Güncel Yeni Aldığımız Ve Okuduğumuz Kitaplar

yeni kitabım daha çok beğendim kitap vardı ama paramın hepsini harcadığım için ancak bunu alabildim
Eki Görüntüle 963126

hiç beğenmedim yarıda bıraktım belki bitsin diye ara sıra okurum
bir kelimeyi her seferinde 3 5 kere tekrarlamış sırf kitap dolsun diye yazılmış
hiç hoşlamadım sinan akyüze hiç yakıştıramadım

Son düzenleme:
Netten siparişimi verdim Zülfü Livaneli Kardeşimin Hikayesi kitabını :) Gelsin heyecanla beklıyorum . :21:
İyi okumalar kızlar :)

ben okudum ve çok beğendim. elime aldım ve bitirdim. sadece yemek ve wc molasıyla. çok sürükleyici bir kitap.tavsiye ederim

kızımı yetiştiriyorumu bir arkadaşımda gördüm güzel olduğunu söylemişti
elif şafakın aşk kitabını merak edıyorum
aşk kitabı güzeldir hemen bitirebileceğin kadar sürükleyici.ahmet ümitin bab-ı esrar kitabıyla benzer bir konu .ikisini de okudum. şems tebrizi ve mevlana aşkını anlatıyor.ama hangisine hatırlamıyorum. ara ara kurallardan bahsediyor o bölüm sıkıcıydı.

aşk kitabı güzeldir hemen bitirebileceğin kadar sürükleyici.ahmet ümitin bab-ı esrar kitabıyla benzer bir konu .ikisini de okudum. şems tebrizi ve mevlana aşkını anlatıyor.ama hangisine hatırlamıyorum. ara ara kurallardan bahsediyor o bölüm sıkıcıydı.

gittiğim spor salonunun kitaplığında buldum aşk kitabını koşu bandına ve bisiklete geçtikçe okuyorum 43. sayfadayım ilk okuduğumda yabancı kitap zannetmiştim konyada geçtiğini okuyunca şaşırdım şimdi ise cinayetten filan bahsediyor daha bi ilgimi çekmeye başladı açıkçası şaşırtan kitapları severim.ahmet ümite gelince beyoğlunun en güzel abisini okudum sevdim.onun dışında beyoğlu rapsodisini zar zor bitirdim hiç sevmedim sonu kotü bitti.babı esrarı bilmiyorum.

kızlarr yeni bebeklerim nasıllar :emir_bebek::emir_bebek:

$294848.jpg
$425702.jpg $tugce-isinsu-onu-kendine-asik-et-kitabi-189x300.jpg

yeni kitabım sizinkiler nerede kızlar

$1898198_532139330231708_1419362193_n.jpg

Merhaba kk hatunları :) bende dün Kürk Mantolu Madonna'yı bitirdim tek kelimeyle harikaydı neden yıllardır en çok okunanlar listesinden inmediğini anladım tavsiye ederim.Bugünde Denizlerin Davası kitabını okuyorum o da güzel çok bilgi var içinde şaşırtan bilgilerde çok fazla siyasi kitap okumayı sevenlere tavsiye ederim :)

merhabalar :KK17:
Nagehan Karaman/Dönersin Diye okuyan var mı acaba içinizde

merhaba netten baktımda şimdi ilgi çeliciymiş aslında içeriği ;Sen, evet sen, ilk beni sevmiş olan adam, artık başka bir şehirde başka kadınların gülüşünün sebebi olan... Her birinde benden bir parça görüyorum, tıpkı şimdilerde hayatımda barındırdığım başka bedenlerde rastladığım izlerin gibi. Kendine inkâr edip duruyor olsan da beni unuttuğunu... Sen adam! Sen ilk beni sevdin. Şimdi sevdiklerin sadece benim benzerlerim. Yatağın bir tarafı boşken sevgiliyi rüyada görmenin bir tabiri yok, olsa olsa kalbin açıkta kalmıştır senin…
okumak lazım sanki.. :44:.

$348705.jpg

selam kızlar gece simyacıyı bitirdim güzeldi sevdim ben daha başka ilginçlikler bekliyordum ama olsun yineede iyiydi.
varmı populer akıcı kitap tavsiyesi olan

ondan öncede kardeşimin hikayesini bitirdim tavsiye üzerine almıştım yazık oldu parama zamanıma merakıma
$indir.jpg

Son düzenleme:
şuanda okuduğum açlık oyunlarının 2.kitabı- ateşi yakalamak
cok güzel bi seri ya. ha bitti biticek.
3. kitabına gecicem hemen. alaycı kuş :KK53:

şuanda okuduğum açlık oyunlarının 2.kitabı- ateşi yakalamak
cok güzel bi seri ya. ha bitti biticek.
3. kitabına gecicem hemen. alaycı kuş :KK53:

ne güzel canım beğenerek okuman benimde oğlum tutturdu anne okulda herkes okuyor nolur alalım dıye bizde ilk kitabını aldık açlık oyunlarını o bitirsin ben başlıcam

X