rica ederım kesınlıkle,henuz okumadım dıger kıtaplarını ama sıparıs verdım bende okuyacagım ıns ınternetten dıger kıtaplarınada bakabılırsınız yuzlesme adlı kıtabınıda onerenler var
"Allah de otesını bırak"(ugur koşar) kesınlıkle tavsıye ederım.
suan okudugum kıtap Ahmet Ümit kendısınden imzalı =) Beyoglunun en güzel abisi..
gözün aydın canım iyi okumalarKitaplarım geldii kızlarrrSorunsuzz
hep gözüme takılıyor içeriği hakkında bilgi verebilirmisin konusu ne ?
aslında nasıl dua etmen gerektıgını anlatıyor canım , duanı ettıkten sonra supheye dusmemeyı ozaman Allah a kendını tamamen teslım ederek ınanmadıgını anlatıyor,oyle guzel dualar varkı ıcınde kıtabın evet yaa dıyorsun ve artık ettıgın dualarının hepsının aslında karsılıgını aldıgını farkedıyorsun daha rahat goruyorsun artık..
hep gözüme takılıyor içeriği hakkında bilgi verebilirmisin konusu ne ?
aslında nasıl dua etmen gerektıgını anlatıyor canım , duanı ettıkten sonra supheye dusmemeyı ozaman Allah a kendını tamamen teslım ederek ınanmadıgını anlatıyor,oyle guzel dualar varkı ıcınde kıtabın evet yaa dıyorsun ve artık ettıgın dualarının hepsının aslında karsılıgını aldıgını farkedıyorsun daha rahat goruyorsun artık..
teşekkür ederim canım bilgi için göz atıcam
Netten siparişimi verdim Zülfü Livaneli Kardeşimin Hikayesi kitabını :) Gelsin heyecanla beklıyorum .
İyi okumalar kızlar :)
ben kitaplarımı genellikle sahaflardan ya da arkadaşlarımdan alıyorum ama kesinlikle orjinal olmasına dikkat ediyrm korsana hayır mesajınıda burdan verelimneyse öle olduğu içinde kitaplığım pek büyümüyor ama bu aralar kitaplık yapmaya kararlıyım.sizin yorumlarınızda bana fikir verdi tşk.:)bu arda Ahmet Ümit'in uslubuna bayılırm ama 3 kitabını üstüste okuyamam çünkü kitabın başından katili tahmin edebilyrm :))sonra Zülfü Livaneli Mutluluk hep favorilerimdedir ama son kitabıda müthişti.Nermin Bezmen di snıyrm 1 kaç kitabını okudum çok oldu o zamnlar hoşuma gitmişti ama bi daha hiç okumadum.Canan TAN o da güzel yazıyor.aklıma geldikçe burdan sizinle paylaşırım
Rica edrim canm.bakalim bende cikcam.bu aralar yine sahaflara yeni kitaplarla donerim:))selam canım güzel tavsiyelerin için çooook teşekkürler bahsettiğin kitapları yarın almayı düşünüyorum
bu arada bende Canan Tan hayranıyım ama okuyacak kitabı kalmadı ki hepsini okudum
birtek Issız Erkekler Korosu var yarım kaldı yarımda değil aslında son hikayedeyim haşimde
güzel tavsiyelerini bekliyoruz
Durulmayan bir kafa bittiselam kızlar
burada güncel olarak yeni aldığım kitapları,önceden okuduklarımı ve tavsiyelerimi paylaşmak istiyorum.
tabi siz de tavsiyelerinizi ve aldığınız yada merak ettiğiniz kitapları sorup paylaşabilirsiniz.....
beyoğlunun en güzel abisi şuan okuyorum sevdim akıcı bir kitap henüz bitmedi
toplumun halini, toplumun dertlerini, ülkenin gerçek -ana akım medyada konuşulması gereken- gündemini, kentsel dönüşüm çılgınlığını, 6-7 eylül olaylarını yaşamış bir toplumun farklılıklara hala tahammülünün olmayışını, gezi direnişini istanbul'un göbeğindeki bir semtin etrafında bir cinayet ile güzelce anlatan ahmet ümit romanı...
Eki Görüntüle 930228
beyoğlu rapsodisi bugün aldım henüz başlamadım
Eki Görüntüle 930229
ıssız erkekler korosu bunu da bugün aldım canan tanın hangi kitabını görsem alıyorum sanırım başka kitabı kalmadı okumadığım bence daha çok kitap yazmalı
Eki Görüntüle 930230
Kızlar size biraz dün yapmış olduğum kitap alışverişimden bahsetmek isterim.
Eki Görüntüle 944648 Eki Görüntüle 944650 Eki Görüntüle 944652 Eki Görüntüle 944656 Eki Görüntüle 944657 Eki Görüntüle 944658 Eki Görüntüle 944659 Eki Görüntüle 944660 Eki Görüntüle 944661 Eki Görüntüle 944662 Eki Görüntüle 944663 Eki Görüntüle 944664
Şu an Ulviye Alpay'ın Şarap Kadın romanına başladım. Henüz 50. sayfalardayım. İyi gidiyor şimdilik. Okudukça yorumlarımı yaparım.
dünde sunlari siparis verdim:
Sultanı Öldürmek
Cennete Götüren Namaz
İşaretli Yerlerden Seviniz
Hz. Hatice & Aşka Adanmış Bir Ömür
hepsini sabirsizlikla bekliyorum