evet tatlım veee Tess'in üzerine tanımam nefesi kesiliyor insanın okurken
hiç okumaya cesaret edemedim.açıkçası her okuduğum kitabın etkisinde kalan bir insan olarak seri katil olmaya hiç niyetim yok :) ama bir arkadaşıma sormuştum ted dekkerin gelin koleksiyoncusunu anlatmıştı, bana tüylerim diken diken olmuştu.
adam öldürdüğü kızları topuklarından delip asıyormuşki çürümesin diye.
ne güzel canım beğenerek okuman benimde oğlum tutturdu anne okulda herkes okuyor nolur alalım dıye bizde ilk kitabını aldık açlık oyunlarını o bitirsin ben başlıcam
evet tatlım veee Tess'in üzerine tanımam nefesi kesiliyor insanın okurken
Tess bu kitabıyla farklı bi bakış açısı yarattı alışmıştık oo beyaz kırmızı kapaklarınaabu kitabı nasıl :44:
canım bende şaşırdım ilk gördüğümde ama tess in doğan yayınevinden çıkan kitaplarının kapakları da farklı olduğu için çok üstünde durmadım.
kitap her zamanki gibi mükemmel...
rizzoli&isles serilerine aşığım.
nedense ben çok günahkar romanını beğeniyorum.
çok etkilenmiştim o kitaptan,günlerce düşünmüştüm.
en az 7-8 defa okumuşumdur.
yeni alışverişim ayraçlarım çok tatlı dimiii
Eki Görüntüle 1047911 Eki Görüntüle 1047912 Eki Görüntüle 1047913
En son ' Aşkta Yanan Dede ' yi okudum. geçen gun dolaşırken Uğur Koşar 'Rabbin için sabret ' kitabını bulup aldım hemen ona başladım. Bir bakmışım dünya klasıklerı, bir bakmışım gerilim, cinayet roman, bir bakmışım tasavvuf eserleriDünyadaki tüm kitaplar benım olsaaaaaa, hepsını okusammmmm
bende öyleyim canım tekdüze kitap okumayı sevmiyorum bir bakmışsın aşk romanı bir bakmışsın fantastik kitaplar
benimde kitapçıya girdiğimde düşündüğüm aynı şey keşke bütün kitaplar benim olsa