Güncel Yeni Aldığımız Ve Okuduğumuz Kitaplar

rica ederım kesınlıkle,henuz okumadım dıger kıtaplarını ama sıparıs verdım bende okuyacagım ıns ınternetten dıger kıtaplarınada bakabılırsınız yuzlesme adlı kıtabınıda onerenler var

yazarın yorumlarına bakayım o halde kitaplarını inceleyeyim, bende sipariş vereceğim :)

en son bukre yi okudum tavsiye etmiyorum

bir iki afili söz dışında tutulur yanı yok

yazar sonunu bağlayamamış uydurmuş geçmiş resmen :)

daha çok liseli kızlara hitap eden tarzda bir kitap

"Allah de otesını bırak"(ugur koşar) kesınlıkle tavsıye ederım.
suan okudugum kıtap Ahmet Ümit kendısınden imzalı =) Beyoglunun en güzel abisi..

hep gözüme takılıyor içeriği hakkında bilgi verebilirmisin konusu ne ?

beyoğlunun en güzel abisini okudum bitirdim çok güzel kitap. sırada beyoğlu rapsodisi var umarım onun kadar akıcıdır.

Kitaplarım geldii kızlarrr :nazar: Sorunsuzz :KK15:
gözün aydın canım iyi okumalar

selam kızlar ben geldim
durulmayanbir kafa :KK36::KK36:
manik depresif hastaları için biçilmiş kaftan.D&Rden sıparıs verdım ellerınde yoktu sagolsunlar 3 gün de geldi çok güzel okuyorum hala 140. sayfadayım özeti şöyle ;
Bu tür deliliğin çok kendine özel bir iç sızısı, çoşkunluğu, yapayalnızlığı, dehşeti var. Uçtuğunuz zaman harikasınız. Düşünceler olsun, duygular olsun müthiş bir hızla, yoğunlukla üst üste geliyor, aynı kayan yıldızlar gibi siz bu yıldızların peşine düşüp her an daha iyisini daha parlağını buluyorsunuz. Çekingenlik diye bir şey kalmıyor, aradığınız sözcükleri, jestleri tak diye buluyorsunuz, başkalarını büyülediğinizin kesinlikle bilincindesiniz. Tekdüze insanlarda ilginç yanlar keşfediyorsunuz. Gövdenizin her yanını müthiş bir duyarlık sarıyor, baştan çıkarmak, baştan çıkarılmak karşı konulmaz bir istek heline geliyor. Her şey çok kolay, siz çok güçlüsünüz, parasal açıdan da her şeyi yapabilecek durumdasınız, üst düzey bir keyif, coşku, mutluluk iliklerinize kadar dolmuş.
$79d7c6ab-03fe-4cdf-8304-894c971853b8.jpg

acı sigara bunuda bugün arkadaşımdan ödünç aldım
Bir zamanlar Tarlabaşı'nda...' diye başlayacak yakın bir gelecekte en acılı öyküler. Öyle başlayacak, bunu bir kenara yazın. Büyük bir çöküş oldu çünkü; yaşadınız, ucundan kıyısından size de değdi ya da uzağınızda oldu felaket. Her şey dağılıp, parçalanıyordu. Soylu ruhlar gündelik hırsların canavarca saldırılarıyla sindirildi, çökertildi, hayatın kenarına düştü.

Köklü bir aileden gelen Tanju delikanlılığa erdiğinde kültürel birikimine ve damarlarına dek işlemiş sanat zevkine uygun olarak antikacılık işini seçmişti. Sonra damarlarına hiç ummadığı bir hayatın zehiri doldu. Bu acı hayat başka zehirleri de çağırdı.
Son yıllarda hiç bu kadar acı bir roman yazılmadı. Bu romandaki gerçeklik uyuşturucudan beter.
$aci-sigara20130301110053.jpg

aslında nasıl dua etmen gerektıgını anlatıyor canım , duanı ettıkten sonra supheye dusmemeyı ozaman Allah a kendını tamamen teslım ederek ınanmadıgını anlatıyor,oyle guzel dualar varkı ıcınde kıtabın evet yaa dıyorsun ve artık ettıgın dualarının hepsının aslında karsılıgını aldıgını farkedıyorsun daha rahat goruyorsun artık..

aslında nasıl dua etmen gerektıgını anlatıyor canım , duanı ettıkten sonra supheye dusmemeyı ozaman Allah a kendını tamamen teslım ederek ınanmadıgını anlatıyor,oyle guzel dualar varkı ıcınde kıtabın evet yaa dıyorsun ve artık ettıgın dualarının hepsının aslında karsılıgını aldıgını farkedıyorsun daha rahat goruyorsun artık..

teşekkür ederim canım bilgi için göz atıcam :KK34:

iyi geceler uyumayanlar
kimler baş ucu kitabı okuyor?

merabalarrrrrr
133. sayfadayım güzel gidiyor
siz neler okuyorsunuz bakalım

selammmmmmmmmmmmmmm
herkes kitaplığının resmini çekip yayınlasın bakalım kimlerde neler varmış :KK53::KK53::KK53::KK53:

bunlar eski hali yenisinide yüklicem fırsat bulunca

$264415_369180629860913_737045137_n.jpg

$484716_369180653194244_764144110_n.jpg

Netten siparişimi verdim Zülfü Livaneli Kardeşimin Hikayesi kitabını :) Gelsin heyecanla beklıyorum . :21:
İyi okumalar kızlar :)

çok güzel kitap geçen hafta 2günde okudum.zaten livanelnin bütün kitapları güzel:KK1:

ben kitaplarımı genellikle sahaflardan ya da arkadaşlarımdan alıyorum ama kesinlikle orjinal olmasına dikkat ediyrm korsana hayır mesajınıda burdan verelim:KK20::KK20:neyse öle olduğu içinde kitaplığım pek büyümüyor:KK43:ama bu aralar kitaplık yapmaya kararlıyım.sizin yorumlarınızda bana fikir verdi tşk.:)bu arda Ahmet Ümit'in uslubuna bayılırm ama 3 kitabını üstüste okuyamam çünkü kitabın başından katili tahmin edebilyrm :))sonra Zülfü Livaneli Mutluluk hep favorilerimdedir ama son kitabıda müthişti.Nermin Bezmen di snıyrm 1 kaç kitabını okudum çok oldu o zamnlar hoşuma gitmişti ama bi daha hiç okumadum.Canan TAN o da güzel yazıyor.aklıma geldikçe burdan sizinle paylaşırım:KK16::KK16::KK16:

Türkiye´de yasamadigim icin ve türkce okumayi sevdigim icin ben netten siparis ediyorum ama türkiye´de oldugum zamanda beni sahaflardan cikarabilene ask olsun :)

Bu ay aldiklarim sunlar (is ve okul yüzünden beyadir okumuyordum ve bu ay abartim farkindayim)

Aclik oyunlari serisi almanca
Aclik oyunlari serisi türkce
Sagdan birinci mezar almanca
Allah De Ötesini Birak
Yüreginin Götürdügü yere Git
Nar Ağacı
Senden Önce Ben
Küçük Prens
Dublörün Dilemması

bunlar henüz elime gelmemis olanlar
Seni İçime Gömdüm
Siyah Kan
Martı Jonathan Livingston
Sen Yokken
Görücü Usulü Aşk
Cerrah
Sana Gül Bahçesi Vadetmedim
Beni Seç
Kağıt Kız
Körlemesine Buluşmalar

2,5 hafta sonra hepsini tekrer teker okuyacagim insaAllah.

Aclik oyunlari almanca olan serisini bitirdim ama :)

ben kitaplarımı genellikle sahaflardan ya da arkadaşlarımdan alıyorum ama kesinlikle orjinal olmasına dikkat ediyrm korsana hayır mesajınıda burdan verelim:KK20::KK20:neyse öle olduğu içinde kitaplığım pek büyümüyor:KK43:ama bu aralar kitaplık yapmaya kararlıyım.sizin yorumlarınızda bana fikir verdi tşk.:)bu arda Ahmet Ümit'in uslubuna bayılırm ama 3 kitabını üstüste okuyamam çünkü kitabın başından katili tahmin edebilyrm :))sonra Zülfü Livaneli Mutluluk hep favorilerimdedir ama son kitabıda müthişti.Nermin Bezmen di snıyrm 1 kaç kitabını okudum çok oldu o zamnlar hoşuma gitmişti ama bi daha hiç okumadum.Canan TAN o da güzel yazıyor.aklıma geldikçe burdan sizinle paylaşırım:KK16::KK16::KK16:

selam canım güzel tavsiyelerin için çooook teşekkürler bahsettiğin kitapları yarın almayı düşünüyorum
bu arada bende Canan Tan hayranıyım ama okuyacak kitabı kalmadı ki hepsini okudum :KK76::KK76:
birtek Issız Erkekler Korosu var yarım kaldı yarımda değil aslında son hikayedeyim haşimde
güzel tavsiyelerini bekliyoruz :KK54::KK54:

Son düzenleme:
selam canım güzel tavsiyelerin için çooook teşekkürler bahsettiğin kitapları yarın almayı düşünüyorum
bu arada bende Canan Tan hayranıyım ama okuyacak kitabı kalmadı ki hepsini okudum :KK76::KK76:
birtek Issız Erkekler Korosu var yarım kaldı yarımda değil aslında son hikayedeyim haşimde
güzel tavsiyelerini bekliyoruz :KK54::KK54:
Rica edrim canm.bakalim bende cikcam.bu aralar yine sahaflara yeni kitaplarla donerim:))

selam kızlar
burada güncel olarak yeni aldığım kitapları,önceden okuduklarımı ve tavsiyelerimi paylaşmak istiyorum.
tabi siz de tavsiyelerinizi ve aldığınız yada merak ettiğiniz kitapları sorup paylaşabilirsiniz.....

beyoğlunun en güzel abisi şuan okuyorum sevdim akıcı bir kitap henüz bitmedi
toplumun halini, toplumun dertlerini, ülkenin gerçek -ana akım medyada konuşulması gereken- gündemini, kentsel dönüşüm çılgınlığını, 6-7 eylül olaylarını yaşamış bir toplumun farklılıklara hala tahammülünün olmayışını, gezi direnişini istanbul'un göbeğindeki bir semtin etrafında bir cinayet ile güzelce anlatan ahmet ümit romanı...

Eki Görüntüle 930228

beyoğlu rapsodisi bugün aldım henüz başlamadım
Eki Görüntüle 930229

ıssız erkekler korosu bunu da bugün aldım canan tanın hangi kitabını görsem alıyorum sanırım başka kitabı kalmadı okumadığım bence daha çok kitap yazmalı
Eki Görüntüle 930230
Durulmayan bir kafa bitti
Acı Sigaraya Başladım....ayyy sigaraya başladım kelimesi cümle içinde bile ne kadar kötü duruyorrrrrr :KK52::KK52::KK52: Çokkkk Şükürrr bıraktımmm :KK16::KK16:
$aci-sigara20130301110053.jpg

Kızlar size biraz dün yapmış olduğum kitap alışverişimden bahsetmek isterim. :KK1:

$teror-devleti-7731-51231.jpg $phpThumb_generated_thumbnail.jpeg $phpThumb_generated_thumbnail (1).jpeg $indir.jpg $indir (1).jpg $e5f959eb-6204-491e-aaa5-5d248176a288-1.jpg $Berlin-Bagdat-Demiryolu-83958.jpg $ask-yemegi-acili-sever-serpil-sahin.jpg $artakalan-zamanda20130618145544.jpg $a53a8ebf-5217-48a9-9cf7-403c09387ba1.jpg $451620.jpg $3D_sarap-490x737.jpg

Şu an Ulviye Alpay'ın Şarap Kadın romanına başladım. Henüz 50. sayfalardayım. İyi gidiyor şimdilik. Okudukça yorumlarımı yaparım. :KK34:

Son düzenleme:
dünde sunlari siparis verdim:

Sultanı Öldürmek
Cennete Götüren Namaz
İşaretli Yerlerden Seviniz
Hz. Hatice & Aşka Adanmış Bir Ömür

hepsini sabirsizlikla bekliyorum :KK23:

Kızlar size biraz dün yapmış olduğum kitap alışverişimden bahsetmek isterim. :KK1:

Eki Görüntüle 944648 Eki Görüntüle 944650 Eki Görüntüle 944652 Eki Görüntüle 944656 Eki Görüntüle 944657 Eki Görüntüle 944658 Eki Görüntüle 944659 Eki Görüntüle 944660 Eki Görüntüle 944661 Eki Görüntüle 944662 Eki Görüntüle 944663 Eki Görüntüle 944664

Şu an Ulviye Alpay'ın Şarap Kadın romanına başladım. Henüz 50. sayfalardayım. İyi gidiyor şimdilik. Okudukça yorumlarımı yaparım. :KK34:

ooo harikasın sende kitap kurdu çıktın bende kitapcıya girdiğimde bir kitap almak için giriyorum 5-6 kitapla çıkıyorum
haliyle ortalama bi kitabın 20 tl oldugunu varsayarsak çok tuzluya maloluyor :KK25::KK25:
rüzgar ekenler,aşk yemeği acılı sever,kuşlar cehennemde şarkı söyler mi ve şarap kadını çok merak ettim doğrusu.
umarım beğenir ve güzel tavsiyelerini paylaşırsın bizimle :KK34::KK54::KK54:

dünde sunlari siparis verdim:

Sultanı Öldürmek
Cennete Götüren Namaz
İşaretli Yerlerden Seviniz
Hz. Hatice & Aşka Adanmış Bir Ömür

hepsini sabirsizlikla bekliyorum :KK23:

hayırlı olsun canım kitapların sultanı öldürmek ahmet ümit değil mi?
işaretli yerden seviniz ilginçe benziyor...

X