Netten siparişimi verdim Zülfü Livaneli Kardeşimin Hikayesi kitabını :) Gelsin heyecanla beklıyorum .
İyi okumalar kızlar :)
rica ederim tatlımtamamm teşekkürler bilgi içinn
İLk kez sipariş verdim oradan yanlış hatırlamıyorsam
uygun gördüm ve de dogum günüm şerefıne ücretsiz kargo yapmışlardı faydalanayım dedim :126:
kızlar merhaba
ne zaman pahalı bir kitap olsa korsan alıyorum ama vıcdan yapıp okuyamıyorum
enınde sonunda orjınalını alıyorum.
daha önce d&r den alıyordum.
artık internetten alıyorum.
daha uygun oluyor.
ben genelde 4-5 kıtap alıp kargoyuda beleşe getiriyorum.
sımdıye kadar sıkıntı yaşamadım.:)
siteyi yazmayı az kaldın unutuyordum
kitap yurdu.com
önceden ben yapardım onu sahafcılardan alırdım ama artık yapmıyorum kaç paraysa alıyorum,ama korsana itiyorlar çünki çok çok fahiş fiyatta kitaplar bir öğrencinin yada normal bütcede birinin alıp okuması imkansız gibi birşey.
yinede korsana hayır
o sitenin face sayfasında kargoların gelmediğine yada çok geldiğine dair yorumlar okumuştum sen sorun yaşadın mı ??
hayır canım belkı ilden ile değişiyor olabilir ama 2-3 günü aşan bir süre olmadı.ank dayım ben bu arada.
hımm olabilir baktım şimdide kapıda ödeme seçeneği yokmuş
canım o kitabı yeni bitirdim, hoşuma gitmişti, ilk başlarda olay örgüsü biraz zafıy gibi görünsede gittikçe sarıyo, ve sonu şaşırtıyor:)) pişman olmazsın:)
sagol tatlım :)
Kızlar bende o siteden sipariş verdim umarım aksaklık cıkmaz:26:
iyi geceler kızlar ben kıtabımda 127. sayfadayım siz nerdesiniz bakalım
"Allah de otesını bırak"(ugur koşar) kesınlıkle tavsıye ederım.
suan okudugum kıtap Ahmet Ümit kendısınden imzalı =) Beyoglunun en güzel abisi..
Allah de ötesini bırak yorumlarını okumuştum bende çok güzel diyorlardı. anlatımı nasıl peki?
Güzel ve akıcı tavsıye ederım ve cok kalın bır kıtapta degıl ince,şimdi yeni kıtabıda cıktı bana Allah Yeter isimli,inş oda bunun kadar akıcıdır.
teşekkür ederim bilgiler için siparişime bunuda ekleyeceğim :) isimleri de çok dikkat çekici :)