Güncel Yeni Aldığımız Ve Okuduğumuz Kitaplar

evet tatlım veee Tess'in üzerine tanımam nefesi kesiliyor insanın okurken

hiç okumaya cesaret edemedim.açıkçası her okuduğum kitabın etkisinde kalan bir insan olarak seri katil olmaya hiç niyetim yok :) ama bir arkadaşıma sormuştum ted dekkerin gelin koleksiyoncusunu anlatmıştı, bana tüylerim diken diken olmuştu.
adam öldürdüğü kızları topuklarından delip asıyormuşki çürümesin diye.

Son düzenleme:

Wawwww vallla cok iyimis kurgsu :) cok istiyodum okumayi ama bir turlu sira gelmdi hmen okusam iui oluurr :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Piruze ve oğulları yani piruze şamda bir türk gelininin 2. kitabı yazarı sinan akyüz
269.sayfadayım çok güzel kitap ilk kitabın devamı niteliğinde ve onun kadar akıcı olaylar örgüsüde anlaşılır

ne güzel canım beğenerek okuman benimde oğlum tutturdu anne okulda herkes okuyor nolur alalım dıye bizde ilk kitabını aldık açlık oyunlarını o bitirsin ben başlıcam

Alaycı kuşa gectim dünde
cok severek okuyorum ben. okuyun derim

evet tatlım veee Tess'in üzerine tanımam nefesi kesiliyor insanın okurken

sonuna kadar katılıyorum,tess den başkası tat vermiyor bana.
tıbbi gerilim romanlarından hasat hariç basılmış tüm kitaplarını aldım,mükemmel...
aşk romanları da yazdı ancak bu tür kitabını hiç okumadım.

Tess bu kitabıyla farklı bi bakış açısı yarattı alışmıştık oo beyaz kırmızı kapaklarınaa bu kitabı nasıl :44:

canım bende şaşırdım ilk gördüğümde ama tess in doğan yayınevinden çıkan kitaplarının kapakları da farklı olduğu için çok üstünde durmadım.
kitap her zamanki gibi mükemmel...
rizzoli&isles serilerine aşığım.
nedense ben çok günahkar romanını beğeniyorum.
çok etkilenmiştim o kitaptan,günlerce düşünmüştüm.
en az 7-8 defa okumuşumdur.

yeni alışverişim ayraçlarım çok tatlı dimiii

kızlar güncel kitap satmak isteyen varsa konu başlığı altında paylaşabilir mi lütfen ama lütfen geçen yıl ve bu yılınkiler olsun öyle çok eski deil yani

o zamannn fuar aclr aclmaz gdp almlıymmm heycn yaptimm :) Yani nasl bi baks acısdır nasıl bi seydir anlamyrm ama her kitabnda ayrì bi heyecan merak var baylyorum her kitabna ee tabi gunahkarda cok gzel bi kitapti

[7 tane kitap aldım oleyyyyy :124::124::124::119::119:
kitap alışverişi acayip rahatlatıcı gerçekten,tıpkı ayakkabı çanta parfüm alır gibi önüne geçemiyorum.
aldıklarım bunlar
Sebahattin Ali Kürk Mantolu Madonna (uzun zamandır istiyordum),
Sema Bekmez Aşk Ve Kibir,

Orhan Kemal Kötü Yol (ilk kez Orhan Kemal okuycam yeni dizi için aldım merak ettim)
Cem Şancı Kızlar Aşık Olmaz
İsa Yılmaz Eyvah Mutfakta Üniversiteli Var ( komik kitaba benziyor)
Zeka Geliştiren Bilmeceler Ve Bulmacalar
Veeeee bombaa geliyorrrr pratik ingilizce konuşma klavuzuuuuu şu sıralar yabancı dile merak saldımmmm
resimlerini vaktim olunca yüklicem....

var mısınız kitaplarımızın ve kitaplıklarımızın resmini çekmeye
ayrıca satılık olan kitaplarımızıda burda yayınlayabılırız

kitap alışverişi bende tıpkı ilaç gibi etki ediyor ağrı kesiyor rahatlatıyor mutluluk veriyor..peki sizinkiler nerede???:118:

evet muneciğim kusura bakma mesaj sınırı var 5 dakıkada bır atabılıyorum

Son düzenleme:

sonunda 2. kitabıma kavuştum gece başlıcam

En son ' Aşkta Yanan Dede ' yi okudum. geçen gun dolaşırken Uğur Koşar 'Rabbin için sabret ' kitabını bulup aldım hemen ona başladım. Bir bakmışım dünya klasıklerı, bir bakmışım gerilim, cinayet roman, bir bakmışım tasavvuf eserleri Dünyadaki tüm kitaplar benım olsaaaaaa, hepsını okusammmmm

bende öyleyim canım tekdüze kitap okumayı sevmiyorum bir bakmışsın aşk romanı bir bakmışsın fantastik kitaplar
benimde kitapçıya girdiğimde düşündüğüm aynı şey keşke bütün kitaplar benim olsa

kesinlikle canım ruh halıne gore seçim yapmak en güzeli. ben bir de aklımda hiçbir tarz yoksa, öylesine gırıyorsam kitapçıya o gün ve muhakkak kitap almam için beni dürten bir içgüdü varsa dünya klasıkleri alıyorum. hiç hayal kırıklıgına ugratmadılar tavsıye uzerıne kitap alıpta sövdüğüm cok olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…