- 17 Eylül 2009
- 428
- 460
Netten siparişimi verdim Zülfü Livaneli Kardeşimin Hikayesi kitabını :) Gelsin heyecanla beklıyorum .
İyi okumalar kızlar :)
çok güzel bir kitap.. bir solukta bitirdim, keyifli okumalar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Netten siparişimi verdim Zülfü Livaneli Kardeşimin Hikayesi kitabını :) Gelsin heyecanla beklıyorum .
yeni kitabım daha çok beğendim kitap vardı ama paramın hepsini harcadığım için ancak bunu alabildim
Eki Görüntüle 963126
aşk kitabı güzeldir hemen bitirebileceğin kadar sürükleyici.ahmet ümitin bab-ı esrar kitabıyla benzer bir konu .ikisini de okudum. şems tebrizi ve mevlana aşkını anlatıyor.ama hangisine hatırlamıyorum. ara ara kurallardan bahsediyor o bölüm sıkıcıydı.kızımı yetiştiriyorumu bir arkadaşımda gördüm güzel olduğunu söylemişti
elif şafakın aşk kitabını merak edıyorum
aşk kitabı güzeldir hemen bitirebileceğin kadar sürükleyici.ahmet ümitin bab-ı esrar kitabıyla benzer bir konu .ikisini de okudum. şems tebrizi ve mevlana aşkını anlatıyor.ama hangisine hatırlamıyorum. ara ara kurallardan bahsediyor o bölüm sıkıcıydı.
merhabalar
Nagehan Karaman/Dönersin Diye okuyan var mı acaba içinizde
şuanda okuduğum açlık oyunlarının 2.kitabı- ateşi yakalamak
cok güzel bi seri ya. ha bitti biticek.
3. kitabına gecicem hemen. alaycı kuş
tess gerritsen-sona kalan
gerilim cinayet tarzıydı değilmi bu yazarın kitapları
tess gerritsen-sona kalan