-5 kıtap alıp kargoyuda beleşe getiriyorum.
sımdıye kadar sıkıntı yaşamadım.:)
siteyi yazmayı az kaldın unutuyordum
kitap yurdu.com

tamamm teşekkürler bilgi içinn
rica ederim tatlım

İLk kez sipariş verdim oradan yanlış hatırlamıyorsam

uygun gördüm ve de dogum günüm şerefıne ücretsiz kargo yapmışlardı faydalanayım dedim :126:

hadi bakalım hayırlısı eline çabuk ulaşırsa ve sorun yaşamazsan özelden atarsın banada linkini,nette indirimli oluyor kitaplar genelde

Son düzenleme:

önceden ben yapardım onu sahafcılardan alırdım ama artık yapmıyorum kaç paraysa alıyorum,ama korsana itiyorlar çünki çok çok fahiş fiyatta kitaplar bir öğrencinin yada normal bütcede birinin alıp okuması imkansız gibi birşey.
yinede korsana hayır
o sitenin face sayfasında kargoların gelmediğine yada çok geldiğine dair yorumlar okumuştum sen sorun yaşadın mı ??

hayır canım belkı ilden ile değişiyor olabilir ama 2-3 günü aşan bir süre olmadı.ank dayım ben bu arada.

canım o kitabı yeni bitirdim, hoşuma gitmişti, ilk başlarda olay örgüsü biraz zafıy gibi görünsede gittikçe sarıyo, ve sonu şaşırtıyor:)) pişman olmazsın:)

sagol tatlım :)

Kızlar bende o siteden sipariş verdim umarım aksaklık cıkmaz :26:

sagol tatlım :)

Kızlar bende o siteden sipariş verdim umarım aksaklık cıkmaz :26:

umarım çıkmaz, zaten sorun yasayan olursa da soylesin ki aynı hataya başkaları da düşmesin

iyi geceler kızlar ben kıtabımda 127. sayfadayım siz nerdesiniz bakalım

iyi geceler kızlar ben kıtabımda 127. sayfadayım siz nerdesiniz bakalım

Ne kadar güzell :)

Benım kıtaplar bugun teslım edılecek henuz
Ama başlamak istemıyorum çünkü aöf sınavına cok az kaldı.Ders çalışmam gerekıyor yoksa kalıcamm

Kızlar günaydın, ben şuan Ateşböceği yolunu okuyorum, 2. kitabı da var Ateşböceği şarkısı diye. dostlukla alakalı bir kitap okumak isteyenlere tavsiye ederim :)

"Allah de otesını bırak"(ugur koşar) kesınlıkle tavsıye ederım.

suan okudugum kıtap Ahmet Ümit kendısınden imzalı =) Beyoglunun en güzel abisi..

"Allah de otesını bırak"(ugur koşar) kesınlıkle tavsıye ederım.

suan okudugum kıtap Ahmet Ümit kendısınden imzalı =) Beyoglunun en güzel abisi..

Allah de ötesini bırak yorumlarını okumuştum bende çok güzel diyorlardı. anlatımı nasıl peki?

Allah de ötesini bırak yorumlarını okumuştum bende çok güzel diyorlardı. anlatımı nasıl peki?

Güzel ve akıcı tavsıye ederım ve cok kalın bır kıtapta degıl ince,şimdi yeni kıtabıda cıktı bana Allah Yeter isimli,inş oda bunun kadar akıcıdır.

Güzel ve akıcı tavsıye ederım ve cok kalın bır kıtapta degıl ince,şimdi yeni kıtabıda cıktı bana Allah Yeter isimli,inş oda bunun kadar akıcıdır.

teşekkür ederim bilgiler için siparişime bunuda ekleyeceğim :) isimleri de çok dikkat çekici :)

teşekkür ederim bilgiler için siparişime bunuda ekleyeceğim :) isimleri de çok dikkat çekici :)

rica ederım kesınlıkle,henuz okumadım dıger kıtaplarını ama sıparıs verdım bende okuyacagım ıns ınternetten dıger kıtaplarınada bakabılırsınız yuzlesme adlı kıtabınıda onerenler var

Sarah Jio'nun okuduğum ilk kitabıydı. Çok çok beğendim ve çok etkilendim. Okumayanların alıp okumasını tavsiye ederim

Vee bu yazarın okuduğum ilk kitabından çok etkilendiğim için Mart menekşeleri kitabını da aldım okudum. Bunu da çok beğendim. Ama yağmur sonrası kadar değil :44:

Şuan elimdeki kitap daha yeni başladım. Başlarken daha duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…