• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın Arkadaşlar!

Herkese tünaydın güzel bayanlar.Güzel ve hayırlı,bereketli bir hafta diliyorum herkese

abc3100t3mb.gif
abc3100u9co.gif
abc3100n9um.gif
abc3100a8sq.gif
abc3100y9it.gif
abc3100d1xy.gif
abc3100i4ny.gif
abc3100n9um.gif

kkbrfurdan3.jpg
sevgili burfur kütahya yı görünce dikkatimi çekti 7 yıl kütahyada yaşadım ayrılalı 23 yıl oldu ama hala unutamadım ordaki komşulugu dostlulgu ılıcası yoncalısı porsugu regilatörü çamlıcayı döner gazinoyu kaymaklı ekmek kadıfını haşhaşlı lokumunu tandır ekmegini hala özlüyorum ankaradan selamlar

sevgili burfur kütahya yı görünce dikkatimi çekti 7 yıl kütahyada yaşadım ayrılalı 23 yıl oldu ama hala unutamadım ordaki komşulugu dostlulgu ılıcası yoncalısı porsugu regilatörü çamlıcayı döner gazinoyu kaymaklı ekmek kadıfını haşhaşlı lokumunu tandır ekmegini hala özlüyorum ankaradan selamlar

ktahyahavamzesi99.jpg
(kendi çekimim.)
kütahya hava müzesinden çektiğim bu fotoğrafla iyi akşamlar,sevgiler canım.
ve işte kare kare kütahya
5096.gif

ellerine emegine yüregine saglık çok güzel görüntüler bellimi olur bir gün ansızın gelebilirim çünkü hala görüştügüm dostlarım var enson 5yıl önce gelmiştim görümcemin kızının dügününe tek tesislerinde oldu dügünü zaten hemen karşısında lojmanda oturuyolardı enişte tekten emekli oldu antalyaya yerleştiler 2yıldır ordalar öpüyorum canım sagol

a.s.günaydın.bir kardelen çiçeği gibi,bembeyaz,tertemiz,güzel,mutlu...hayatlar herkese.sevgilerimle...opuyorumnanaktan a.s.
55183149.gif
1609.gif
55183149.gif

b12f4kardelen.gif

Bembeyaz karlar icinde Isvicreden herkese günaydiiiinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Herkese tünaydınnn.Güzel bir gün olsun sizler için ınşaallah...

13834_203658498461_203510213461

gün ışığının gönlünüzü aydınlatması dileğiyle..aydınlık günler canlarm..

Son düzenleme:
Günaydınopuyorumnanaktan
Her günümüz böyle güzel başlasın ve güzel bitsin inşaallahzemuszemus

Back